Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Moderators: Dyonne, Pistasche, Nicole288, Apple, C_arola, Coby

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
nolanlover
Berichten: 794
Geregistreerd: 26-11-08

Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-10 20:25

Hallo,
Vroeger was het altijd zo dat je 1 winstpunt met dressuur nodig had voordat je mocht gaan springen.
Is dat nu nogsteeds zo? Ik kon het namelijk nergens vinden (sorry als het wel ergens staat)
Groetjes


Gentlegiant

Berichten: 9320
Geregistreerd: 12-10-08
Woonplaats: Matala

Re: Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-10 20:25

:j

Freedom's Total Eclipse S dressuur (DE)
Freedom's Shadow2 S dressuur (DE) Z2+17
Freedom's Alona avalon B dressuur
Freedom's Gentlegiant's Lancelot

EL4a1990

Berichten: 2148
Geregistreerd: 27-12-06

Re: Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-10 20:26

Ja je moet ooit 1 winstpunt hebben gereden.

volgens mij is het zo dat ookal heb je dat winstpunt 100 jaar geleden gehaald je mag nu gewoon met een ander paard gaan springen! (als ik het niet goed heb hoor ik het wel maar ben er van ovetuigd dat het zo is).

Farisma (Zhivago X Gribaldi) B+26, L1+25, L2+24, M1+27, M2+17

YSR1971
Berichten: 905
Geregistreerd: 14-01-09

Re: Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-10 20:31

Ja, je moet nog steeds een wp hebben gereden in de dressuur, "ooit", zoals hierboven al werd genoemd.
Voor de BB-klasse is dit niet nodig, maar ga je officieel meedoen, dan wel.

Scum

Berichten: 32736
Geregistreerd: 11-08-03

Re: Nog steeds 1 winstpunt nodig?

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-10 21:55

Dit kun je zelf opzoeken op de site van de KNHS, bij de reglementen. Vandaar een slotje hier.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SentiBot en 0 bezoekers