Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken, A_nouk

 
 
UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-06-02 08:57

Nou ik heb dit verslag gisteravond maar niet geschreven want dan was de titel anders geweest en ook vannacht om 3 uur niet want ik had de slager gebeld. Wat een kl**tzak van een paard heb ik toch.
Oke vanaf het begin:

Zaterdag:
Lekker met 2 paarden op wedstrijd in Vianen. Laden was even lastig maar tussen de deur stond hij er zo op geen probleem. Daarna het andere paard prima klaar. Tijdens het rijden merkte ik dat leys op de rechte stukken op rust ging staan gevolg dat hij in de bocht omviel Sukkel.
Nou daar aangekomen snel gezadeld en op weg naar de springring. Helaas was de bodem een beetje erg brak en gleed Leys uit voor hindernis 5 nou volte draaien en opnieuw aanrijden. Ik voelde twijfeling *terecht*. Op hindernis 6 gleed hij weer en sprong dwars door de hindernis tja toen kon ik 7 (dubbel) wel vergeten. Hij was zijn vertrouwen in de bodem kwijt en sprong niet meer. Nog even hindernis 1 gesprongen en gestopt. Veel mensen zeiden sla hem eroverheen Nee dit was geen weigering om te zeiken maar omdat hij bang was te glijden.
Nou snel naar de dressuurringen (na omzadelen) reed ik 2 baal proeven Leys is erg lastig de laatste tijd en vooral in de mond/hals. Dus echt blij was ik niet. Punten 137 en 147 heel terecht dus.
Laden ging op zich prima dus lekker naar huis toe.

Zondag:
Hoefde pas laat te starten dus we hadden de tijd. Laden ging op zich redelijk snel en bleef ook lekker braaf. Aangekomen in huizen bleek ff een half uur eerder te moeten starten NIET DUS HE??. Ik start op mijn eigen tijden. Leys was nog steeds erg dwars maar wel iets beter in de 2 de proef hij wilde daar redelijk ontspannen. Jammer dat de microfoon van de springring de nodige spanning gaf want dat blijft interessant.
Punten 144 en 148 dus weer heel terecht want het was gewoon niet beter.
We gaan deze week weer gewoon trainen.
Toen begon de ellende die kl*te knol wilde trailer NIET op gewoon echt NIET. Meestal met een klap van de springzweep staat hij wel maar nu niet. Gelukkig weet iedereen het beter en had ik bijna in oude vrouw naar de nek gevolgen omdat we een paard mishandelde ze ging wel ff een klacht indienen. Nou zie ik tegen haar ik ben de eigenaar en ik vind dat hij flink wat klappen mag hebben KLAAR. Nou ja die kl*tknol stond gewoon te zeiken want hij liep tot halverwege de klep en toen vertikte hij het. Kon wel janken. Alles geprobeerd longertouwen andere trailer die hoger was niets hielp. Uiteindelijk hebben 3 mannen van een stal hem er met veel geweld opgezet het was geen plezierig gezicht maar het hielp oke een kapotte dressuurzweep maar na 2.5 uur stond DE L*L op de trailer. En gelijk stond hij braaf en rustig hooi te eten. Je begrijpt wel dat hij het bloed onder me nagels uithaalde op dat moment. Zelf de man die hem vastzetten zijn dat hij een ERG STERK karakter had. Ik kon hem wel villen. Uiteindelijk waren we pas om 21:45 thuis helemaal stuk en super chagarijnig van alles.
Van de week maar een stalgenoot aanschieten om maar weer ff te helpen met het laden want dit slaat echt nergens op. Weer is dus gebleken dat hij heel duidelijk is van karakter en als hij iets niet wil ook niet mee zal werken. Zal het toch aan zijn vader liggen of nou ja de vader lijnen ??

Als iemand nog wat weet om mij en spades om te fleuren GRAAG ook karin en mijn geweldige stalgenoot die reed zijn niet happy.

Boos! Boos! Boos! Boos! Boos!

