wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Moderators: Dyonne, Pistasche, Nicole288, Apple, C_arola, Coby

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Kelly_16

Berichten: 166
Geregistreerd: 26-10-08
Woonplaats: Elst (GLD)

wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-09-10 09:34

Hallo allemaal,

Misschien beetje een domme vraag :Y)
Maar hoe gaat dat in zijn werking als je bij de pony´s aan het rijden bent en je hebt winstpunten, vervolgens start je dat jaar daarop met die pony tussen de paarden, gaan de winstpunten dan gewoon mee? of moet je opnieuw beginnen??

Groetjes

Chara zondag eerste wedstrijd

chara @work [JITP] mijn trotsje nu 4 maandjes samen


Sim

Berichten: 31405
Geregistreerd: 08-04-03
Woonplaats: Gelderland

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 09:38

Dat kun je simpel zelf in de regelementen opzoeken.

kleinvosje
Blogger

Berichten: 19434
Geregistreerd: 16-03-07
Woonplaats: Cochrane, Alberta, CANADA

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 09:38

Dat staat allemaal gewoon in het reglement. Het ligt eraan of het om springen of dressuur gaat, en hoe hoog je pony is. Bij springen mag je starten in de klasse die dezelfde hoogte moet overbruggen. Dus stel dat je bij E pony's klasse M hebt gestart, dan mag je met die pony bij de paarden op L niveau starten. Bij dressuur is het ongeveer hetzelfde, maar uit mijn hoofd weet ik het niet. Zoek het even op in het reglement zou ik zeggen!

Een schip dat aan de horizon verdwijnt is niet weg, je ziet het alleen niet meer...

Biskwie
Berichten: 2310
Geregistreerd: 22-12-08

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 10:26

Als je overgaat naar dezelfde klasse, neem je je winstpunten mee. Dus eindstand M2+6 bij de pony's is M2+6 bij de paarden beginstand.

chrisje_83

Berichten: 3030
Geregistreerd: 07-06-03
Woonplaats: Zuid Beveland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 11:13

Biskwie schreef:
Als je overgaat naar dezelfde klasse, neem je je winstpunten mee. Dus eindstand M2+6 bij de pony's is M2+6 bij de paarden beginstand.


Dat is alleen met D en E pony's zo dacht ik.

Donnatella van Stal de Windöek, Keur, Prest.Sport (Neron x Kooihuster Folkert), Z1+5
Fame van Stal de Windöek, Ster (Knock Out x Neron)
J'Adore van Stal de Windöek, Stamboek (Knock Out x Star v. Vreeburch)
Absolutely Fabulous (Amber), Elite (Gribaldi x Jazz), Z1+6

Biskwie
Berichten: 2310
Geregistreerd: 22-12-08

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 13:18

Als je goed de regelementen leest zie je dat dit voor C/D/E pony's geldt. A/B pony's mogen dit, maar mogen ook een klasse lager starten.

kleinvosje
Blogger

Berichten: 19434
Geregistreerd: 16-03-07
Woonplaats: Cochrane, Alberta, CANADA

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-09-10 14:14

Bij de dressur niet Biskwie, een M proef voor een B pony is dezelfde proef als een L proef bij d-e pony's. Dan kun je dus maar maximaal in stromen bij die klasse.

Een schip dat aan de horizon verdwijnt is niet weg, je ziet het alleen niet meer...

xTweetyx

Berichten: 1313
Geregistreerd: 15-02-10
Woonplaats: Oosterhout

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 08:53

ik vroeg me dit ook af.
alleen ging het bij mij erom, of je dan ook een nieuwe startkaart aan moet vragen daarvoor?
want ik wil volgend jaar(tegen de winter aan) bij de paarden gaan starten,
maar moet ik dan meteen nieuwe startkaart aanvragen?

...

kleinvosje
Blogger

Berichten: 19434
Geregistreerd: 16-03-07
Woonplaats: Cochrane, Alberta, CANADA

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 08:59

Dat is een goeie Tweety. Ik denk het wel, aangezien je dan niet meer lid moet zijn van een ponyclub maar van een rijvereniging. Tenzij je bij een RSV zit. Ik zou dat dan even navragen bij de KNHS.

Een schip dat aan de horizon verdwijnt is niet weg, je ziet het alleen niet meer...

xTweetyx

Berichten: 1313
Geregistreerd: 15-02-10
Woonplaats: Oosterhout

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 09:03

ja die van ons heeft paarden en ponys,
maar dat zou wel raar zijn, want zown startkaart is niet zomaar wat geld.
en dan moet ik er nog eens eentje gaan kopen omdat ik bij de paarden wil rijden......

...

kleinvosje
Blogger

Berichten: 19434
Geregistreerd: 16-03-07
Woonplaats: Cochrane, Alberta, CANADA

Re: wat als je van pony´s naar paarden gaat?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 09:06

Nee hoor, je hoeft er geen een bij te kopen, je moet em zgn inwisselen. Je ponystartkaart vervalt dan gewoon. Kost niets als het goed is.

Een schip dat aan de horizon verdwijnt is niet weg, je ziet het alleen niet meer...

nijland

Berichten: 1206
Geregistreerd: 04-02-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 14:15

kleinvosje schreef:
Nee hoor, je hoeft er geen een bij te kopen, je moet em zgn inwisselen. Je ponystartkaart vervalt dan gewoon. Kost niets als het goed is.


volgens mij ook.
je krijgt een nieuwe startkaart waarop staat dat je tussen paarden start

Ziolette

Berichten: 17656
Geregistreerd: 06-03-02
Woonplaats: ZHE onder de zon!

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 20:20



Save the Earth, it's the only planet with chocolate!
Very funny, Scotty! Now beam down my clothes!!!
Merrylegs v. Impact TN x Olivi, Nymphalanda v. Impact TN x WeltHit II, Oopsadaisy v. Fontaine x Olivi


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Clairtje_Sun, Linde_C, MyWishMax, urosa, vaaleriee, xRoossie95, xSannee en 3 bezoekers