Jaja maar liefst drie rijdende bokkers in Waspik

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34647
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Jaja maar liefst drie rijdende bokkers in Waspik

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-03 16:55

Zo loop ik te zeuren dat ik nooit bokkers tegen kom, en nu maar liefst drie Haha!

Vanochtend moest Napoleon als eerste rijden in haar ring. Ik moest 's middags rijden en Zwelgje reed ook bij mij in de ring.
Oscar kwam ook gezellig nog even langs en dat was een leuke verrassing. Ik had namelijk nog niet er op gerekend dat ze vandaag er ook al weer bij zou zijn...

Ik was eigenlijk wel benieuwd hoe Napoleon en Prima er nu in het "echie" uit zagen. Zwelgje zie ik namelijk steeds vaker op wedstrijd en Oscar heeft al diverse malen gegroomd

Net zo'n kleine tien minuten voor ik de ring in moest zag ik twee mensen lopen, waarvan ik een vermoeden had dat dat wel eens Napoleon en Prima zouden kunnen zijn.
Ik nieuwsgierig als ik ben, quasi even gevraagd hoe haar paard heette. Schijnheilig
"Napoleon" zei ze toen. Ok dat waren ze dus. Dus ik maar even meteen verteld dat ik Mickey was. Maar daarna moest ik natuurlijk verder losrijden dus heb ik ze voor mijn proeven niet meer gesproken.

Laiser was in het begin van het losrijden erg fris. Bijna net zo fris als gisteren, en toen heeft hij toch echt wel geprobeerd of hij me er af kon bokken }> .

Maar gelukkig kwam er steeds meer rust in zijn lijf en kon ik gewoon gaan rijden.

De eerste proef ging heel netjes en wachtte ik eigenlijk op een explosie, maar Laiser liep voorbeelding. Het was lang geleden dat hij zo'n nette proef had gelopen. Zo netjes, zo rustig, zoals het hoort eigenlijk Tong uitsteken

De tweede proef ging iets minder, maar nog niet echt rampzalig. Alhoewel, over de punten zal ik het maar niet hebben. Die waren echt zo slecht, terwijl Zwelgje, Oscar en ik het er over eens waren dat die punten echt niet terecht waren. Laiser had veel beter gelopen. Maar goed de jury had in die ring bij iedereen laag gejureerd. En dat terwijl hij anders altijd wel hoog punt.
Maar goed, daar ga ik me niet meer druk over maken.

Oscar en ik gingen samen met onze mannetjes wat drinken in de kantine waar de prijzenuitreiking zo zou volgen. Ik was nog geen kwartiertje weg. Maar besloot toch maar eventjes bij Laiser te gaan kijken. En dat was maar goed ook, want onderweg naar de trailer kwam er al een man me tegemoet om me te halen. "Als je nog een kwartiertje wacht heb je geen trailer meer over" zei hij.
Dus ik flink doorgelopen naar de trailer, daar vond ik een drijfnatte Laiser die compleet over zijn toeren was. Hij had zelfs zijn hoofd bij beide ogen kapot Verdrietig Dus daar heb ik maar meteen betadine zalf opgesmeerd. Toen hij me eenmaal zag en ik hem rustig toesprak werd hij langzaam iets rustiger. Die prijzenuitreiking kon ik dus wel vergeten, maar goed die zou Oscar vast wel meenemen daar was ik niet bang voor. Maar dat Laiser zou over de rooie was, daar was ik minder blij mee.
Ik heb hem telkens was te eten gegeven, want dat hij inmiddels ook allemaal al op. En daar heb ik op de rest gewacht tot die terug kwamen. Gelukkig kwam Michel er al iets eerder aan, die vertrouwde het niet toen ik zo lang weg bleef. Dus toen kon ik nog even gaan kijken voor mijn punten, maar daar kwam Oscar al mee aangelopen. Van de punten van mijn tweede proef schrok ik echt die waren echt onterecht veel te laag.
Maar............. de eerste proef was heel goed gegaan. We hadden 163 punten en we waren 2de. Jaja Laiser en ik hebben een heuse beker met rode rozet Cool .