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS


prakkie

Berichten: 3386
Geregistreerd: 10-07-01
Woonplaats: Alblasserdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:02

dat is wel heel erg...
Een troost: Je verjaardag was ontzettend gezellig en ik weet nu gelijk een leuk cadeuatje... Haha!

http://www.bokt.nl/markt/ad/224075/easculap-econom-ii-gt474-scheerapparaat easculap econom II scheerapparaat te koop

http://www.bakeencake.com voor op maat gemaakte taarten

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:05

Dat is heel vervelend, nachtmerrie...

Een troost; die dag is voorbij en zo te lezen heeft prakkie nog wel wat rollen behang in de aanbieding.

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

germie

Berichten: 16553
Geregistreerd: 02-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:06

Ik ken dat gevoel, afgelopen dinsdag in de les, de eerste 10 minuten werden verkletst, dus ik alvast wat gedraafd en een klein galopje. Nou, paardebeeest liep super. Totdat de les serieus begon, wijken??? nee hoor, over de schouder weglopen, uiteindelijk had ik haar recht, maar de kont vooraan. Dus ik belonen, instructrice pissig, omdat ik zei dat ik beter vond dan dat over de schouder weglopen. Ik nog veel pissiger, want zij vond dat een aanval op haar. Was het niet, maar goed, de rest van de les werd een drama, paard dom doen, kop omhoog, verkeerd aanspringen enz.
Dus.... prisca, vandaag rustig aan, en anders... is er morgen weer een dag.

Bob Marley : "Who are you to judge the life I live? I am not perfect and I don’t have to be! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean". Nobody is perfect, so I am nobody :D

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:06

Kop op Pris!

Hopelijk heb je de mogelijkheid om een beetje te oefenen, en zou fijn zijn als ie dan eens wat minder dwars is... want de lol gaat er best wel af inderdaad. Succes!

Als je niet weet waar je heen gaat, kom je er altijd -- Loesje

obsession

Berichten: 3383
Geregistreerd: 26-10-01
Woonplaats: Apeldoorn

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:11

Prisca schreef:

Als iemand nog wat weet om mij en spades om te fleuren GRAAG ook karin en mijn geweldige stalgenoot die reed zijn niet happy.

Boos! Boos! Boos! Boos! Boos!


Uhm ik weet wel iets! Ik heb net zon schijtweekend achter de rug.
Obsess en ik gaan echt ZO slecht!
In de L1 dresuur gewoon geen winstpunten halen! Huilen Huilen
Die vuile rotbok laat me gewoon in de steek elke keer!
Mijn punten waren ook zo erg! zaterdag ( eerste proef was trouwens wel lekker en een wp waard) 147 en 148. En dan te bedenken dat de tweede proef echt heel slecht was en dan krijg je een punt meer dan de eerste proef die wel lekker ging!

En zondag, eerste proef ontzettend slecht! De ring lag achter een hele hoge heg en daarachter liep iemand met een snurkend paard , dus daar moest obsess belachelijk op reageren! EIKEL! Dat was 137! Argh toch wel echt mn dieptepunt!
En de tweede proef wel beter maar hij blijft elke keer zo gespannen dus dat was 153......Mn hoogste tot nu toe in de L1 !! DAMN! Ik voel me ook zo beroerd op dit moment en ik heb zon spijt dat ik me voor almelo heb opgegeven! gewoon ruim 300 euro gaat t me kosten in totaal en mn knol loopt toch niet! Huilen Huilen

Deze week ga ik er iemand bij halen die gaat proberen die spanning weg te halen op de een of andere manier want zo gaat t gewoon niet!
Iemand tips toevallig?

Karin

Berichten: 61935
Geregistreerd: 10-01-01

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:12

Prisca schreef:
...dat hij een ERG STERK karakter had...


Joh, je meent het. Tong uitsteken

Niet alleen z'n karakter trouwens, ook z'n spierkracht. Ik moet maar ff heel weinig muizen vandaag want m'n rechter bovenarm doet flink pijn. Hij haalde ook nog ergens uit vol op m'n bovenbeen, maar daar heb ik geen last van (spek genoeg daar dus Haha!).

