Vreemd protocol.....

Moderators: Dyonne, A_nouk

 
 
Nique

Berichten: 601
Geregistreerd: 17-03-03

Vreemd protocol.....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-05-03 23:52

Vandaag wedstrijd gereden en kreeg een protocol waar ik niks mee kan maar wel (slik) 133 punten. Ik schrijf hem hier eens uit en ben heel benieuwd naar jullie meningen. (ooohhh wat schrijf ik hier ook graag de naam van de jury..maar ik zal het niet doen want ze kan zich niet verdedigen en was al weg na de wedstrijd.) Okay...het betreft proef 24 in de L2... punt 1. 5 zonder commentaar
punt 2. 4. Tactfout. (geen idee hoe, waar wat??)
punt. 3 t/m 6 een 5. wederom zonder commentaar
punt 7 en 8 een 4 - "moet meer"
punt 9 en 10 een 5. geen commentaar
punt 11. jawel..een 6!!! zonder commentaar.
Zo schrijvende denk ik dat het vervelend wordt om het zo te lezen dus ik zal me even beperken tot de twee punten waar nog iets staat...
Volte 15 meter een 5 met beter verdelen
Middengalop- Tegen de hand. (Dus ook niks bij 23 t/m 25! wel 3x een 5!)

Ik vind het zo jammer dat dit (wederom) een protocol is waar je als ruiter mijninziends niks aan hebt! Vandaar jullie vraag of ik iets over het hoofd zie of zo. Zelf had ik n.l. het gevoel fantastisch gereden te hebben. En dan steekt er nog een duiveltje de kop op met de vraag; als een jury nou met een 5 begint zonder commentaar... kun je het dan als ruiter ooit nog goed doen tijdens de proef om toch nog winst te rijden???


Amarie
Berichten: 1557
Geregistreerd: 20-02-03
Woonplaats: Den bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 06:43

Balen is dit zeg, als ik ergens een hekel aan heb is aan het aan zo'n protocol, maar troost je in de toekomst gaat dit zeker veranderen. Ze gaan de juryleden beoordelen om zowel kwaliteit als kwantiteit. Alleen wanneer dit plaats gaat vinden en hoe ze dit gaan doen, is nog niet bekend maar ze zijn er in elk geval druk mee bezig. Ik weet niet of je een los protocol gehad hebt of dat de opmerkingen op je coupons staan? Als het op je coupons staat dan zou je toch zeggen dat het bij de KNHS op moet vallen, immers tijdens de jurybijscholing is mij en mijn mede cursisten duidelijk verteld dat elk punt onder de 7 van commentaar voorzien moet zijn en het liefst ook het cijfer 7 (immers waarom is het geen 10). Je kunt er niets aan doen, het is jammer dat je na afloop van de wedstrijd niet aan de jury hebt kunnen vragen waarom er zo weinig commentaar bij staan, is voor de jury wellicht ook een tip om dat een volgende keer wel te doen. Ik hoop dat je zelf een goed gevoel over je proeven gehad hebt, dat is toch altijd het belangrijkste....

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 06:56

Hou maar op, schei uit, ik had gister ook 2 protocollen waar ik echt grote Verward bij had.
Jury 1 dacht volgens mij dat ze de M aan het beoordelen was, Tjo netjes nagefelijk en wat staat er op mn protocol van punt 1-22 zo ongeveer, pony nagefelijk houden, als ik nou een sterrekijker had ala maar ze loopt netjes voorwaarts neerwaarts.... naja bril Nerd niet op zeker mn hele crew was er van overtuigd dat ik een wp zou hebben Huilen .
Proef 2 liep ze iets minder, ik stoorde me enorm aan het voorleesmens in ring 1 die dacht dat dr ruiter in Rotterdam reed ofzo Frusty (was in den haag), men wat irri zeg, kon mn eigen voorlezer niet eens verstaan.
Toch hier nog wat voldoendes gescoord met zelfs een 6 Haha! voor mn middendraf (ik heb m door, moet me gewoon Boos! maken, hihii) maar boven de 144 kwam ik echt niet, en dat terwijl ik 2 weken geleden veel beroerder reed en de 152 haalde Verward . Naja volgende keer beter zeg ik dan maar.
Gelukkig kan ik er om lachen vooal al die kouwe kak op dat terras, geweldig, wat een poeha zeg. Een ruiter achter ons zat te verkondigen dat ze nu in de B (jaja B) alleen maar voor de wp reed Lips are sealed . Achja die mensen heb je ook, gelukkig mocht ze nu over naar de L Knipoog .

