Succesvol weekend voor Claudia!

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Succesvol weekend voor Claudia!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-02 08:49

Claudia en ik zouden vrijdagavond meedoen aan de wedstrijd in Middenbeemster. Helaas moest ik me donderdag om 22.00 nog afmelden, omdat het echt niet verantwoord was om met Razinda mee te doen (problemen met haar gebit) en ga ik morgen naar de kliniek met haar. Verdrietig

Voor Claudia was het fijn dat ik niet startte, omdat ik haar nu helemaal kon helpen. 's Ochtends haalde ik haar op in Breukelen, omdat ik toch de auto van mijn vader moest ophalen om met de trailer te rijden, en Derrick moest werken. Toen zijn we lekker gaan toiletteren. Fitzroy was er ook want zij deed ook mee. Ik heb toen eerst Himeros gevlochten en daarna Fitz, en heb meteen laten zien hoe je met naald en draad vlecht. Himeros heeft nauwelijks een voorpluk en aangezien Claudia toch graag een knotje wilde, werd Jur donorpaard en moest zij wat manen afstaan aan Himeros. *LOL* }>
De manen heb ik meegevlochten in de voorpluk van Himeros en zo kreeg hij toch nog een knotje! Clown

Keurig op tijd vertrokken we richting Middenbeemster. Claudia was bloednerveus, want dit was de eerste keer starten sinds 6 jaar, en dan meteen in de M1!! De wedstrijd was eigenlijk erg rustig vond ik. Onze stal was vertegenwoordigd door Claudia in de M1, Fitzroy in de Z2 en nog iemand in de B. Derrick was inmiddels ook aangekomen en verder waren er een aantal toeschouwers/helpers/lezers.

Omdat ik zelf voorlas, heb ik niet alles kunnen zien van Claudia haar proef. Wat ging dat snel achter elkaar zeg, en dat in de M1! De tweede proef ging in ieder geval een stuk beter, die proef vond Claudia ook makkelijker.

Bij de prijsuitreiking bleek dat Claudia in haar eerste proef 151 punten had en in de tweede proef was ze 2de geworden met 158 punten! Een succesvolle eerste keer dus!

De volgende dag belde ik naar de andere vereniging die de wedstrijd zondag in de Middenbeemster organiseerde, of er toevallig plek was voor Claudia, want ze had zich bijgeschreven. Er was wel plek voor mij, maar ja daar had ik weinig meer aan. Verdrietig
Maar er was helaas geen plek voor Claudia... Nog geen 2 uur later werd ik gebeld (terwijl ik op Cres aan het springen was Haha!), er was wel plek voor haar!! Claudia was super blij natuurlijk en gelukkig had ze de knotten ook nog in laten zitten! Haha!
Dus gisteren mocht ze starten, om 14.00 en 14.30. Ik had een druk ochtendprogramma, want eerst moest ik op de wedstrijd zijn om foto's te maken van een paard, daarna terug naar stal, paarden in de wei doen. Derrick en Claudia waren kwamen ook aan en ik koppelde mijn auto aan de trailer en ging met hun auto weer terug naar de wedstrijd om Fitzroy voor te lezen. Toen ik klaar was ging ik als een speer terug naar stal. Himeros stond al in de trailer dus ik kon zo wegrijden.
Op de wedstrijd kon ik de auto naast de trailer van Fitzroy parkeren, erg gezellig dus! Er waren dit keer meer supporters; Pegasus en familie, Maarten en Claudia haar moeder + vriend waren ook komen kijken. Ik las weer voor en Derrick was de senior groom. Maarten vervulde zijn rol als junior groom zo goed, dat hij later op de dag werd gepromoveerd tot senior assistant to the senior groom (on the 6th floor Haha!). Maarten was dolgelukkig met zijn titel! Hij mocht zelfs Himeros uitstappen!