Heb net het hele verhaal in geuren en kleuren verteld aan m'n collega's, moest het ook ff kwijt. Conclusie was dat ik toch wel een erg fijne hobby had. Wat dat betreft is schaken een stuk relaxter, dan heb je tenminste wat te zeggen over je paard Haha!. Mijn pony was vroeger ook niet op de trailer te krijgen, die trok je met vier man achteruit de bosjes in, maar als er al een ander paard op stond, liep hij er zo in. Leys dus niet, de etterbak. 't Was geen fijn gezicht, die mannen met die bezems, maar op dat moment telde maar één ding: dat paard moet IN die trailer!

Anyway, de Mac was een welkome afsluiting van de dag. En ik lag vroeg in m'n nest, helemaal uitgeteld. Volgende keer takelen we hem er in met een hijskraan, oké? Haha!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-06-02 09:15

Was idd geen fijngezicht maar wel effectief het duurde alsnog 2 minuten voordat hij zicht overgaf. Ze zeiden al wat een heftig karakter. Steigeren voor de trailer nie normaalmeer. MAAR HIJ STOND.

Ik weet wie het zijn en de volgende keer haal ik BIER voor ze. Ben ze best wel dankbaar Lovers .

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Karin

Berichten: 61935
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 09:20

Wel grappig dat ineens meerdere mensen (waaronder ikzelf) ontzettende zin kregen in een stukje paardenbiefstuk... Haha!

BTW ik besef maar weer hoe gezegend Lau en ik zijn met een Ameretto die uit zichzelf de trailer op rent...

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 11:37

Pfff,
hopelijk kan je hem van de week nog even tot zijn positieven brengen...

Nimber

Berichten: 25648
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 11:52

jeetje balen ! oefenen en oefenen maar weer als dat helpt.. als ze eenmaal besloten hebben dat ze niet bang zijn maar geen zin hebben.... Frusty Ik ben dolblij dat Lodewijk zo vreselijk makkelijk laad maar in het begin was het ook een draak al is het nooit zo erg geweest als die van jou.. maar hij heeft wel eens rake klappen uitgedeeld aan omstanders die zich er persee mee willen bemoeien maar geen flauw benul hebben dat een paard best kan slaan als je er met veel herrie meteen achter gaat staan Gaaaap

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 12:05

Jeetje wat balen zeg! Ik kan me voorstellen dat je hem wel wat kunt doen!
Ik ben met Jur een aantal keer op ZH geweest en 1x wilde ze ook de trailer niet in, na de 24-uurs race. Toen zijn we er ook uren mee bezig geweest en hebben een aantal sterke mannen haar erin gekregen, net als bij jou. Maar nu is ze zo mak als een lammetje, alleen heeft ze wel een rare gewoonte, ze springt de trailer in inplaats van normaal lopen. Haha!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Karin

Berichten: 61935
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 12:08

Jura schreef:
...ze springt de trailer in inplaats van normaal lopen. Haha!


Wij hebben nog een video van Dino waarbij hij na afloop van een wedstrijd ook zo de trailer in springt. Echt een dom gezicht, maar ja, iig een heel stuk beter dan dat duw-en-trekwerk dat sommige paarden afdwingen (ik noem geen namen, dat is in dit topic al genoeg gedaan Haha!.)

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Diana_Mabel

Berichten: 6974
Geregistreerd: 04-02-02
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 12:46

Ik denk dat het de tijd van het jaar is. De ruin van angelique is heeel erg braaf maar ze komt de m1 maar niet door. Hij kan het wel maar als het moet dat vertikt hij het gewoon contra stelling over de schouder weg enz enz de proeven liepen niet lekker 130 en 144 een lachertje dus. Zij de ring uit en op het oefen terrein nog even doorgereden en toen gaf hij zich over. Ik heb hem uitgestapt en toen op de trailer. hij loopt er altijd zelf op heel makkelijk, wil ze de stang erachter doen loopt hij naar achter!!!!!!!de flikker!tik op zijn kont is ie helemaal gek geworden dat doet hij oanders nooit. Angelique wilde al macaroni van hem maken!ik kon haar nog net tegen houden Haha!
Kortom een dag om snel te vergeten dat geld ook voor jou!volgende keer beter hoor het blijven dieren die doen niet altijd was je wil.