Zulke protocollen nodigen mij alleen maar uit om er nog hader aan te gaan werken Haha! .
Succes!
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3

Jasmijn

Berichten: 3583
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 07:14

beppies schreef:
Balen is dit zeg, als ik ergens een hekel aan heb is aan het aan zo'n protocol, maar troost je in de toekomst gaat dit zeker veranderen. Ze gaan de juryleden beoordelen om zowel kwaliteit als kwantiteit. Alleen wanneer dit plaats gaat vinden en hoe ze dit gaan doen, is nog niet bekend maar ze zijn er in elk geval druk mee bezig...


Ik ben erg benieuwd hoe ze dat aan willen pakken. 'Vroeger' bij de KNF schreef je op de gele protocollen, dus kon men bij de federatie zien hoeveel en wat voor commentaar je gaf, maar nu is het volgens mij niet meer te controleren.
Ik geef zelf commentaar bij elke 5 of lager, en bij een 6 als het een combinatie onderdeel is, dus a ging slecht, maar b goed, dus vandaar die 6.
Alles onder de 7 van commentaar voorzien is niet haalbaar, mijn schrijver kan het nu soms al niet bijhouden en ik ben absoluut geen strenge jury die alleen maar onvlodoendes geeft.
Maar wat mij betrefd mogen ze strenger controleren hoor, is alleen maar ten gunste van de sport. Ik denk van mezelf en van wat ik om me heen hoor, dat ik wel door een toets heen kom, maar zo niet, ook goed, dan ben ik niet goed genoeg om voor een baan te zitten en over 25-30 combinaties te beslissen of ze winstpuntwaardig rijden of niet. Dan is het terecht dat mijn bevoegdheid ingetrokken wordt. Geen probleem, wat zal ik alleen veel vrije tijd overhouden zeg!!! Hoe krijg ik die vol? *LOL* *LOL*

Navragen is beter dan afvragen.

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 07:21

Bij ons controleert de rijvereniging zelf al de nieuwe juryleden door het bekijken van de protocollen voor ze uitgereikt worden. Vorige keer verschilde de punten van jury 1 dusdanig met jury 2 (terwijl de proeven qua kwaliteit nagenoeg gelijk waren) dat jury 1 waarsch niet meer terug hoeft te komen bij die vereniging. Ze waren er niet tevreden over, dat kan.
Hier in de omgeving wordt het comentaar en punten op ene kopie gschreven, dit kan de KNHS idd niet controleren, jammer eigenlijk.
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3

Fitzroy
Berichten: 17302
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 08:05

Nique, wat stond er bij het algemene commentaar onderaan op het protocol? Stel dat daar bv. 'paard loopt de hele proef te diep' staat om maar een voorbeeld te noemen, dan verklaart dit wel die vijven zonder commentaar.
Want om nou bij iedere 5 'te diep' te zetten word je ook een beetje flauw van. (Dat doe ik dus eerlijk gezegd ook niet)

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

Nistria
Berichten: 3239
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Beneden Leeuwen

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 08:53

In het boekje staat toch ook dat een 5 voldoende is. en een 6 bevredigend. Om naar een hogere klasse te kunnen moet je natuurlijk altijd wat beter rijden dan 'voldoende'

Volgende keer beter moetje maar denken, niet te veel van aantrekken want dit zul je veel vaker tegenkomen helaas. Ik vind het zelf ook erg vervelend als een juri een laag punt geeft en verder niks erbij zegt. Maar ik heb gelukkig ook juri's gehad die er bij een 7 of een 8 nog wat bijschreven wat nóg beter kon, echt top is dat!!

She's my lady Lovers

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 10:16

Denk er ff aan dat het de schrijfster is die dat er neer zet. De jury heeft waarschijnlijk een veel langer commentaar in de auto gegeven, maar dat past niet op het couponnetje! Een schrijfster zou dat op een gekke manier kunnen samenvatten.
En een winstpunt moet je verdienen! Een winstpunt betekent dat je goed genoeg hebt gereden om in een klasse hoger voldoende te kunnen scoren volgens mij. En dan nog het feit dat er velen zijn die een 5 en 6 proef rijden en dan gaan klagen dat ze 5en en 6en krijgen Scheve mond
Maar ik geloof dat die discussie al eens geweest is Knipoog

Misschien begrijp je idd niet alles wat er op een coupon staat, maar gebruik de dingen waar je je wel in kunt vinden Lachen

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Mause

Berichten: 2454
Geregistreerd: 01-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 10:34

Nistria schreef:
In het boekje staat toch ook dat een 5 voldoende is. en een 6 bevredigend.


dus dat zou betekenen dat als je 130 punten rijdt (26x5), je een voldoende proef hebt laten zien???