Maar goed, eerst de proeven. Himeros ging met losrijden erg goed, hij was veel mooier in de aanleuning en beter opgericht als vrijdag. Maar in de eerste proef maakte hij zich zo sterk dat er veel onderdelen verkeerd gingen. Erg jammer want het begon zo mooi.
Gelukkig maakte Himeros het in de tweede proef helemaal goed! Alles ging eigenlijk goed, alleen maakte hij een wissel in de contragalop. Hij was dus net even te ijverig. Tong uitsteken
Tijdens haar proef verloor Claudia ook nog het een en ander, maar ze bleef gelukkig gewoon doorrijden! Schijnheilig
Deze proef was erg geslaagd! Tijdens de prijsuitreiking had ik al het gevoel dat ze in de prijzen zou vallen, maar Claudia was kennelijk toch nog heel erg verbaasd toen ze weer werd omgeroepen. Ze was weer tweede met dit keer 162 punten! In de eerste proef had ze 149 punten, maar dat was te verwachten.
Het bleek dat ze een 7 had voor de 'hulpen', dus Maarten en Derrick waren trots, die hadden hun 7 weer verdiend! Haha!

Na afloop hebben we nog gezellig in de kantine gezeten (Fitzroy, Eyes, Maarten, Derrick, Claudia en ik). Toen bleek Maarten nog een foute opmerking te maken over rechtop zitten! Lips are sealed Knipoog

Het was een geslaagd weekend en op naar komend weekend want dan gaat het weer gebeuren! Party!!
Laatst bijgewerkt door Jura op 10-06-02 09:06, in het totaal 1 keer bewerkt

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl


UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:02

VERTEL jura wat voor een foute opmerling maakte maarten over het Rechop zitten ?????


Toppie Clau dat het zo goed ging. Nou op naar de volgende wedstrijd *LOL* .

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

claudia

Berichten: 681
Geregistreerd: 24-01-01
Woonplaats: Baarle Hertog

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:06

Hahaha de "hulpen"..... geweldig! Deze dagen zijn echt super gegaan en dat is absoluut mede te danken aan alle mensen die geholpen hebben.

Had zondag inderdaad niet gerekend op een prijs.... zeker niet nadat hij tijdens de laatste oefenening een wissel maakte. Dus ik zat daar een patatje te eten waar ik echt hard aan toe was want het was ondertussen 16.15 uur en had alleen een ontbijt gehad van mijn senior groom. Eerst werden de mensen opgeroepen die een winstpunt hadden en helaas daar zat ik dus niet bij. Ben dus lekker verder gegaan met eten en hoopte dat de prijs snel voorbij zou zijn zodat ik mijn coupon kan halen. Stop ik net een patatje in mijn mond en ja hoor..... "2e is geworden met 162 punten Claudia Pleijster op Himeros". Verbaasd loop ik ( met mijn mond vol) naar voren toe.

Mijn moeder zag gisteren voor het eerst Himeros in levende lijfe..... woh wat een reus. Haha! Ze is er toch heel even op gestopt, maar dat is wel even wennen als je een kleine brazil gewend bent.

De vriend van mijn moeder vond het maar saai ...... hij vroeg zich af waarom wij niet op muziek rijden...dat doet Anky toch ook??!!

Think you can, think you can't; either way, you'll be right.

Henry Ford

claudia

Berichten: 681
Geregistreerd: 24-01-01
Woonplaats: Baarle Hertog

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:10

Prisca schreef:
VERTEL jura wat voor een foute opmerling maakte maarten over het Rechop zitten ?????


Toppie Clau dat het zo goed ging. Nou op naar de volgende wedstrijd *LOL* .


Maarten heeft zoals Jura al vertelde op Himeros gestapt...... zegt hij ineens.... tjee clau dit paard moet je echt goed op je benen sturen( Hij botste tegen een ander paard op toen hij aan de teugels trok Clown ).....tja maarten als je graag met je teugels wilt sturen heb je aan Himeros een verkeerde Knipoog Misschien moet je dan op een fietssport gaan Schijnheilig

Ook vroeg hij of hij recht op het paard zat..... nou dat kan ik beamen... hij zit rechtop en wat dat betekent weten we allemaal Haha!

yep de volgende is in Schoorl

Think you can, think you can't; either way, you'll be right.