MLD therapeut voor paarden www.equinemld.nl

Natuurlijke voeding voor paarden een gezonde basis.
Kruidenmixen en voldoende goed ruwvoer zorgen voor een uitgebalanceerd voermanagement voor het paard. www.deoorsprong.eu

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 13:02

Behang heb ik niet nodig, maar ik wil jou reserve hoofdstel wel Haha! Haha!
Lekker weekendje hebben we gehad, maar volgende keer beter laten we maar zeggen Haha!

joycje

Berichten: 907
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: arnhem

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 16:23

hallo!.

als ik het zo hoor. vind ik het niet zo raar dat jou paard niet op de trailer wil. en als ik jou paard was dan had ik je toch een paar rotklappen voor je arrogante hoofd gegegeven. je moet je kapotschamen!!!!!!!!!

joyce

kijk op www.pensionstaldevink.nl... je zult de baas maar zijn Knipoog

Mer1980

Berichten: 12425
Geregistreerd: 08-02-01
Woonplaats: Lelystad

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 16:32

joycje schreef:
hallo!.

als ik het zo hoor. vind ik het niet zo raar dat jou paard niet op de trailer wil. en als ik jou paard was dan had ik je toch een paar rotklappen voor je arrogante hoofd gegegeven. je moet je kapotschamen!!!!!!!!!

joyce


Ik denk dat jij je conclusies een beetje te snel trekt. Leysander is een heel lastig paard. Hij blijft gewoon staan met zijn oren naar voren en weigert verder te lopen. Het is absoluut geen angst. Maar als jij een andere manier weet, na 2 uur lang heel lief braaf de trailer ophelpen met een worteltje wat dus uiteindelijk niet lukt dan mag je een keertje langskomen.

Merilyn

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen? http://www.trouwschip.nl
Bedrijfsuitje, vergaderen of teambuilding?: http://www.zeilschipbounty.nl
Sinds 23-02-2013 mama van Kira!
Sinds 14-12-2016 mama van Kian!

joycje

Berichten: 907
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:09

hoi

het kan best zijn dat hij niet zo makkelijk is. maar om hem nou de trailer in te slaan! je kan mij niet wijsmaken dat ie daar zoveel beter van wordt.

joyce

kijk op www.pensionstaldevink.nl... je zult de baas maar zijn Knipoog

grassie

Berichten: 4856
Geregistreerd: 13-12-01

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:20

obsession schreef:
In de L1 dresuur gewoon geen winstpunten halen! Huilen Huilen
Die vuile rotbok laat me gewoon in de steek elke keer!


kijk, ik heb dus precies hetzelfde met Grassie. De B fluitend door, maar L1 hó maar Scheve mond
het ligt gewoon aan die klasse Knipoog

en Prisca, kop op meid, het gaat vast snel weer beter!

Het kan me niet schelen als mijn manieren je niet aanstaan. Ze staan mij ook niet aan. Ze zijn nogal slecht.
Tijdens lange winteravonden treur ik erom. ~Humphrey Bogart

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:27

joycje schreef:
hoi

het kan best zijn dat hij niet zo makkelijk is. maar om hem nou de trailer in te slaan! je kan mij niet wijsmaken dat ie daar zoveel beter van wordt.

joyce

Nou moet ik zeggen dat ik helemaal geen mepperd ben, en eerst met brokken in de weer ga.
Maar ik zal je dan toch verklappen als Kawa dadelijk bedenkt dat hij na 7 jaar goed de trailer oplopen, geen zin er in heeft, hij toch heel hard solliciteert naar een paar harde meppen.

En dit is dus hetzelfde als met Prisca’s paard.
Als je zeker weet dat het aanstelleritus is en je hebt het al op de aardige manier geprobeerd er toch best wel eens een hardere aanpak om de hoek mag komen kijken. Een paard van die leeftijd en karakter weet donders goed dat hem dat te wachten staat, daar is hij slim genoeg voor.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:44

runningkawa"]
[quote="joycje schreef:
hoi

het kan best zijn dat hij niet zo makkelijk is. maar om hem nou de trailer in te slaan! je kan mij niet wijsmaken dat ie daar zoveel beter van wordt.

joyce

Nou moet ik zeggen dat ik helemaal geen mepperd ben, en eerst met brokken in de weer ga.
Maar ik zal je dan toch verklappen als Kawa dadelijk bedenkt dat hij na 7 jaar goed de trailer oplopen, geen zin er in heeft, hij toch heel hard solliciteert naar een paar harde meppen.

