wat zijn selectiewedstrijden????

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bergje75
Berichten: 392
Geregistreerd: 16-07-01
Woonplaats: noord holland

wat zijn selectiewedstrijden????

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-03 11:06

Hallo,

Misschien een beetje domme vraag (kom net kijken in het wedstrijdgebeuren..) maar wat zijn nu precies selectiewedstrijden? En kan iedereen zich laten selecteren? HOe werkt het nu met kringwedstrijden (of is dat hetzelfde??)??

groetjes!


Scum

Berichten: 32117
Geregistreerd: 11-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-03 12:25

Een selectiewedstrijd is in principe een gewone wedstrijd. Alleen telt de plaatsing die je daar behaalt mee om je te selecteren voor het regiokampioenschap in je eigen kring. Als jij naar een selectiewedstrijd van een andere kring gaat, dan kun jij je via zo'n wedstrijd niet plaatsen voor het kampioenschap. Mensen van buiten de kring die in jouw kring naar een selectie gaan kunnen daar wel 1e worden, maar daarmee kunnen ze zich niet plaatsen. In dat geval zal degene die het hoogste eindigd van de eigen kring als eerste geselecteerd staan voor de kampioenschappen. Meestal moet je minstens 2 of 3 selecties rijden. Als je er meer rijdt tellen de beste 2 of 3 resultaten. Bij ons in de kring gaat het zo: als je eerste wordt krijg je 1 punt, 2e plaats 2 punten, enz. Degenen met de minste punten mogen uiteindelijk door.

Ik hoop dat het zo duidelijk is?

Boyke & Hummer :)

¡!Ellen!¡
Berichten: 2797
Geregistreerd: 12-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-03 19:52

Het zijn vaak 3 of 4 gewone wedstrijden, je krijgt plaatsingspunten. De wedstrijd waar je de meeste plaatsingspunten hebt laat je vervallen, de combinaties met de minste plaatsingspunten mogen door naar de Regionale kampioenschappen, degenen die daar weer het beste rijden mogen (vanaf de L2 geloof ik) door naar de Nationale kampioenschappen Lachen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Conny_ en 10 bezoekers