De Zilverstadruiters: uitleg over inschrijven

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kyona

Berichten: 4768
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Krimpen

De Zilverstadruiters: uitleg over inschrijven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-12-02 13:16

reactie op het opgeven van wedstrijden bij de Zilverstadruiters en volle/lege wedstrijden.

Het is bij onze vereniging de gewoonte dat je pas na de wedstrijd voor de volgende wedstrijd op kunt geven. Dit omdat het vaak fout ging: mensen geven zich op, gaan hier slordig mee om en komen niet opdagen terwijl ze wel ingeroosterd staan en de startlijst toegestuurd krijgen. Hierdoor krijg je dan op de wedstrijddag lege gaten en dat is voor niemand plezierig, zeker niet omdat er dan mensen die graag zouden willen starten niet mee mogen doen.
Hoe werkt het nu wel?

De dag na de wedstrijd kan je je coupons opsturen naar De Zilverstadruiters, Lopikerweg 64A 2871 AW Schoonhoven. Zet op de envelop duidelijk dat het startcoupons betreft (bijv. wedstrijdsecretariaat STARTCOUPONS). Doe er een briefje bij met je telefoonnummer en de klasse waarin je start en tevens een aan jou zelf geadresseerde envelop met postzegel. Op deze manier is de kans groot dat je wel kunt starten. De locatie is inderdaad erg geliefd en zit snel vol. Eigen leden mogen maar 1x starten in het weekend dus dat is niet de oorzaak. Je kan evt. op het briefje schrijven dat als ze vol zitten, ze dit even aan je door willen geven per telefoon, omdat je graag op de reservelijst wilt. Mocht er iemand afvallen, dan kan je dan alsnog starten.

Voor wijzigingen en vragen staat de telefoon 1x per week aan (dit staat op het bandje dat je krijgt als je het 06 nr belt): bijv. als je van klasse verandert etc.
Bij ons geldt: vol is vol en er wordt niet gekeken wie zich inschrijft (dus de ene wel en de ander niet).

De vorige wedstrijd waren er inderdaad minder starts, dit kwam omdat er op het laatste moment (dag van te voren) veel afgebeld werd: zieke mensen, zieke paarden etc. Een paar dagen ervoor zaten we wel degelijk vol.
Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Mocht er nog wat onduidelijk zijn, kan je een pb=tje sturen..


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie