Trainen bij de toptrainers = slavernij.

Moderators: A_nouk, Dyonne

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
autodropje

Berichten: 83
Geregistreerd: 05-04-04
Woonplaats: Schoten-Belgie

Trainen bij de toptrainers = slavernij.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-04 19:34

Op advies van Nistria heb ik de diverse topics eens bekeken over Wendy v.d Helm en Danielle v. Aalderen. Er zijn veel meer gevallen te noemen. Het probleem lijkt mij te zitten in de arrogantie van de toptrainers. Toen Sonja Galema van Coby naar Anky ging was het rotzooi. Toen Antoinet van Arjan naar Coby ging, Danielle van Coby naar Anky en van Anky weer naar Arjan en nu dus Wendy v.d. Helm. Wat mij daarbij opvalt is dat niet de trainers er een probleem van maken, maar juist de leerlingen van die trainers en alles wat er om heen loopt. Ik heb begrepen dat Antoinet destijds van Arjan naar Coby is gegaan omdat zij een Ferro afstammeling heeft, en Coby dit soort goed kende. Ik denk dat Wendy met Michigan bij Arjan wilde trainen en met Inspecteur bij Coby wilde blijven, maar waarschijnlijk vonden beide dit niet goed. Alles of niets, wat natuurlijk gezien de voorafgaande scholing van een paard belachelijk is. Maar het topic gaat eigenlijk over het feit waarom dan altijd leerlingen van een bepaalde trainer telkens in de ban springen, en met oogkleppen op (en zeker nooit gewenst door hun trainers) de knuppel in het hoenderhok gaan gooien. Is dit bedoeld om een wit voetje te halen, of in een goed blaadje te komen. Sorry hoor maar als ik dingen lees van
Citaat:
zo zielig voor Coby en Marlies dat Inpecteur nu weg is
, dan denk ik twee dingen a) het is voor Arie van Baalen het ergste, maar b)dan hadden ze maar niet voor het grote geld moeten kiezen.


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 07:54

Heb het topic weer open gezet, we waren in de veronderstelling dat het een reactie was op het Wereldbeker-topic, excuses.

Wel wil ik graag vragen of het algemeen gehouden kan worden in dit topic, voordat allerlei speculaties over bepaalde ruiters de wereld in worden geholpen, dat is niet de bedoeling.

amagun
Berichten: 3061
Geregistreerd: 26-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 10:00

autodropje"]
Toen Sonja Gademann van Coby naar Anky ging was het rotzooi.
[/quote]

Sonja is niet "weggegaan" bij Coby om bij Sjef te gaan lessen, maar omdat Coby in die tijd aangaf nog weinig tijd te hebben voor Sonja en Jup i.v.m. Sydney.


[quote="autodropje"]
Danielle van Coby naar Anky en van Anky weer naar Arjan
[/quote]

Danielle heeft nooit bij Arjen gelest.

[quote="autodropje schreef:
b)dan hadden ze maar niet voor het grote geld moeten kiezen.


Daarom, en dan moeten ze achteraf niet lopen melken als Wendy hem meeneemt naar een andere trainer, maar naar mijn weten word dat ook niet gedaan Verward

HorseMoments

Berichten: 6146
Geregistreerd: 21-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 10:09

Er wordt heel wat afgeroddeld in deze wereld en ik denk dat het voor ons moeilijk te beoordelen is wat nu kloppend is en wat niet. Alleen de desbetreffende betrokkenen zelf weten hoe dit het beste zit. Zoals je het bericht van wouter ziet blijkt het een en ander wat in dit topic gezegd wordt nu al niet te kloppen (gebaseerd op roddels) . Verder zie ik geen verband tussen de titel en de inhoud van dit topic.

roxie
Berichten: 217
Geregistreerd: 30-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 10:39

nee het verband tussen de titel en de inhoud van dit topic ontgaat mij ook Verward
buiten dat ga niet dingen lopen gissen, hoe iets is gegaan tussen een trainer en leerling, zo komen er weer heel veel roddels hier op bokt die helemaal niet kloppen, vermeld alleen iets waarvan je zeker bent dat het waar is of klopt, en wat voor ons allemaal interressant is.
er zitten hier op bokt een aantal van die leerlingen van die toptrainers, het lijkt mij niet echt leuk voor hen om zich steeds te moeten verdedigen omtrent deze roddels, t is hier de prive niet!!!!!!!!! Boos!

http://62.194.152.26/fotoserver/fotos/3503.jpg
vandaag is mijn roxie z1 geworden.30-05-2004

Suzanne F.

Berichten: 27348
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 11:12

Beste Autodropje, wie ben jij dat je allemaal weet wat er omgaat bij de toptrainers?

Daarnaast is de titel van je topic niet duidelijk want waarom is het slavernij dan? Ze worden niet gedwongen om te gaan trainen bij zo iemand, dat willen ze zelf.

Soms pakken trainerwisselingen goed uit maar soms ook niet. Dan past een ander systeem gewoon niet bij paard en/of ruiter.
Maar daar worden ze niet toe gedwongen!

Te koop: Rijkleding o.a. truien, vesten en jacks, Anky, PK, Kentucky, Subscribe, Horseware, Regatta, Brunotti, Tommy Hilfilger, Pfiff etc. Maat 38/M.

Koortje

Berichten: 5274
Geregistreerd: 26-12-02
Woonplaats: Boxtel

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 11:20

Welkom op Bokt! Scheve mond

Ik snap de inhoud van je topic ook niet helemaal, en al helemaal niet waar je je druk om maakt?! Laat die mensen fijn hun eigen boontjes doppen...

Mama van Imke ~ 29-01-2012 & Quinten ~ 17-02-2014

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 11:30

Okee, ik ga toch weer een slotje plaatsen.
Het doel van het topic ontging mij nogal, maar heb hem op hoop van zegen open gezet. Nu blijkt dat meerdere mensen het een vreemd topic vinden.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Elitedeux, m9ara en 3 bezoekers