En dit is dus hetzelfde als met Prisca’s paard.
Als je zeker weet dat het aanstelleritus is en je hebt het al op de aardige manier geprobeerd er toch best wel eens een hardere aanpak om de hoek mag komen kijken. Een paard van die leeftijd en karakter weet donders goed dat hem dat te wachten staat, daar is hij slim genoeg voor.
[/quote]

Volgens mij heeft het paard van Prisca altijd al problemen gehad met laden, ik kan me zelfs topics herinneren dat het behoorlijk wat problemen gaf. In het verhaal staat ook dat ie tussen de deuren geladen moet worden, maar de zijn er op de gooische niet.
Of dit gewerkt heeft, weet je pas de volgende rit...

Eluu

Berichten: 93
Geregistreerd: 28-05-02
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:47

joyce ik ben ook zeker geen voorstander van een paard de trailer in slaan maar idd als hij het jar in jaar uit zonder zaneken doet en dan ineens zo aanstelerig gaat doen , dan solliciteert het dier naar een paar rake klappen.

beter 1 x goed aan pakken dan dat het paard keer op keer een loopje met je neemt

T korte Eigetje!!!!

Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 17:56

Tja Pris, dat wordt toch Spades een keer flink schoppen dat hij wat braver de bochten doorstuurt }>

"Mijn" Farampje vorig jaar wilde ook erg slecht reizen, maar dat werd wel beter. Laadproblemen zijn toch bijna altijd rij-problemen... Lips are sealed

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl

_Debbie_

Berichten: 2154
Geregistreerd: 04-07-01
Woonplaats: Utrecht

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-06-02 18:19

joycje schreef:
hallo!.

als ik het zo hoor. vind ik het niet zo raar dat jou paard niet op de trailer wil. en als ik jou paard was dan had ik je toch een paar rotklappen voor je arrogante hoofd gegegeven. je moet je kapotschamen!!!!!!!!!

joyce


Jou zou je moeten schamen
Dat jij zo reageert,wat zou jij doen als je paard de trailer niet in wilt? daar overnachte?
En Prisca heeft geen arogante hoofd...als ik jou was zou ik wat minder opgefokt reageren!

Hahah pris zo te horen was het leuk *LOL* En ik vondt Leys nogal zo braaf achter je aan lopen vrijdag Haha!
Maarja...hopen dat het de volgende keer beter gaat met de trailer..

XXX Debbie

Hou van Mijn 2 wondertjes Kayley & Bradley

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Re: Heb heeel veeel behang nodig voor mijn kl**tzak....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-06-02 18:21

joycje schreef:
hallo!.

als ik het zo hoor. vind ik het niet zo raar dat jou paard niet op de trailer wil. en als ik jou paard was dan had ik je toch een paar rotklappen voor je arrogante hoofd gegegeven. je moet je kapotschamen!!!!!!!!!

joyce


Wat ben jij een associale bitch zeg ?? je kent het hele paard niet en je kent mij niet ??? Volgens mij kan je niet lezen en zien dat hij na 2.5 uur er nog niet op wil wat doen je dan ? Laten staan gelukkig staan er net zoals daar op het terrien de beste stuurlui aan wal. IK KOTS VAN DIE MENSEN Boos! Boos! . Ik kan hier zo PISSIG op worden Boos! . Misschien moet je eens wat topics van mij lezen en dan pas op deze belachelijke manier reageren Misselijk Misselijk .

Maare als je het zo goed weet wil ik best een afspraak maken en dan mag jij hem wel een laden ? Oja als je kop eraf gemept wordt is het niet mijn verantwoordelijkheid NIET en ook niet als hij BIJT ??

Idd Lovely hij HAD vorig jar problemen die hadden we dus goed overwonnen maar helaas maakt hij er dit jaar weer erg gebruik van. Dus we gaan weer opnieuw beginnen.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers