FNRS-proef gereden

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
blieb01

Berichten: 1521
Geregistreerd: 05-04-02
Woonplaats: De Weere

FNRS-proef gereden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-03 09:09

Gister was het weer zover. Ik zou weer proberen om mijn F6 te halen. Ik had die al eerder gereden maar helaas door een verkeerde keuse paard en verkeerde voorlezer had ik het nog niet gehaald Boos! . Gister dus een hernieuwde poging. Ik reed op Passe-Partout een leuke Kwpn-er maar af en toe best lastig te rijden. Aangekomen op de manege was pp al gevlochten. Dat was mazzel hebben . Ik was dan ook niet de enigste op dit paard. Eerst moest het meisje wat hem had gevlochten. Ze kwam erg chaggie de ring uit en was absoluut niet tevreden. Na haar mocht pp ff eten en een uurtje op stal. Toen was het de beurt voor Marlies (minoes op bokt) . Ze reed hem lekker los en ging de ring in. Ik kon mooi kijken hoe het haar af ging omdat ik haar voorlas. Ze had wat moeite met de voltes maar voor de rest ging het niet verkeerd. Ik nam pp van haar over en een kleine 3 kwartier later reed ik de ring in. helaas was pp nu niet echt wakker meer Boos! . Ik had het idee dat het tempo iets hoger had mogen liggen. Ook wou hij niet meer door de achterse hoek van de ring. Ik had zelf niet echt een goed gevoel erover. Nadat Marlies en ik pp hadden verzorgt gingen we snel naar de kantine voor de uitslagen.
Nagelbijten / Gniffelen Eerst kwam de F2 aan de beurt. Marlies reed F3. Uiteindelijk had Marlies 213 punten en dus geslaagd OK dan! . Dat andere meisje reed f5 en had precies 210 punten en het dus ook gehaald. Nu moest ik nog mijn uitslag horen. Eindelijk was dan de F6 aan de beurt. Ik dacht als ik 210 punten heb dan is het al veel maar.........
ik had er 225 gehaald OK dan! . Ik ben dus ruimschoots geslaagd Slim .
Nu op voor de volgende F proef.


Zwelgje

Berichten: 3207
Geregistreerd: 01-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-09-03 09:58

Gefeliciteerd!!!
Maar eh, wat voor proeven zijn dat precies? Waar is de F6 mee te vergelijken?

I recommend a psychoptherapist to clean up your brain

blieb01

Berichten: 1521
Geregistreerd: 05-04-02
Woonplaats: De Weere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-03 11:24

F6 is te vergelijken met een B/L proef. Dit zijn proefjes voor manegeruiters. Je begint met F1 en dan moet je laten zien dat je ook op de juiste manier afstapt en je paard leid.

Llewella

Berichten: 2087
Geregistreerd: 25-01-02
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-09-03 11:32

Ja gefeliciteerd nog Lachen

Jammer dat ik grieperig ben, had graag komen kijken en groomen, mazzel dat hij nu al ingevlochten was Knipoog

Die 225 punten waren hard verdiend, gewoon niet veel mazzel met de vorige 2 proefjes gehad.

Pennymeisje van 36 jaar, jaja echt waar! En als bonus een serieuze amazone van 7 jaar :')

wauweltje

Berichten: 264
Geregistreerd: 13-02-03
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 09:03

Gefeliciteerd! Maar ik ben het niet met je eens, dat je vorige keer een verkeerdde keuze had gemaakt met het paard. Ook op Garant had je voldoende punten, alleen je had 6 aftrekpunten omdat je verkeerd voorgelezen werd. Garant is discutabel, maar hou hem in ere!!! *LOL*

blieb01

Berichten: 1521
Geregistreerd: 05-04-02
Woonplaats: De Weere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-09-03 12:04

Citaat:
Gefeliciteerd! Maar ik ben het niet met je eens, dat je vorige keer een verkeerdde keuze had gemaakt met het paard. Ook op Garant had je voldoende punten, alleen je had 6 aftrekpunten omdat je verkeerd voorgelezen werd. Garant is discutabel, maar hou hem in ere!!!


Ik bedoelde hier Jacaranda Haha! . Garant liep heel goed en daar klaag ik ook niet over. Misschien dat ik volgende keer toch weer op hem rij. En dan leer ik mijn proef uit mijn hoofd zodat mijn voorlezer mijn niet verkeerd kan laten rijden *LOL* .


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 bezoekers