Ondertussen dachten we dat Laiser wel weer voldoende gekamlmeerd was om mee naar huis te gaan.
Maar dat was fout gedacht....
Oscar en man waren net weg gereden, en wij wilden ook gaan, maar Laiser werd helemaal gek.
Zodra we het deurtje dicht deden brak hij de tent af. Zo erg zelfs dat we behoorlijk bekijks trokken. Zwelgje kwam op het geluid af en zag dat het dus om Laiser ging.
Ik had al geprobeerd om de auto te starten en zo zachtjes weg te rijden, maar ik kwam niet eens weg. Zodra Michel het deurtje dicht durfde te doen schudden de trailer en auto van jewelste.
Uiteindelijk hebben Michel en ik de auto gestart en deed Zwelgje het deurtje dicht zodra wij wilden gaan rijden. Hij deed nog even flink moeilijk, maar langzaam aan werd hij rustig en eenmaal op weg ging het beter.

Thuis heb ik er hem een flinke douche gegeven en hem wat slobber gegeven. Toen hij helemaal was opgedroogd heb ik hem nog even in de wei gedaan, en daar staat hij nu nog rustig gras te knabbelen.

Jeetje dit was me de afsluiting wel zeg net zo voor de zomerstop.

Maar goed Laiser is uiteindelijk weer rustig geworden. Zijn wondjes vallen gelukkig mee. En we hebben het achtste winstpunt binnen.

Maar ik vraag me nog steeds af wat in vredesnaam de oorzaak was van Laisers paniek in de trailer...

PS Prima nog bedankt voor de lolly Vingers aflikken

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Fitzroy
Berichten: 17301
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 17:05

Was hij soms gestoken door een insect of zo?
Als hij normaal gesproken rustig is op de trailer moet er toch wat aan de hand geweest zijn.

Iig hartstikke gefeliciteerd met je winstpunt en prijs.
Heb je nog een speciale reden voor de zomerstop, want je gaat juist zo lekker.

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

liberty

Berichten: 17222
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 17:44

Proficiat Party!! Jij bent een echt Waspik fan he Knipoog Zodra wij weer een paardenwedstrijd hebben moet je een keer her komen rijden Tong uitsteken

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

Mickey

Berichten: 34647
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-03 18:28

Fitzroy"]
Iig hartstikke gefeliciteerd met je winstpunt en prijs.
Heb je nog een speciale reden voor de zomerstop, want je gaat juist zo lekker.
[/quote]
Ik houd een zomerstop wat wedstrijden betreft, aangezien ik nu nog twee weken moet lesgeven en ik het dan ontzettend druk heb met rapporten schrijven voor de kinderen en toetsresultaten verwerken.
Verder gaan we in de zomervakantie 3 weken naar Kenia dus dan kan ik ook niet starten. Ik start nu pas weer in september of oktober. Maar ondertussen train ik gewoon (behalve dan tijdens mijn vakantie, dan mag hij rondhobbelen met mijn moeder en vakantie vieren Knipoog ) door en begin al steeds meer L2 onderdelen er in te stoppen, zodat als ik straks de andere twee winstpunten heb dat ik dan over kan als Laiser er klaar voor is.

[quote="liberty schreef:
Proficiat Party!! Jij bent een echt Waspik fan he Knipoog Zodra wij weer een paardenwedstrijd hebben moet je een keer her komen rijden Tong uitsteken

Bij de ponhoeve rijd ik inderdaad graag. Niet te groot en lekker snel een prijzenuitreiking na de proeven.

Pb jullie wedstrijdkalender maar even alsjeblieft, ik wil in september en oktober weer starten Knipoog

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?

