Eindelijk weer eens een wedstrijd gereden!

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Eindelijk weer eens een wedstrijd gereden!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-11-03 23:54

Ik zat al een tijdje te twijfelen. Zal ik nu weer eens naar een wedstrijd gaan of niet? Aan de ene kant leek het me wel heel leuk, maar aan de andere kant zag ik nogal tegen op al het gedoe en vooral ook de stress er omheen.

Donderdagavond werd ik gebeld door Tamara (Tam20 op bokt) dat er bij Lies Beuker in Almere Buiten een plekje was vrijgekomen in de B. Ik stond namelijk op de reservelijst. Ik kon gelukkig direct vervoer regelen voor die dag en toen was het definitief...

We vertrokken even na half 4 van stal en Liberty liep gelukkig direct keurig de trailer in. Met vlechten had hij ook al keurig stil gestaan, dus ik begon er al zin in te krijgen. Onderweg stond hij keurig stil in de trailer en ook het uitladen ging super.

Niet veel later stond ik met Liberty in de binnenbak waar losgereden kon worden. Ik steeg op en kon direct probleemloos de hele bak door. Het was nogal vol daar in de bak en er was ook nog een priveles bezig (ik startte als 2e die dag), maar we hebben daar dus echt totaal geen last van gehad. Ik kon mooi even mijn stuurkunsten oefenen zo tussen de paarden door.

De proeven zelf gingen niet echt lekker vond ik zelf. Liberty was nogal oververhit, omdat hij niet geschoren is en het daarbinnen toch nog aardig warm was en hij was een stukje minder voorwaarts dan normaal. Hij heeft altijd eventjes de tijd nodig om lekker los te komen, dus ik had echt de tijd genomen om los te rijden. Ik vermoed achteraf toch iets te lang.

De tweede proef ging wel weer wat beter. Tussen de proeven in heb ik dan ook alleen maar wat gestapt, om hem weer even een beetje bij te laten komen. Toen was hij dus weer wat voorwaartser.

Daarna uitgestapt en Liberty weer ingeladen. Dit ging weer super. De mensen die naast ons stonden met de trailer waren stikjaloers Nagelbijten / Gniffelen.

We moesten nog wel eventjes wachten op de prijsuitrijking. Ik had zelf eigenlijk verwacht dat ik in de eerste proef tegen de 150 punten zou zitten en de tweede proef net op het randje van wel of geen winstpunt. Mijn gevoel bleek te kloppen, want ik had 150 en 156 punten. Toch weer een winstpuntje erbij.

Al met al een hele fijne en gezellige dag gehad. Ik ben vooral heel erg blij dat Liberty zo braaf was. Het was voor mij namelijk de eerste echte 'uitwedstrijd' met hem.


tam20
Berichten: 1281
Geregistreerd: 07-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-03 00:54

Hey Corine,
Jammer dat ik jullie niet gezien heb, maar heb je ook al een PBtje gestuurd, met de uitleg..
Ja dat is wel een nadeel dat er priveles tussendoor gegeven werd, maar gelukkig heb je er geen last van gehad.
Lekker joh een WPtje!!
Op hoeveel zit je nou?
groetjes Tamara

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-03 01:19

tam20 schreef:
Lekker joh een WPtje!!
Op hoeveel zit je nou?


Dit was mijn derde wp in de B, nog 7 te gaan dus Haha!.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: luffwinny, Mloui en 8 bezoekers