Bah, Jumper kreupel...

Moderators: A_nouk, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JollyJumper

Berichten: 1325
Geregistreerd: 17-12-02
Woonplaats: Vortum Mullem

Bah, Jumper kreupel...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-07-03 23:53

Had ik vandaag concours, haal ik hem uit de stal om in de trailer te laden, zie ik meteen dat ie niet helemaal rad loopt. Heb ik even over de stoep gedraafd, lijkt het mee te vallen. Toen maar even in de bak laten draven, lijkt niks aan de hand dus toch inladen en gaan. Ik dacht dat ie misschien wat stijf was van de les van gisteren.
Met losrijden ging het nog goed, maar toen ik na het halthouden wilde wegrijden in de ring werd ie opeens onregelmatig. Na die tijd nog maar voor de zekerheid aan de jury gevraagd of ik het me niet verbeeldde (sommige mensen aan de kant zeiden toch nog: ging goed he...) maar die had het toch ook duidelijk gezien. En inderdaad, net wat ik ook al dacht, zijn linkervoorbeen. En nou mag ie van mij aan alle drie andere benen kreupel zijn, maar niet aan dat been . Dat is nl. zijn ' slechte' been ,waaraan hij bevangen is geweest. Aan het been zelf is niks te zien. Niet dik, niet warm, geen wondje. Ook de hoef is niet warm of gevoelig. Ik snap er niks van. Hij lijkt er zo geen last van te hebben, staat gewoon buiten en loopt er ook gewoon op. Alleen bij min of meer korte wendingen linksom heeft ie er last van.
Ik wacht het maar een paar dagen af, anders maandag de DA maar weer bellen en kijken wat er nou weer voor rampscenario uit komt.
Leek ik ook eens geluk te hebben. Mag naar de Brabantse kampioenschappen en daarna L starten. Nou dat zal dus wel weer mooi niks worden. Ik hoop maar dat het niks met het oude probleem te maken heeft en dat ie gewoon iets verstuikt heeft of zo. Vorig jaar hebben we pech genoeg voor een heel leven gehad, ik hoef echt niet meer Boos! .
Wel gek trouwens dat die jury het wel zag, maar me niet uit de ring geroepen heeft.
Duim maar voor Jumper dat het meevalt!

Jumper 15-05-1991 - 15-07-2007 in mijn hart voor altijd
Maar Sanchez en ik maken een nieuw begin, al M1 + 0 Haha!


Fabienne1
Berichten: 2496
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-07-03 06:53

He Monique,
Jeetje das inderdaad geen goed nieuws Verdrietig . Ik had gisteren nog gekeken of ik je zag. Ik moest namelijk schrijven bij een andere ring.
Hopelijk is het niks ernstigs voor Jumper. De vorige keer dat Risco kreupel/kort liep kon ik er ook niks aan zien, alleen een kwestie van rust dan. Maar met zijn verleden is het natuurlijk wat anders..
Ik hoop voor jou dat ie snel weer de oude is ....

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie