eerste CH dit jaar!

Moderators: Dyonne, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
haike

Berichten: 13043
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Udenhout

eerste CH dit jaar!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-06-03 09:54

Heyzz

zoals de titel al meldt, zondag eerste CH gehad! Moest 's morgens al om 9.30 starten en was dus nog niet zo warm. Losrijden ging erg slecht, veel wegspringen voor de hulpen, en in de proef ging het nog steeds niet zo goed. Na de dressuur, terug naar de tent, waar we te horen kregen dat ons viertal niet om 14.00 maar om 12.45 al moest rijden. Dus lekker gezellig gezeten met een aantal van de club, gaan kijken bij anderen, voorlezen, en weer optijd opgezadeld. Lekker losgereden, een heel groot verschil met haikes bui van 's ochtends, haike liep echt lekker ontspannen. Toen we de ring in moesten waren we toch wel zenuwactig omdat het onze eerste keer M zou worden, en vorig jaar ging het in het L zo goed dat we wel iets moesten bewijzen in het M.
Binnenkomen was netjes, afstanden mooi gelijk. Voltes 10 meter liepen netjes, iedereen gelijk (!), galop goed, rechtergalop zelfs super!! Alleen de middenstap was minder, 2 ruiters 2 passen in draf, maar dat was niet onze schuld, een andere commandant riep namelijk keihard DRAF MARS. Daarna ging alles weer heel erg goed.
Terug naar de tent, andere viertal gekeken, wat ook goed reed in de CDE-L.
Toen was het parade, bij onze ring zeiden ze dat er een heel hoog punten aantal had gewonnen, namelijk 178 punten!! Das 3 winstpunten!!! En die waren voor ons, onze eerste M wedstrijd!!!!!!!!!!!!! ONs andere viertal was 3de, ook nog heel erg goed voor de eerste keer. Na de parade waren de uitslagen van de individuele dressuur al opgehangen, iki had 151 punten en was nog 4de, van de 9. Dat viel dus ook nog heel erg mee! Zondag weer wedstrijd!

Baret, l1+32! en L2+26 M1+10 M2+23 Z1+12


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 6 bezoekers