Nique

Berichten: 601
Geregistreerd: 17-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-05-03 10:55

Juist omdat er HELEMAAL NIKS bij punt 23 t/m 25 staat heb ik helemaal NIKS aan dit protocol! Prima als een jury een hele andere mening heeft als dat ik op dat moment heb hoor..dat gevoel hebben we allemaal wel eens! Maar laat ze het voor die 9 euro wel duidelijk maken WAT er dan is dat ze onvoldoende vind, toch? Althans, ik denk op te kunnen maken uit jullie reacties dat dit dus echt niet duidelijk is.
Ik schrijf zelf vaak genoeg om te weten dat een jury echt wel geduld heeft als je de zinnen nog even af moet maken...je kunt me niet vertellen dat de schrijfster zo langzaam was dat ze zich beperkt hebben tot 5 zinnen op een heel protocol! En zeker dan de belangrijkste catagorie vergeten waarin je kunt samenvatten wat er nou zo vreselijk mis was. Ik denk erover dit protocol aangetekend naar de KNHS te sturen.

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 11:19

Doordat je een 5 op de laatste onderdelen hebt gescoord vond de jury jouw rijden middelmatig denk ik. Zoiets komt ook tot utidrukking in de rest van de punten. Als het niet mooi oogt, en de jury twijfelt tussen een 5 en een 6, krijg je een 5. En dat op elk onderdeel, dan gaat het hard naar beneden.
En je kunt het naar de KHNS sturen, waar het vervolgens in het "archief" verdwijnt naar alle waarschijnlijkheid.

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Amarie
Berichten: 1557
Geregistreerd: 20-02-03
Woonplaats: Den bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 11:22

Heeft de jury het protocol getekend of alleen je startcoupon? Opsturen heeft geen nut als er geen handtekening op staat, als het uberhaupt al effect heeft, ik ben het helemaal met je eens hoor het hoort zo niet, maar ik verwacht niet dat de KNHS er iets mee doet, mocht het wel zo zijn dat hoor ik dat graag. Succes.....

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Nique

Berichten: 601
Geregistreerd: 17-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-05-03 12:03

Jury heeft inderdaad alleen een krabbel op de startcoupon gezet. Ik denk ook niet dat het veel uitmaakt hoor, bij de KNHS. Toch ben ik van mening dat als we niks doen er helemaal niks gebeurt. Omdat ze toch (wat beppies schrijft) zaken aan het veranderen zijn bij de KNHS heb ik kans dat ze er nu wel wat mee doen. Toevallig is wel dat het verhaal dat Vippies schrijft over dezelfde jury gaat!!!! Wat jij schrijft Romkabouter gaat helemaal op als ik er wel aantekeningen bij krijg. (heb ik al eerder geschreven trouwens...)

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 12:41

Wat een toeval he, en dat los van elkaar, zegt toch genoeg over de jury denk ik.
Geeft mij in ieder geval weer moed en zin in mn volgende wedstrijd...
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3

Nistria
Berichten: 3239
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Beneden Leeuwen

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 12:52

Mause"]
[quote="Nistria schreef:
In het boekje staat toch ook dat een 5 voldoende is. en een 6 bevredigend.


dus dat zou betekenen dat als je 130 punten rijdt (26x5), je een voldoende proef hebt laten zien???
[/quote]

Tja in het boekje staat dat een 5 voldoende is, kan er ook niks aan doen..
Om een winstpunt te rijden moet natuurlijk wel wat meer laten zien dan een voldoende proefje.
Ik weet niet wat je wilt horen Verward , ben geen juri ofzo..

She's my lady Lovers

Mrijn

Berichten: 3260
Geregistreerd: 01-10-02
Woonplaats: Heijningen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 14:41

