Bokt.nl • Wijziging DA op polis Bierum
Pagina 1 van de 1

Wijziging DA op polis Bierum

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-16 14:00
door Hillebill
Mag je van DA wijzigen op de polis?

Mijn DA heeft een verkeerde diagnose gesteld. Bij een second opinion ( werd niet vergoed )bleek er totaal iets anders te zijn. ( had hem bijna laten euthanaseren)

Nu is mijn vertrouwen weg bij de ene kliniek. Maar over 3 weken moet ik mijn paard laten controleren dit wil ik doen waar ik de second opinion heb gehad.Maar dat zou dan weer niet vergoed worden. Ik wil daarom de kliniek wijzigen. Iemand daar ervaring in?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-16 14:12
door zwartepaerd
Tsjonge, hebben jij en je paard geluk gehad! Begrijpelijk dat je het vertrouwen kwijt bent in die DA. Ik kan me zo voorstellen dat er een kans bestaat dat de ene verzekering hier wel moeilijk over doet en de andere minder/niet . Je hebt er op dit moment niets aan omdat ze op zondag niet bereikbaar zijn, maar ik zou hiervoor contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij, dan weet je het zeker. En het eventueel zelfs zwart op wit vragen om problemen te voorkomen. ;)

Re: Wijziging DA op polis Bierum

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-16 14:58
door Utixo
Ik heb een belletje gepleegd en de veearts laten wijzigen. Let wel op dat je dit doet voor je je paard laat behandelen, anders vergoeden ze niets.