Leuke avond indoor Zeeland.

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Eyes
Berichten: 854
Geregistreerd: 14-03-02

Leuke avond indoor Zeeland.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-02 03:28

Vandaag naar de dressuuravond Indoor Zeeland geweest.
Was überhaupt nog nooit in Goes geweest (was toch een hele trip hoor) en het was een heel leuke avond.
Het begon al bij aankomst, komt er een wildvreemde man naar me toe of ik 2 VIPkaarten wilde hebben. Hij had ze over. Nou... graag dus Haha! ! Scheelt toch weer €30,-

Eerst een hele leuke show gezien waarin Pinolover en Amradje ook meereden met als thema "Sisteract"(zie topic boktmeetings). Prachtig om zo'n 40 nonnetjes een uitvoering te zien doen. Echt van genoten Knipoog . M'n complimenten.

Daarna de Z2 finale kür op muziek. Helaas bleek m'n kanshebber zich niet voor de finale geplaatst te hebben (1 jury had hem in de proef als winnaar gezet en de andere onder het midden) dus dat was jammer.
Maar... er was ook een verrassing. Ingrid Langel (rijdt Intermediaire Lichte Tour) heeft sinds kort de hengst Kingston bij haar op stal staan om te beleren. Ze had zich opgegeven om Kingston wat ervaring in zo'n entourage op te laten doen. Het mooie was dat ze pas 4x op Kingston had gezeten. Resultaat? Ze wint haar serie.
Oeps!!! Nooit op gerekend , dus ook geen kür .
Vriend Jacco gauw een oude kür van haar opgehaald (een oude Intermediaire kür die ik vroeger voor haar had gemaakt) en tussentijds had zij in de auto 'even' snel een kür geschreven. Razend knap hoe ze Kingston wist te presenteren met een 'geïmproviseerd vluggertje'.
Nou is Kingston helemaal niets gewend en helemaal geen muziek, maar met haar persoonlijke kalmte wist Ingrid hem toch redelijk door de ring te krijgen onder de harde klanken van de muziek. Het was echt onvoorstelbaar want ze maakte de overgangen en de oefeningen exact op de overgangen van de muziek. Er ging wel het één en ander fout, maakte wel heel speciale wissels Haha! en werd uiteindelijk vijfde, maar toch ongelooflijk knap en helemaal dat ze in de finale zat door haar serie te winnen!

Daarna de Pas de deux kür op muziek wedstrijd.
Ontzettend leuk om te zien. De deelnemers hadden zich ,aangepast aan het thema, in speciale kleding gehuld.
Echter..... naderhand bleek dus dat , ongeacht de klasse waarin de deelnemers normaal gesproken acteren, de kür beoordeeld zou worden op Z2 nivo.
Dat wisten dus de Z2-deelnemers maar de ZZGP-deelnemers niet!!! Dat was hun nooit verteld, sterker nog.. er was verteld dat ze op nivo moesten presenteren. Communicatiestoring??? Knipoog
Dus het eerste duo, w.o. Laurens van Lieren, draaide dus pirouettes en maakte om de 2-ers en 3-ers dat het een lieve lust was.
Ingrid Langel en Anita Rekkers strooiden dus ook hun Intermediaire-inhoud over de piste met prachtige series en pirouettes. Knipoog
Maar dus niet getoond: Traversalen, achterwaarts gaan, eenvoudige wissels (tsja, dat is allang historie voor hun ) dus vele onderdelen beoordeeld als niet getoond.
Uiteindelijk zijn Ingrid en Anita toch nog 3e geworden, achter de twee Z2 combinaties (terwijl er bij de laatste combinatie behoorlijk wat fout ging), en ze waren natuurlijk een beetje 'pissed'. Ze hadden er toch veel tijd in gestoken.
Maar naderhand aan de bar kon er weer hartelijk om gelachen worden hoor Haha! !!!!!

Al met al.... Indoor Zeeland is echt supergezellig, mooie entourage en heel professioneel opgezet, alleen de organisatie was een beetje chaotisch. Maar ja, ik heb begrepen dat dat juist de charme van IZ is, want soms wordt een onderdeel zomaar onaangekondigd onderbroken of opgeschoven, en als je daar rekening mee houdt dan maakt eigenlijk niemand zich daarover druk.

Ik ga er volgende keer zeker weer naar toe. Aanrader!!

Een beginner ziet veel mogelijkheden. Een expert slechts een paar


Billy

Berichten: 19019
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: Poetsplaats

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-02 06:47

Volgens mij heeft Ingrid Kingston langer in training hoor, want hij staat al een poosje in Bruinisse, sinds na het dekseizoen.
Niettemin een superprestatie. En gaaf dat de kur ook goed ging. Kingston is van onze stalhouder (Billy, Wendy1 en Wildfire) en hij is een paard wat heel graag voor je wil werken. Dat heeft hij nu maar weer laten zien.
Ik zou haast willen dat ik een merrie had, Kingston is echt een superhengst. Lovers

Be a voice, not an echo!

Eyes
Berichten: 854
Geregistreerd: 14-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-02 13:01

De info als vermeld gekregen van Jacco(vriend Ingrid), maar ja, wellicht was hij ietwat euforisch Haha! .
Kingston is idd. een mooie hengst. Ietwat klassiek type en zeker werkwillig. Ik moest wel lachen hoor want Ingrid was erg verbaasd dat ie in de finale zat. M.n. de uitgestrekte draf moet nog meer ontwikkeld worden (of zoals Ingrid dat zo mooi zegt, "Dan is het net een naaimachine"), en hij mag wat meer afdruk hebben. Maar dat kan je zeker aan haar overlaten hoor . Is in zeer goede handen.

Een beginner ziet veel mogelijkheden. Een expert slechts een paar

Frankinero

Berichten: 2779
Geregistreerd: 17-06-02
Woonplaats: Rozenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-12-02 12:33

HE grappig ik ben er ook geweest om naar Ingrid en Kingie te kijken. Kingston is nl van diegene waar ik bij op stal sta en aangezien ze overdag al had gewonnen hebben wij s avonds naar haar kur op muziek gekeken. Jammer van de foutjes maar ja ze starte hem pas voor de 2e keer. Kingie is echt zoooooo lief

Bonte kanjer Frank (Ed King Hill) Z2 + 5
Zanou (Kingston) Z2 + 4
Darco Z1 + 2


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, LISA_L en 6 bezoekers