Orange cup in Wassenaar dit weekend(polo)

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Diana_Mabel

Berichten: 6877
Geregistreerd: 04-02-02
Woonplaats: Houten

Orange cup in Wassenaar dit weekend(polo)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-07-03 08:36

Voor als je je verveelt Haha! ik ga misschien zondag kijken. De eigenaar van mijn stal moet spelen.

THE ORANGE 2003
JULY 5th - 6th 2003, DUINDIGT, WASSENAAR
ALGEMENE INFORMATIE PROGRAMME
10 jaar Polo Club Wassenaar – 10 jaar "The ORANGE" !

Het is met groot genoegen dat het bestuur en de Orange commissie 2003 van Polo Club Wassenaar U uitnodigen tot het bijwonen van het jaarlijkse polotoernooi op Duindigt dat plaatsvindt op zaterdag 5 en zondag 6 juli.
PCW bestaat 10 jaar en zowel het leden- als paardenbestand blijft zich gestaag uitbreiden. We hopen dat ook het aantal bezoekers van ons jaarlijkse toernooi blijft groeien. Door op de uitnodiging hiernaast te klikken en uit te printen heeft u een uitnodiging waarmee u uzelf, vrienden en bekenden het plezier kunt doen van een middag polo op zeer competitief niveau. Bovendien wordt er uitstekend gezorgd voor de inwendige mens en zijn er winkeltjes van Scapa, van Santen & van Santen en Paul & Shark.
Zaterdagavond is er na de wedstrijden en voor het feest weer de "Asado", de Argentijjnse BBQ. Zondag avond na de prijsuitreiking is er het Indisch buffet. Prijs is E 25 p.p. per maaltijd. Opgeven is aan te raden. Bel hiervoor 06-50678866 of 06-20137117 of email orange@polo.nl.

Het bestuur en de Orange commissie hopen u te verwelkomen.
Orange Invitation 2003Sponsors "The ORANGE" 2003
Edange, El Metejon, Dommelsch, Maaldrink Vermeulen Grooss, Martinair Partyservice, Maynard & Keynes, Moton Classic Cars, QM Engineering Services, Rozendaalse Vastgoed Groep, Scapa Sports
Adverteerders "The ORANGE" 2003
Brinkel Beleggingen, Dierenartsenpraktijk Bodegraven, Incomatic, Dommelsch, KPMG, Maaldrink Vermeulen Grooss, Martinair Partyservice, Moton Classic Cars, Paul & Shark, Résidence Roosendael, Scapa, Restaurant Seinpost, Van Santen & van Santen, World Animal Transporthttp://orange.polo.nl/

Natuurlijke voeding voor paarden een gezonde basis.
Kruidenmixen en voldoende goed ruwvoer zorgen voor een uitgebalanceerd voermanagement voor het paard.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot en 1 bezoeker