Verslag wedstrijd>>>2 winstpunten!!!

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Evy

Berichten: 7615
Geregistreerd: 04-11-01
Woonplaats: Warmenhuizen

Verslag wedstrijd>>>2 winstpunten!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 12:07

Ik had vandaag een wedstrijd in Schoorl. Ik was als enigste in de B pony`s. Dus ik was in ieder geval eerste!!

Het losrijden ging echt super! Heel ontspannen en nagevelijk. Alleen reageerde ze niet echt super op mijn been. Toen moest ik in een andere bak, daar moest je je proefje rijden. Dat vond Odin wel spannend, want er hingen allemaal spiegels en er zaten zwarte vegen op een witte muur.
Mijn eerste proef ging wel goed, maar er zaten wel wat foutjes in.
Mijn tweede proef zou ik eigenlijk een half uur later moeten rijden, maar gelukkig mocht ik eerder.
Die proef ging wel veel beter, alleen wou ze niet galopperen! Frusty

Toen kwam de prijsuitreiking. Ik was eerste van de 1 Haha! Hihi, maar ik heb wel 2 winstpunten erbij gehaald!! De eerste proef had ik 160 pnt en de tweede proef had ik 166 pnt!!!!!!!! Ik ben nu vet blij Party!! Nog 2 punten en ik mag naar de L1

Annelien (Moneymaker x Renovo) ZZL + 1 *\o/*


luna_cockie

Berichten: 2167
Geregistreerd: 18-06-02
Woonplaats: Djalamabad

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-02 18:32

goed zo!!!
fjorden rulezzzz!

ik had net met me fjordje in de L1 ok 2 wp gehaald!!

HARDCORE
DE HARDE KERN
DE ONDERGROND

Jet

Berichten: 7716
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-02 21:30

Hoi Evy, van harte met je winstpunten. Ook ik ben gestart is Schoorl, bij de paarden, mijn tweede L2 wedstrijd. Marlou liep de eerste proef ook te klooien vanwege die strepen op de muur, naar de spiegels keek ze amper. Ook dat flapje bij die binnendeur naar stallen was in het begin nogal spannend. Toch was ik al tevreden na het inrijden, voor het eerst sinds lange tijd was ze relaxed met andere paarden in de bak die gek deden en om haar heen galopeerden. De eerste proef 154, de tweede 157. Geen prijs, maar die punt! Het was trouwens wel een jury die zowel drieën als zevens durfde te geven, vond ik wel fijn. Nu ben ik echt L2, jij nog twee punten en dan mag je ook L starten! Super voor je.

Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!
Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet

Pava
Berichten: 2064
Geregistreerd: 21-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-02 07:31

Gefeliciteerd Evy! En Jet ook! Haha!

En ik ben ook gestart in Schoorl Haha! En ik heb jou zien rijden Evy! Jij moest al vroeg hè, zo rond half tien, toch?

Ik ben ook L2 gestart bij de paarden Jet! Ik had de eerste proef 153 punten en de tweede proef was ik derde met 161! Daar had ik bepaald niet op gerekend, want meneertje was verschrikkelijk kijkerig....idd bij die stomme strepen op de witte muur Extreme duivel Ik was ook tevreden over het jureren, alleen kreeg ik 2x -1 bij het binnenkomen en halthouden omdat ik met mijn zweep in mijn linkerhand moest rijden Verward Ff gecheckt bij ons kersverse jurylid Fitzroy, maar dat is dus complete onzin... Maar verder behalve een 3 en een 4 Bloos ook nog 2x een 8 Knipoog

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-02 08:52

Gefeliciteerd, Evy en Pava! Lachen

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Appie
Berichten: 1124
Geregistreerd: 23-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-02 09:31

Leuk Evy dat het zo goed ging. Van harte, ga zo door Haha! !

Evy

Berichten: 7615
Geregistreerd: 04-11-01
Woonplaats: Warmenhuizen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-02 18:21

Hey Jet en Pava. Wat leuk dat jullie er ook waren. Op wat voor paarden reden jullie? Pava: Reed jij op die schimmel met een bont dekje?. Gefeliciteerd met jullie punten! Ik kreeg zelfs een 8 voor mijn overgangen! En een 5 voor mijn halsstrekken omdat ze te diep liep. Nou ja, ik vond het een goede jury!

