Jury's en 5en met vooroordelen.

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Frantic

Berichten: 9648
Geregistreerd: 14-09-03
Woonplaats: maan

Jury's en 5en met vooroordelen.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 07:36

Mijn dochter reedt gisteren voor de 2e keer een proef(z2) op de pony van haar vriendin. De eerste keer ontplofde de pony bijna tijdens de proef en we waren blij dat hij tenminste niet de baan uit sprong. Nu bleef hij in en rustig verzamelt tempo al heel netjes bij de les, heel actief, netjes achterbeen eronder, hij bleef( op wat overgangen na) ook nog over zijn rug. Wij waren best wel tevreden. Krijgen we het protocol: 19x een 5 zonder enig commentaar
Mondeling zei de jury dat hij hem graag wat actiever wou zien, verder niks. Commentaar achteraf van de eigenaar vd pony: oh, die jury, had je niet bij hoeven te starten, hij is allergisch voor schimmels( en dat heeft ze hem horen zeggen tegen zijn schrijfster vorig jaar) wij hebben ook nog nooit een punt van hem gehad Verward Commentaar van de instructrice: oh die man, daar hoef je nergens op de aanleuning te letten gewoon in vol tempo door de baan racen. Die houdt van een "vlotte" proef.
Voor de duidelijkheid, 2e proef begon heel netjes 5,7,6,6,6,7 en dan een 4, toen reed de eerstejury met zijn auto namelijk de hoek van de Z baan bijna in puin terwijl de pony op L moest stilstaan. daarna ontond er spanning en hielp de omroepinstallatie in de springring ook niet mee. Ook geen hoge punten maar wel duidelijk commentaar en volledig terecht.
Please bokjury's, neem aub de werkwijze van de 2e jury over en bespreek dit soort dingen op jullie bijeenkomsten, want zoiets is niet leuk en hoort ook niet.


Frantic

Berichten: 9648
Geregistreerd: 14-09-03
Woonplaats: maan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 11:39

Via Pb, wordt hier op gereageerd als je ervaring hiermee in het Noorden hebt, pb het dan.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: aniek_joefy, Googlebot en 15 bezoekers