Vippie schreef:
Hou maar op, schei uit, ik had gister ook 2 protocollen waar ik echt grote Verward bij had.
Jury 1 dacht volgens mij dat ze de M aan het beoordelen was, Tjo netjes nagefelijk en wat staat er op mn protocol van punt 1-22 zo ongeveer, pony nagefelijk houden, als ik nou een sterrekijker had ala maar ze loopt netjes voorwaarts neerwaarts.... naja bril Nerd niet op zeker mn hele crew was er van overtuigd dat ik een wp zou hebben Huilen .
Proef 2 liep ze iets minder, ik stoorde me enorm aan het voorleesmens in ring 1 die dacht dat dr ruiter in Rotterdam reed ofzo Frusty (was in den haag), men wat irri zeg, kon mn eigen voorlezer niet eens verstaan.
Toch hier nog wat voldoendes gescoord met zelfs een 6 Haha! voor mn middendraf (ik heb m door, moet me gewoon Boos! maken, hihii) maar boven de 144 kwam ik echt niet, en dat terwijl ik 2 weken geleden veel beroerder reed en de 152 haalde Verward . Naja volgende keer beter zeg ik dan maar.
Gelukkig kan ik er om lachen vooal al die kouwe kak op dat terras, geweldig, wat een poeha zeg. Een ruiter achter ons zat te verkondigen dat ze nu in de B (jaja B) alleen maar voor de wp reed Lips are sealed . Achja die mensen heb je ook, gelukkig mocht ze nu over naar de L Knipoog .

Zulke protocollen nodigen mij alleen maar uit om er nog hader aan te gaan werken Haha! .
Succes!
Viv


Ik heb me 10 minuten zitten bedenken of ik nu wel of niet ging reageren... Het zou goed kunnen dat ik die koude kak achter je was die verkondigde niet te rijden voor een beker of een lintje maar voor zichzelf en dus voor de winstpunten (want dat is het verhaal en niet anders!). Ten minste als jij op berestein reed met een Fjord en je 2 vlechten in haar had en die koude kak twee keer tweede werd.

Waarom is het gelukkig voor jou dat ik nu naar de L mag? Ik zit je niet in de weg om zelf winstpunten te rijden, toch? Ik heb hard gewerkt aan mezelf en aan mijn paard, ik heb nog nooit eerder gestart en mijn paard ook niet (is pas 4). Misschien dat je meer voor jezelf zou moeten rijden en je niet zo moet richten op wat andere ruiters wel en niet zeggen en doen, het klinkt een beetje of je het niet kan hebben dat een ander wel zijn punten bij elkaar rijdt. Ik heb bij dezelfde jury gereden en kon me goed vinden in de protocollen Ik had geen overdreven hoge of lage punten, maar genoeg voor twee keer winst. Wat ook erg opvallend is dat beide jury's me hetzelfde comentaar hebben gegeven en op hetzelfde puntenaantal (159) uitkwamen. Misschien dat ze er beide niets van snappen?

Begrijp me goed, ik wil geen olie ophet vuur gooien hoor, maar ik vond dit een nogal gekleurd en gefrustreerd bericht!

Fitzroy
Berichten: 17302
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 14:44

Leuk om het verhaal van 2 kanten te horen, geeft voor de Bokkers toch een heel ander beeld van mevrouw de jury.

Neemt niet weg dat ze wel commentaar zou moeten geven bij 5-en Knipoog

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

Solvej

Berichten: 7802
Geregistreerd: 04-03-03
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 14:46

Vippie schreef:
Jury 1 dacht volgens mij dat ze de M aan het beoordelen was, Tjo netjes nagefelijk en wat staat er op mn protocol van punt 1-22 zo ongeveer, pony nagefelijk houden, als ik nou een sterrekijker had ala maar ze loopt netjes voorwaarts neerwaarts....


sorry maar het is ook echt niet de bedoeling dat je pony voorwaarts neerwaarts in de proef loopt.

Nique

Berichten: 601
Geregistreerd: 17-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-05-03 14:58

Klopt! Is inderdaad leuk om meerdere kanten belicht te zien bij een wedstrijd! Mijn eerste vraag en verdere opmerkingen zijn ook niet gebasseerd op de deskundigheid van de jury. Wel over het commentaar dat ze dus (waar jij ook aan refereert) gemakshalve er even niet bij schrijft. Ik wil werken aan de punten waar ik (mijninziends met een 5) onvoldoende voor rijd. Maar wil wel weten waar ik aan moet werken als het voor mijn gevoel wel goed ging...

Mrijn

Berichten: 3260
Geregistreerd: 01-10-02
Woonplaats: Heijningen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:01

De jury is toch verplicht om na het uitreiken van de protocollen nog aanwezig te blijven om eventuele vragen te beantwoorden. Ik moet zeggen dat ik daar zelf niet al te snel gebruik van zal maken, maar ik ken ook mensen die bij elk 5-je verhaal gaan halen en terecht!