Zwelgje

Berichten: 3207
Geregistreerd: 01-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 18:36

He, hoe is het nou met Laiser. Hij zag er echt helemaal over de rooie uit!
Misschien is ie toch gestoken ofzo? Heel vreemd. Ik hoop maar dat hij weer op zijn gemak is nu.
Verder was het wel super dat je in de eerste proef tweede bent geworden!! Ik vond je proef ook echt heel netjes.
Gek genoeg werd mijn eerste proef met 169 punten en een eerste plaats beloond. Mijn hengst ging voornamelijk met de vier benen van de grond en ik kon hem niet eens bij het afgroeten aan de grond houden. Ik had voor mijn gevoel zo'n rot proef gereden en had al helemaal geen zin meer in de tweede. Hij werd alleen maar drukker. Uiteindelijk ben ik wel de 2e proef in gegaan en het ging wel redelijk maar echt niet lekker.
Toch ben ik nog derde geworden in die proef, wel met maar 154 punten. Verder had niemand in de 2e proef een winstpunt want nummer 1 had ook slechts 155 punten. Vond ik wel raar want ik had haar proef gezien en dat was echt super netjes. Beetje raar dat die jury nu zo overdreven laag jureerde!
Maar goed, al bij al heb ik weer lekker gemeet met Mickey en Oscar en ik ben naar huis gegaan met een oranje en een wit lintje en twee mooie bekers. Gekke hengst heb ik toch maar Knipoog
Ik zit nou ook op 8 punten met mijn paard, we gaan gelijk op Mickey Knipoog
Heb je nog ingeschreven in Waspik?

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 18:42

Mickey schreef:

De eerste proef ging heel netjes en wachtte ik eigenlijk op een explosie, maar Laiser liep voorbeelding. Het was lang geleden dat hij zo'n nette proef had gelopen. Zo netjes, zo rustig, zoals het hoort eigenlijk Tong uitsteken

PS Prima nog bedankt voor de lolly Vingers aflikkenIk kan je nog wel wat tips geven hoor Tong uitsteken Knipoog
En idd, niemand had het getroffen met de tweede jury!!! Ook wij niet. Uiteindelijk hadden had Napoleon met Nappy 170 punten in de eerste proef en 156 in de tweede. En dit is voor het eerst v oor het echie, dus blij is ze wel Sigaar

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 101668
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 20:36

Nogmaals gefeliciteerd met je winstpunt, het was dubbel en dwars verdiend !
Eigenlijk had de dag gewoon op moeten houden na het afgroeten van de eerste proef, probeer de rest maar zo snel mogelijk te vergeten Knipoog

Het was vandaag een echt boktfestijn daar in Waspik !
Zwelgje had ik al een keer eerder gezien en ik moet zeggen dat het een genot was om haar weer te zien rijden.
Wat een mooi paardje en wat kan ie zich mooi maken !
Dat ie af en toe nog wat stuitert is hem als "echte man" op die leeftijd natuurlijk graag vergeven, dit belooft nog wat voor de toekomst Knipoog

En natuurlijk was het erg leuk om ook Napoleon en Prima te meeten.
Super prestatie hoor, om tijdens je eerste officiele wedstrijd zulke scores te halen, gefeliciteerd !

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-03 20:45

Gefeliciteerd met je winstpunt, heel netjes gedaan en fijn dat hij je een goed gevoel gaf. Idd erg vreemd dat hij de trailer zo ineens afbrak, er moet wel iets gebeurd zijn, hij doet dat niet zomaar. Ik hoop voor je dat hij het niet de volgende keer herinnerd en weer flipt.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Mickey

Berichten: 34647
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-07-03 21:52

Zwelgje schreef:
He, hoe is het nou met Laiser. Hij zag er echt helemaal over de rooie uit!
Toen hij eenmaal in de wei stond was hij weer aardig zichzelf. Maar hij was inderdaad behoorlijk over de rooie.
Nogmaals bedankt voor het helpen.Citaat:
Verder had niemand in de 2e proef een winstpunt want nummer 1 had ook slechts 155 punten. Vond ik wel raar want ik had haar proef gezien en dat was echt super netjes. Beetje raar dat die jury nu zo overdreven laag jureerde!
Ja ik weet ook niet wat het was met hem vandaag. Jij weet net zo goed al ik dat hij normaal veel hoger jureerd.

Citaat:
Ik zit nou ook op 8 punten met mijn paard, we gaan gelijk op Mickey Knipoog
Heb je nog ingeschreven in Waspik?

Gaat lekker zo hè?
Nee ik heb me voorlopig niet meer ingeschreven. Jammergenoeg valt de ruiterweek in mijn vakantie naar Kenia. Anders had ik een van die dagen vast wel meegereden.