Annelien (Moneymaker x Renovo) ZZL + 1 *\o/*

Jet

Berichten: 7716
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-02 22:14

Hé, wat grappig Pava, ik heb je denk ik niet zien rijden, maar ik was wel bij de prijsuitreiking. Ik zou je nu zo een twee drie niet herkennen, maar toch leuk zo! Ik had wat moeite een voorlezer te vinden, ik was helemaal in mijn uppie, maar gelukkig vond ik een heel aardige meneer, ik weet zijn naam niet, maar later bleken de trailers van degene met wie hij mee was en mijne, naast elkaar te staan, dus toen hebben zijn vriendin en ik nog een tijdje gekletst. Zij had ook geen makkelijk paard en bleef bij de trailer, dus later ben ik met hem naar de prijsuitreiking gegaan. Ik vond ht wel wat lang duren, maar dat heb je als je op je protocollen wacht. Ik vond er veel mooie paarden bij, die vaak erg mooi liepen, dus ik was blij verrast met mijn punt. Ik had ook een drie en vieren, maar geen acht. Wel veel zevens, die dus ook veel compenseerden. Starten jullie trouwens 17 november ook in Schoorl?

Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!
Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet

Pava
Berichten: 2064
Geregistreerd: 21-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 07:34

Evy: ja, dat was ik, op die schimmel met dat bontdekje.

Jet: Jammer dat we nu van mekaar niet weten hoe we eruit zien Haha! Ik heb jou ook niet zien rijden denk ik. Ik was gelukkig niet alleen, maar had - zoals gewoonlijk Tong uitsteken - een goeie vriendin mee. Dus geen geleur met een voorlezer. Volgende keer dus ff PB'en, want zij had jou ook best voor kunnen lezen! Vingers aflikken
Het duurde idd dit keer wel erg lang voor er een prijsuitreiking was. Dat is normaal eigenlijk nooit zo bij Alcmaria.
Waar stond jij met de trailer? Ook gewoon op het parkeerterrein? Ik stond daar namelijk ook: een grijze trailer, helemaal aan de rand van het parkeerterrein..... Drie trailers naast elkaar. En toen we weg moesten was het nog een hele toer om eraf te komen... Stond jij ook in dat rijtje toevallig?
17 november start ik niet. Ik start voorlopig de hele winter niet. Maar als je een voorlezer nodig hebt, moet je ff PB'en.

Evy

Berichten: 7615
Geregistreerd: 04-11-01
Woonplaats: Warmenhuizen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-02 17:49

Ik weet niet of ik 17 november start. Ik denk het wel, maar de eigenaar van Odin moet me wel willen wegbrengen.Ik ga wel 24 november in Sint Maarten starten, lekker dichtbij Haha!

Wij hadden trouwens een kleine vrachtwagen die wit was met rood/oranje.

Annelien (Moneymaker x Renovo) ZZL + 1 *\o/*

Jet

Berichten: 7716
Geregistreerd: 31-01-01
Woonplaats: Anna Paulowna

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 23:09

Trouwens, ik zat net nog na te denken over mijn punten, die eerste proef had ik -2, omdat ze wegschoot bij de C na het eerste groeten, ze ging wel rechts, maar spoot daarna weg, ik draaide haar bij E ongeveer weer naar rechts en vervolgde verder mijn proef. Bij het commentaar stond: verkeerde kant. Jammer, dat kostte me dus mijn winstpunt in de eerste proef. Ik keek trouwens net ook nog op de site en er waren wel erg veel punten gevallen, vond ik.
Evy, Marlou is 1.58 m., ze is bruin zonder aftekeningen aan haar benen, ze heeft een kol en een sneb. Ze is een vrij elegant gebouwd paardje en omdat ik zelf 1.57 m. ben, pas ik er wel goed op. Ik ben nog steeds tevreden, maar vind het nu ineens toch jammer van die -2. Nou ja, volgende keer moet ik nog maar zien of ze weer zo relaxed is, dit was echt een verrassing voor mij!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 bezoekers