Live is what happens to you while you're busy making other plans....
Beleza, M1+3

lieke2
Berichten: 1610
Geregistreerd: 12-12-02
Woonplaats: Oss

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:13

in principe is inderdaad een 5 voldoende, en om mijn schrijfster (die ik ook maar toevallig tegenkom bij die wedstrijd, die vaak net fatsoenlijk kan schrijven, laat staan hippische termen kan formuleren voordat het volgende onderdeel al voorbij is) nu drie uur lang een lamme hand te bezorgen, nee, dat zie ik niet zitten.
Vaak denk ik ook wel bij een drie, dat gaat zo slecht, als de ruiter dat niet eens zelf kan verzinnen waarom daar een drie voor staat?!?!

Als wedstrijdruiter kan ik het me voorstellen dat je het liefst bij elk punt commentaar zou willen, alleen, dit is absoluut niet haalbaar in de tijd die de jury krijgt per combinatie om deze te beoordelen. Wat ik dan meestal doe als het de schrijfster te veel wordt om op te schrijven: zelf zo goed mogelijk onthouden en er na de proef zelf bij zetten, vaak onder het kopje algemeen over de hele proef bezien.

Dit moeten jullie niet opvatten als aanval, maar meer bezien vanuit de kant van een praktiserend jurylid, die probeert zo correct en duidelijk mogelijk te jureren. En als je aan mij vraagt na een rubriek van 30 personen waarom jij (je was nummer 8) nu bij punt 7 een vijf hebt gekregen van mij, ben ik bang dat ik je het antwoord schuldig moet blijven.... dan heb ik al zoveel combinaties gezien, dat je wel heel bijzonder moet zijn wil jij me zijn bijgebleven.
Ik zou zeker ook pleiten voor kleinere rubrieken, van hooguit 20 deelnemers, maar ja, ga dat de knhs maar eens wijsmaken, weg commissies.

Ik hoop dat ik het een klein beetje van de andere kant heb laten zien dan alleen vanuit de rijdende groep bokkers.

Vandaag is morgen voorbij....

Als je veel doet, kan je veel doen
Als je niks doet, doe je vaak niks

Tijd om te leren/werken? Ban jezelf!

Fitzroy
Berichten: 17302
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:28

Lieke, toch probeer ik bij iedere 5 of lager (vaak ook nog bij 6-en) commentaar te geven en als de schrijfster het niet bij kan houden hoor ik dat vanzelf.
En je hebt toch niet alleen maar 5-en in je lijstje staan Knipoog

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:31

Marijn4045"]
Ik heb me 10 minuten zitten bedenken of ik nu wel of niet ging reageren... Het zou goed kunnen dat ik die koude kak achter je was die verkondigde niet te rijden voor een beker of een lintje maar voor zichzelf en dus voor de winstpunten (want dat is het verhaal en niet anders!). Ten minste als jij op berestein reed met een Fjord en je 2 vlechten in haar had en die koude kak twee keer tweede werd.
[/quote]

geen idee of jij dat was, voel je je aangesproken? Ik reed idd op een fjord, onmiskenbaar tussen de friezen en wpners hihi. Bloos
DUS rij je voor wp toch? Niks mis mee. Of je dat nou voor jezelf doet of voor een ander dat maakt niks uit. Ieder rijdt wedstrijden op zijn manier. Ik vindt een wp leuk maar rij voornamelijk nog voor het commentaar op mn protocol, daar heb ik met een jong paard erg veel aan die wp komen ooit wel. *LOL*
En kouwe kak, achja zo noemen wij bij ons in de buurt (en eigenlijk heel nl) iedereen die wat bekakter praat dan de gem. nl, niks mis mee, no offence! Haha! je bent wie je bent, toch? Was wel grappig om te horen.

[quote="Marijn4045"]
Waarom is het gelukkig voor jou dat ik nu naar de L mag? Ik zit je niet in de weg om zelf winstpunten te rijden, toch?
[/quote]

Dat zeg ik toch ook niet? Ik rij er geen punt meer of minder om, je was er duidelijk meer dan klaar voor, blij voor je juist dat je eindelijk over mag. Ik wordt er niet gelukkiger van hoor .

