Voor de tweede keer L1 (het verslag)

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34644
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Voor de tweede keer L1 (het verslag)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-11-02 12:30

Na de proef van vorige week in de "enge" binnenbak, heb ik laiser gisteren voor de tweede keer gestart in de L1. Alleen nu wel bij een andere bak. Haha!

Ik was een stuk minder zenuwachtig als de vorige keer. (Laiser had in de les van vrijdagavond ook weer goed gelopen, dus dat gaf ook wel weer een rustiger gevoel. En ik had mezelf eens even toegsproken dat ik me niet zo moest aanstellen )

Het vlechten was binnen een mum van tijd gebeurd. Laiser stond keurig stil en dat scheelt toch een hoop Schijnheilig .
Zo tegen half één Laiser in de trailer gezet en op weg gegaan naar de wedstrijd. (Ik zou pas rond een uurtje of twee hoeven te starten) Daar aangekomen maar even naar het secretariaat gelopen om te betalen en te vragen of er nog uitvallers waren en of ze een beetje op schema lagen. Ja ze waren ietsje in gelopen, maar hoeveel wisten ze niet helemaal.
Buiten was er al een hoop gestress want daar werd gezegd dat nummer 8 al in de ring was. (Ja tuurlijk dacht ik nog, nummer vier of zo zal er wel inzitten) Dus voor alle zekerheid maar even naar de ring meester gelopen. En daar bleek inderdaad dat ze een dik half uur waren ingelopen op het programma Bloos . Eeks dat werd haasten dus.

Laiser werd snel uit de trailer gehaald en terwijl Michel hem vast hield, haalde ik er snel de transportbandages af. En terwijl ik dat deed kwam er iemand het terrein opgelopen, waarvan ik zo'n gevoel had dat het Oscar van Bokt was. En dat was ook zo B) Ze boodt meteen aan om even mee te helpen toen ik vertelde dat het een dik half uur was ingelopen. (Dank je wel nog hè!!! Cool )
Kortom Laiser was in een wip klaar om los te gaan rijden. Jammer genoeg was de buitenbak toch voor een groot deel "vochtig/nat". Maar ik ging Laiser maar eens lekker losstappen en vragen of hij lekker mee wilde werken.
Terwijl ik los aan het rijden was, stonden Michel en Oscar aan de kant te kijken en te kletsen. Ook zag ik het af en toe flitsen Haha! , maar gelukkig werd het niet gevolgd door een hoop gedonder. Helaas wel door druppels uit de lucht. Dus vroeg ik maar snel of ik al binnen mocht losrijden. En wat bleek nu dat mocht allang, want degene die voor mij was, reed al in de ring.
Maar goed Laiser liep lekker en ik was eigenlijk niet eens zo heel zenuwachtig meer. (ja ja ooit leer ik het nog wel eens Knipoog )
Toen we de ring in moesten was het toch weer op een paar plekken even iets of wat griezelig voor Laiser. (Er waren namelijk een aantal dingen rondom de binnenbak verandert met voorgaande wedstrijden) Maar binnen een mum van tijd was het goed en liep hij overal gewoon langs. Cool Tijdens de proef merkte ik dat Laiser heel wat meer pit vertoonde dan op de vorige wedstrijd, hij wilde maar wat graag lopen.
De proef ging heel lekker en ik was echt tevreden. Ja en die kleine foutjes, die waren te overzien. Volgende keer gaat dat ook wel weer beter. En tja Laiser zou Laiser niet zijn als hij bij het groeten niet even rond zou gaan kijken of er nog wat te beleven was Tong uitsteken .
Ach voor een kwartiertje losrijden, was dit een goede proef geweest.
Jammer genoeg werd er niet hoog gejureerd dus had ik maar 140 punten, maar dat waren er maar 9 minder dan de nummer 7. Zelfs nummer 6 had nog geen winstpunt. Ik was 14e geworden van de 23 of zo. Dus ook niet slecht dacht ik zo.
Voor de foto's kun je de volgende twee topic bij ITP bekijken:
[ITP] Laiser op wedstrijd
[ITP] De tweede keer L1

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Lielle

Berichten: 65031
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-02 15:08

mooi, dat je zelf tevreden bent en dat het weer beter ging dan de vorige keer. Proficiat ermee, en wie weet zien we elkaar wel op concours van de zomer. Jammer dat Tilburg al vol zat.

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-02 17:50

Mooi dat je er zo'n goed gevoel aan over hebt gehouden! Wat ik in je fototopic al zei: stapje voor stapje komt er meer vertrouwen. Ik heb iig vertrouwens in jullie als combinatie! Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoukloves_, BingBot, luffwinny, Mloui en 9 bezoekers