Henry Ford

Pava
Berichten: 2064
Geregistreerd: 21-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:25

Ha, gefeliciteerd Clau! Op naar de M2, je schiet lekker op zo! Haha! Maar ja, dat heb je ook gedeeltelijk te danken aan je "hulpen" natuurlijk Haha!

Het was idd een geslaagd dagje gisteren. Ik heb me gelukkig kunnen revancheren voor de spanning van vrijdagavond. Zal ook wel komen omdat het een stuk minder druk was dan vrijdagavond en ik moest lekker vroeg gisteren }> .

Tijdens de prijsuitreiking van de L1, zat ik de Z2 proeven te bestuderen die ik moest voorlezen. Ze riepen hier ook eerst de winstpunten om, dus ik dacht ook al dat ik dus niks zou hebben, want zo goed ging het nou ook weer niet. Bleek dat ik 1e en 2e was met 168 en 166 punten Tong uitsteken Niet verwacht, maar wel welkom Haha! Alleen die bekers waren weer foeilelijk Haha!

claudia

Berichten: 681
Geregistreerd: 24-01-01
Woonplaats: Baarle Hertog

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:29

die bekers....tja daar kaar kan ik over mee praten!

Think you can, think you can't; either way, you'll be right.

Henry Ford

Sjimmy

Berichten: 17755
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 09:46

Gefeliciteerd hoor wat goed ook!
Die 7 voor de hulpen natuurlijk ook hahaha!
Maartje, wat balen van Razinda, sterkte ermee!

:evaw:

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-02 10:13

Dank je wel, ik ben erg zenuwachtig *bibber* Verdrietig

Pava had inderdaad ook super gereden, ik heb alleen vrijdag een proef gezien. Zondag moest ze toch iets te vroeg. Haha!

Haha ja die bekers zijn echt lelijk daar, heb er ook al heel wat thuis staan. *LOL* }>

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

astridh

Berichten: 2635
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: nh

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 10:28

Gefeliciteerd allemaal *LOL* . Jammer Claudia, tegen de tijd dat ik M ga starten ben jij natuurlijk al een klasse hoger, maar ik kom eraan hoor Haha! . Nee hoor, dat is gekheid, jullie zijn een mooie combinatie en hebben samen genoeg ervaring om snel door te stromen.

Ik ben wel benieuwd hoe leontine gereden heeft (mag ook via pb hoor Knipoog ) of had ze nog zoveel last van hoofdpijn/kater dat ze niet gestart is. Ik hoor het wel.

En jij Maartje, heel veel sterkte met Razinda morgen, ik ga me nu klaarmaken om naar emmeloord te gaan maar dat is gelukkig alleen voor de hoefsmid. Het blijft een pokke-eind rijden.

Het leven is als een restaurant.... je krijgt wat je besteld hebt
Het leven is als een pijpkaneel...ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel

Fitzroy

Berichten: 18140
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 11:49

Ja Claudia heeft de eer van de stal hoog gehouden Haha!, maar met Razin had jij ook vast wel in de prijzen gezeten.

Het was echt een gezellig weekend, op zaterdag na dan (toen ik me niet echt jofel voelde). En zo heerlijk dichtbij, die wedstrijden in M-Beemster ....

Fitz kan trouwens een prachtige 'courbette' uitvoeren, he Maartje?
Ik ben benieuwd hoe de foto's geworden zijn.

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.
[o]

Karin

Berichten: 61938
Geregistreerd: 10-01-01

Re: Succesvol weekend voor Claudia!

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 13:22

Jura schreef:
Maarten vervulde zijn rol als junior groom zo goed, dat hij later op de dag werd gepromoveerd tot senior assistant to the senior groom (on the 6th floor Haha!). Maarten was dolgelukkig met zijn titel!


