inplanteren goudkorrels op acupunctuurpunten

Moderators: petraaken, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
boontje
Berichten: 239
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Castricum

inplanteren goudkorrels op acupunctuurpunten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-11-03 22:29

Wie heeft er ervaring met het implanteren van goudkorrels op chronische pijnpunten van de acupunctuur?Ik overweeg het om bij mijn paard te laten doen en ben benieuwd naar ervaring hiermee.


Mist

Berichten: 8958
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-11-03 18:00

Sorry, ik heb geen nuttige info voor je, maar wel een vraag
Helpt dat acupunctuur zo goed dat je dit dus overweegt ? wat waren de klachten als ik vragen mag ? en op welk gedeelte van het lichaam zouden die korrels dan ingebracht moeten worden ?

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)

CM_

Berichten: 26874
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-11-03 14:21

mijn moeder heeft ook acupunctuur gedaan (studie)
en ik weet dat er al heel veel mensen en dieren, op deze wijze beter zijn geworden, tuurlijk hoeft het niet te helpen, maar baat het niet dan schaadt het niet (alleen je portomonee )
die goudkorrels hoor ik nu voor het eerst pas
maar het kan goed helpen, acupressuur bijvoorbeeld, dat zijn punten waar je moet drukken met je vinger als je elders pijn hebt .

Linde

Berichten: 88
Geregistreerd: 09-11-03
Woonplaats: Bergeijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-11-03 16:56

Ik ben om eerlijk te zijn altijd beetje sceptisch over acupunctuur. Er zijn heel veel onderzoeken geweest waarbij ze zeg maar 2 groepen hadden. Bij 1 groep werd volgens de regels acupunctuur toegepast en bij de andere groep werd wel acupunctuur toegepast maar werd er op hele andere punten (dus niet op de officiele punten) geprikt... En er was een derde groep waarbij niets was gebeurd... En er was telkens geen verschil tussen alledrie de groepen in eindresultaat....

Ook is het zo dat bij dit soort dingen vooral al het geloven in dat het helpt op zich helpt... Maar dat is bij mensen zo, maar bij dieren gaat dit natuurlijk niet op.
Aan de andere kant, een aantal paarden bij ons op stal wordt regelmatig behandeld, en die eigenaren zweren erbij, die van mij is ook ooit gedaan, ik merkte geen enkel verschil.

An_J

Berichten: 1486
Geregistreerd: 19-08-03
Woonplaats: Schiedam

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-03 17:19

De goudkorrelbehandeling is een uniek concept van de kliniek van Erik Laarakker. Wat gebeurd is dat bepaalde pijnpunten voorzien worden van een goudkorrel. Kort gezegd zorgt dit ervoor dat de energiebalans in het lichaam dusdanig gebalanceerd wordt, dat het paard geen pijn meer voelt.
Wees bewust dat dit niet zomaar wordt gedaan, maar bij paarden waar andere dingen over het algemeen niet (meer) helpen. Bij afwijkingen zoals atrose, hoefkatrol e.d. waar pijn normaliter blijvend is. De resultaten zijn goed. Circa 90 % van de behandelingen werkt. Voor meer informatie verwijs ik je terug naar Erik en/of Steffi van de kliniek. Zij zullen evt. behandeling uitvoeren en zullen je eerlijk voorzien van de informatie. Vraag maar gewoon!

Succes met je beslissing!
An_J


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Icecrystal, JolisaJ, Kimm4, kouwene, Nanna, oensan, pat1967, puppy1128, Remark, Telpeva en 34 bezoekers