Rijd jij trouwens de binnenwedstrijden ook in deze omgeving? Anders weet ik nog wel een leuke lokatie waar je ook niet zolang op de uitslag hoeft te wachten en waar er meestal maar een stuk of 12 in de ring zitten. Dus misschien ook wel iets voor jullie Knipoog

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 07:11

Gefeliciteerd allemaal met de wp's en prijzen! netjes hoor. Het wordt toch tijd dat ik me ook eens richting bokt-Waspik ga begeven, zo ver is het eigenlijk niet. Wanneer is de ruiterweek eigenlijk?

Mickey, wel rot van Laiser! Ik zou wel snel nog een keer laden en een stukje rijden, om de schrik wat te laten slijten.

Zwelgje

Berichten: 3207
Geregistreerd: 01-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 07:58

Lielle schreef:
Gefeliciteerd allemaal met de wp's en prijzen! netjes hoor. Het wordt toch tijd dat ik me ook eens richting bokt-Waspik ga begeven, zo ver is het eigenlijk niet. Wanneer is de ruiterweek eigenlijk?

Mickey, wel rot van Laiser! Ik zou wel snel nog een keer laden en een stukje rijden, om de schrik wat te laten slijten.


De ruiterweek is van 18 t/m 23 augustus en je kan iedere dag in elke klasse 2 proeven starten.

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 08:03

hm, dan ben ik net terug uit Ermelo. Misschien dat ik een paar keer ga starten, mijn man Knipoog vinv het vast niet leuk als ik dan weer een week lang weg ben met de paarden.

Zwelgje

Berichten: 3207
Geregistreerd: 01-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 13:08

Oscar schreef:
Het was vandaag een echt boktfestijn daar in Waspik !
Zwelgje had ik al een keer eerder gezien en ik moet zeggen dat het een genot was om haar weer te zien rijden.
Wat een mooi paardje en wat kan ie zich mooi maken !
Dat ie af en toe nog wat stuitert is hem als "echte man" op die leeftijd natuurlijk graag vergeven, dit belooft nog wat voor de toekomst Knipoog


Oh, wat lief van je Oscar!!! Hij is ook best wel knap maar ook wel een etter Haha! Knipoog
En dan te bedenken dat mijn vriendje hem maar te koop wilde zetten Haha! }>
Ik weet niet of ik andere mensen daar een plezier mee doe Haha! Clown
Maar in ieder geval harstikke bedankt voor het mooie compliment en hopelijk komen we elkaar nog vaak tegen op concours!

liberty

Berichten: 17222
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 14:05

Mickey"]
[quote="liberty schreef:
Proficiat Party!! Jij bent een echt Waspik fan he Knipoog Zodra wij weer een paardenwedstrijd hebben moet je een keer her komen rijden Tong uitsteken

Bij de ponhoeve rijd ik inderdaad graag. Niet te groot en lekker snel een prijzenuitreiking na de proeven.

Pb jullie wedstrijdkalender maar even alsjeblieft, ik wil in september en oktober weer starten Knipoog
[/quote]

Hetzelfde bij ons Haha! Zodra ik onze kalender weet PB ik je

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 101668
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-03 17:09

Graag gedaan hoor Zwelgje Knipoog
Verkopen ?
Oei oei oei....... gooi vooral al je charmes in de strijd om dat te voorkomen want ik vrees dat er op termijn iemand (lees: de koper) heeeeeel erg blij gaat worden.
Leuk voor hem/haar, maar 't is toch beter dat jij er straks heel erg blij van gaat worden Knipoog
Gaat lukken, zeker weten !
Gun je stuiterballetjesmannetje nog wat tijd om ouder en wijzer te worden, dat wordt kat in 't bakkie

Mickey

Berichten: 34647
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-07-03 17:27

Het was ook zo mooi om jullie zondag tussen die twee proeven te zien.
Ik herkende het zo. Jouw motieven en die van je vriend.

Enne mocht je hem ooit echt gaan verkopen, dan weet je dat ik mee aanbevolen houd voor informatie hè Knipoog
Want het is inderdaad een hele leuke hengst

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, lienbono en 3 bezoekers