Wow... toevallig weet ik dat dat zijn grote droom was, die titel! Gaaf dat het hem nu toch eindelijk gelukt is! *LOL*

Citaat:
Hij mocht zelfs Himeros uitstappen!


Rechtop? Knipoog Haha!

Maar weer on topic: hartstikke goed hoor Claudia! 6 jaar niet starten, dan meteen M1 en twee punten (en prijzen) pakken in een weekend! Cool

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 13:33

Dan hier nog ff een reactie van de senior assistant to the senior groom on the sixth floor die zo voorover gebogen te paard zat als maar mogelijk is Haha!

Ik weet nu ook dat ik de uitspraken van Claudia met een grote korrel zout moet nemen (ok ok... dat wist ik al en in sommige gevallen deed ik dat al Knipoog ). Tsss... ze vond zelf dat het niet echt goed ging (en dat is nog licht uitgedrukt Haha! ) en dan heb je ineens zulke punten!! *LOL* Toppie Clau!! Party!! Echt super gedaan!!

voor ex-onderschrift, zie onderschrift Polly
Na vele jaren een keer een ander onderschrift

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-02 14:30

Ach ik ben precies hetzelfde, ik loop ook altijd te zeuren over mijn proeven... we willen nou eenmaal scoren he! Knipoog

BTW Maarten, wat zat je prachtig rechtop EN STRAK op Himeros zeg! Dat viel me echt op!! Schijnheilig

Hahaha Fitz, ik vind het zo jammer dat ik juist die sprong niet op de foto heb! Het was zo'n mooi gezicht! Hij kwam omhoog, bleef even op zijn achterbenen staan en sprong toen omhoog en naar voren, en dat allemaal in slow-motion! Jullie hadden echt niet onder gedaan voor een volleerde Lipizaner van de Spaanse rijschool! *LOL*

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 14:48

Idd... ik merkte wel aan jullie uitspraken dat jullie voor de knikkers gaan ipv het spel Haha! Pfff... stelletje strebers!! Knipoog

Hmmm... ben nu toch wel heel nieuwsgierig hoe Fitz zich heeft gedragen Haha!

Voor de rest geen commentaar op overige uitspraken hier gedaan Lips are sealed

voor ex-onderschrift, zie onderschrift Polly
Na vele jaren een keer een ander onderschrift

Fitzroy

Berichten: 18140
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 22:47

Jura schreef:
Hahaha Fitz, ik vind het zo jammer dat ik juist die sprong niet op de foto heb! Het was zo'n mooi gezicht! Hij kwam omhoog, bleef even op zijn achterbenen staan en sprong toen omhoog en naar voren, en dat allemaal in slow-motion! Jullie hadden echt niet onder gedaan voor een volleerde Lipizaner van de Spaanse rijschool! *LOL*


Jammer dat voorstellingen op het voorterrein niet beloond worden Haha!

Ik ben trouwens benieuwd of Maarten tijdens zo'n sprong dan nog zo 'keurig' rechtop had gezeten. Haha!

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.
[o]

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-02 23:36

Hey maar Maarten....hoeveel van die mensen hebben die functie als jij hebt..... toevallig nog 7 anderen? Knipoog Haha!

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-02 05:35

Nee... toevallig bestaat er daar maar 1 van en het is een verd*md goeie Haha! Schijnheilig

voor ex-onderschrift, zie onderschrift Polly
Na vele jaren een keer een ander onderschrift

claudia

Berichten: 681
Geregistreerd: 24-01-01
Woonplaats: Baarle Hertog

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-02 07:46

Maarten schreef:
Nee... toevallig bestaat er daar maar 1 van en het is een verd*md goeie Haha! Schijnheilig


Oefenen baard kunst....... 16 juni moet ik naar Schoorl!?? Schijnheilig kom je ook Maarten???

Think you can, think you can't; either way, you'll be right.

Henry Ford

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-02 07:54

Hahahaha een geslaagd weekend dus Haha!

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ziechriet en 10 bezoekers