Gister weer een wedstrijdje

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Renza

Berichten: 4113
Geregistreerd: 30-05-01

Gister weer een wedstrijdje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-11-02 15:26

Ik dacht dat er voorlopig geen wedstrijden meer zouden zijn op de manege, maar goed, er kwam er toch nog een. Natuurlijk heb ik gelijk ingeschreven, op Rebel (voor de B ).
Ik had Bel zaterdag al gevlochten, en zou m'n eerste proef pas om 18.16 lopen. Voor die tijd had Rebel er al 3 proefjes opzitten, helaas ook 2 in de groep voor mij, wat dus betekende dat hij zo'n 3 uur niet in z'n stal kon, dat was dus wat minder..
Sezen, het meisje dat als eerste op Bel reed, reed maar 1 proef. Hij was toen braaf, en ook goed voorwaarts. De eerste paar wedstrijdjes wilde hij nog weleens hinniken, deed hij ook niet meer.
Ook bij het 2e meisje, Gina genaamd, was hij heel braaf, galoppeerde ook braaf aan (heb ik m'n eerste proefjes op Rebel nog wel wat moeite mee gehad), en eveneens zonder hinniken. De lampen gingen nog wel even uit, en dat was behoorlijk donker (ik kon ze niet meer zien)...
En toen mocht ik, eerst losrijden, en hij was nog steeds heel braaf, daarna nog even stappen, en een klein beetje draven, in de buitenbak (zonder verlichting).
Bel was nu wel een beetje moe, maar ja, kan hij verder ook niets aan doen. Tijdens het binnenkomen begon hij zich er mee te bemoeien *hinnik*, maar verder was hij erg braaf, het kon misschien iets sneller, en hij viel op de volte een keer uit galop, maar ja, hij galoppeerde wel goed aan.
Daarna gelijk weer losrijden voor de tweede proef, heb ik maar rustig aangedaan, vrij veel gestapt, wat gedraaft, op op beide handen een klein stukje galop. Daarna weer stappen in de buitenbak, hij schoot nog even weg, er was toch wel iets heel erg engs, en hij begon toen ik bijna moest rijden al te hinnieken, terwijl hij niet eens in z'n eentje in de bak was Verward ..
Toen ik voor m'n tweede proef de bak in kwam, merkte ik wel dat Bel behoorlijk moe was, maar hij luisterde toch heel goed Lovers , behalve dat hij een paar keer gehinnikt heeft, oa. tijdens het groeten (ach ja, Rebel z'n manier van groeten Lachen ). Ook viel hij bijna tijdens de galop, maar galoppeerde daarna weer braaf verder Lovers .

En toen was het wachten wachten wachten op de prijsuitrijking, die pas rond 21.00 was...
Nog even lekker bij Rebel gezeten, en naar een paar proefjes gereden. Er was ook een heel klein meisje, die op Inaldo, een grooot paard van ± 1.78m.. Ze kwam nog nét met haar voeten onder het zweetblad uit, maar het zag er wel grappig uit Lachen.

Goed, toen de prijsuitrijking. Ik had best veel andere proeven gezien, paarden die echt super netjes aan de teugel liepen et cetera, dus met Rebel die met z'n hoofd het liefst scheef en omhoog loopt had ik niet veel kans, dacht ik.
Ik had beide proeven precies evenveel punten, namelijk 164, niet echt superhoog (m'n vorige wedstrijd had ik er 179 Schijnheilig ), maar ook niet laag (heb ook weleens 137 gehaald Schijnheilig ). Maar daarmee was ik dus met de eerste proef eerste, en met de tweede derde , had ik dus ook niet echt verwacht...


haike

Berichten: 13039
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Udenhout

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-11-02 15:02

gefeliciteerd!! En dat je het niet verwacht had........ dat heb ik altijd. als ik zelf lekker gereden heb krijg ik gee punten en andersom.

Baret, l1+32! en L2+26 M1+10 M2+23 Z1+8

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie