Wedstrijd op Mel

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Renza

Berichten: 4113
Geregistreerd: 30-05-01

Wedstrijd op Mel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-03 16:30

Meestal rijd ik m'n wedstrijden (gewoon onderling op de manege) op Bel, had me ook op Bel ingeschreven, maar mocht op Mel, waar ik nog maar 2x op gereden had, een jaar geleden in het park Haha! . Dit was zo omdat ik de equipe wedstrijd (over 2 weken Haha! ) ook op Mel rijd en daarvoor moest oefenen.
Dus donderdag mocht ik voor het eerst op Mel in de bak, was hij superbraaf, deed alles wat ik wilde, liep goed door, zonder zweepje etc.. Zaterdag weer op hem gereden, ging wat minder, liep zonder zweepje niet goed door (met wel ~~}> ) en sprong op de rechterhand een paar keer verkeerd aan (wat ik dus niet voel Bloos ).
Zaterdag al de voorpluk gevlochten, staart uitgekamd (met behulp van de equishine van een vriendin Schijnheilig die ik daarna ook maar snel even gekocht heb Tong uitsteken ), knotjes maken lukte niet (heb ik wel geprobeerd Clown , maar Mel is een Fjord met rechtopstaande manen Tong uitsteken ).
's Middags kwam mijn groom ( Tong uitsteken ) Jasmyn (treffer op bokt) aan Schijnheilig .
Zondag waren we om iets van 9:45 op de manege, staartje verder kammen Schijnheilig , toch maar een vlecht in de staart (tsja, als je dan al geen knotjes hebt Schijnheilig moet je toch iets vlechten Tong uitsteken anders ziet het er ook uit alsof je er niks aan gedaan hebt Schijnheilig ). Benen geprobeerd schoon te maken, zonder succes (modder in de vetlokken enzo ).
Ik was de enige op Mel, was wel fijn Haha! .
Goed, losrijden, ging wel redelijk. Mel zat vast wel een paar keer verkeerd, maar dat heb ik dus niet door Frusty . Hij wilde ook niet inbuigen en halthouden was ook niet echt een succes, maar verder was hij wel braaf Schijnheilig .
Eerste proef ging slecht Tong uitsteken . Middengalop ging niet, had nog wel 2x een 6 (commentaar "goed geprobeerd" Lachen ). Halthouden wilde hij bij de laatste keer groeten ook niet . Maar hij was heel braaf Lovers .
Losrijden voor de 2e proef, was nogal druk in de bak en ik botste tegen bijna iedereen wel een keer bijna op Bloos! , had vaak ook niet echt de ruimte om middengalop ofzo te oefenen Tong uitsteken maar Mel was weer braaf. Heel vaak haltgehouden etc., maar Mel had er nog steeds geen zin in, maar uiteindelijk ging het wel beter Lachen .
Toen de 2e proef, ging ook slecht Haha! , op de rechterhand zat hij in de verkeerde galop, wat ik niet door had. Middengalop ging nu wel beter, had op de linkerhand een 7, op de rechterhand een 4 (door de verkeerde galop).
C-H-E-A in vrije stap reed ik niet van E naar A *dom*, dus had ik een 5 voor (stond eerst een 7 maar die was doorgekruisd Schijnheilig ).
Goed, Mel uitgestapt, voorpluk en staart eraf gehaald en wachten op de prijsuitreiking.
Met de 1e proef was ik 3e met 159 punten en met de 2e proef 5e met 157 punten (nummer 3 had er 159 dus als ik wel van E naar A gestapt had was ik weer 3e geweest Tong uitsteken Schijnheilig ).
Jasmyn heeft foto's gemaakt, dus die zet ik zo op ITP Cheese! .


Renza

Berichten: 4113
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-03 17:34


xxLisaxx
Berichten: 1840
Geregistreerd: 27-06-03
Woonplaats: Zeewolde/Nijkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-03 17:51

heey gefeliciteerd!!
tja.. mijne wil ook niet altijd stil staan maar daar doe je volgens mij niet veel aan in je proef Haha!

............

treffer
Berichten: 351
Geregistreerd: 11-03-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-03 19:28

renza schreef:
Goed, Mel uitgestapt, voorpluk en staart eraf gehaald en wachten op de prijsuitreiking.


Aggos, zomaar z'n staart en voorpluk eraf gehaald, arm paard Boos! ( Tong uitsteken) Ik vond dat je proefjes heel netjes ging, idd zonde van die paar *domme* foutjes. Maar 3e en 5e is goed, en het was een goede oefening voor de equipe, toch?

Renza

Berichten: 4113
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-03 19:29

Elastiekjes uit de voorpluk en staart gehaald bedoelde ik Clown .
Ach, ik ben niet zo slim Haha! .


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: xTweetyx en 8 bezoekers