[quote="Marijn4045"]
Ik heb hard gewerkt aan mezelf en aan mijn paard, ik heb nog nooit eerder gestart en mijn paard ook niet (is pas 4). Misschien dat je meer voor jezelf zou moeten rijden en je niet zo moet richten op wat andere ruiters wel en niet zeggen en doen, het klinkt een beetje of je het niet kan hebben dat een ander wel zijn punten bij elkaar rijdt.
[/quote]

Dan ken je me duidelijk niet, als iemand zich niet stoort aan andere ruiters (qua punten oid) dan ben ik het wel, rij voor mezelf en de rest boeit me weinig . Ik gun iedereen zijn punten, meer dan wie ook. Iedereen doet er erg zijn best voor en voor een 4-jarige loopt hij super (jij was toch met die fries of heb ik het mis, had op het terras geen ogen in mn achterhoofd helaas Nerd ).

[quote="Marijn4045"]
Ik heb bij dezelfde jury gereden en kon me goed vinden in de protocollen Ik had geen overdreven hoge of lage punten, maar genoeg voor twee keer winst. Wat ook erg opvallend is dat beide jury's me hetzelfde comentaar hebben gegeven en op hetzelfde puntenaantal (159) uitkwamen. Misschien dat ze er beide niets van snappen?
[/quote]

Tsja ach dan heb je erg constant gereden (al liep je ook flink te zeuren dattie niet lekker liep enz enz toen je de ring uitkwam, hihi), ik zei al dat mijn 2e proef voor mn gevoel veel minder was (en dan qua punten veel hoger, blijft vreemd). Wees blij, ik had ook erg veel aan het commentaar in positieve en negatieve zin, maar van beide leer je. Een jurylid is ook maar eens mens.... net als ons ruiters. Maar t blijft wel frappant dat er 2 mensen onafhankelijk van elkaar hetzelfde ervaren bij dezelfde jury, maargoed.....

[quote="Marijn4045 schreef:
Begrijp me goed, ik wil geen olie ophet vuur gooien hoor, maar ik vond dit een nogal gekleurd en gefrustreerd bericht!


Geeft niet hoor, t was niks tegen jou persoonlijk gelukkig, was alleen leuk om te horen hoe iedereen op zijn gereden proeven reageert. En jij kwam er tenminste recht voor zn raap voor uit dat je voor de wp reed. Was dus niet neatief bedoeld, kwam misschien wel zo over Ach gut sorry.
En gefrustreerd.... nee hoor gelukkig rij ik nog steeds voor mn lol en de ervaring, scheelt frustraties, hihiii Haha!

Succes in de L met die zwarte rakker van je, zoals ik al eerder zei, jullie waren er meer dan klaar voor.
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3

Mrijn

Berichten: 3260
Geregistreerd: 01-10-02
Woonplaats: Heijningen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:40

Tja, dat mijn wiegje in het Gooi stond, zal je altijd blijven horen. Maar de term koude kak kan ik onmogelijk als prettig ervaren hoor... Maar goed, blij toe dat het niet persoonlijk bedoelt is.

In je eerste berichtje dacht ik te lezen dat alles aan de jury, lezers van andere ruiters en tot slot aan de koude kak op het terras lag... Maar zo zie je maar weer hoe anders geschreven tekst over kan komen he?

Ik zal je vast nog wel meer tegen komen op wedstrijden in de buurt, volgende keer samen op het terras een ijsje eten?

Live is what happens to you while you're busy making other plans....
Beleza, M1+3

Vippie
Berichten: 10408
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Lalaland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-05-03 15:55

Okkie1"]
[quote="Vippie schreef:
Jury 1 dacht volgens mij dat ze de M aan het beoordelen was, Tjo netjes nagefelijk en wat staat er op mn protocol van punt 1-22 zo ongeveer, pony nagefelijk houden, als ik nou een sterrekijker had ala maar ze loopt netjes voorwaarts neerwaarts....


sorry maar het is ook echt niet de bedoeling dat je pony voorwaarts neerwaarts in de proef loopt.
[/quote]

Ik bedoel dus niet zat ze met dr neus over de grond ging ofzo, ik bedoel, ze was niet tegen het bit, nam het netjes aan, zat alleen nog niet in de zogeliefde krul, net iets voor de loodlijn, maarja ze is pas 5.
Ze was dus weldegelijk nagefelijk maarja misschien ziet het er vanaf de zijkant niet zo uit (helaas pindakaas voor mij) toch meer in de krul trekken dan maar, hihii. (GRAPJE voor ik weer heel bokt over me heen krijg)
Ach volgende keer beter, nieuwe ronde nieuwe kansen!
Viv

De reden dat ik niet meer verander is dat ik mezelf dan niet ben maar een ander!
Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven wijffie, dag ezeltje...
Cadiz Ruinenkampioen 2008 en Reserve Ruinenkampioen 2009, 2012, 2014!!!!!
A-zadelproef, STERRUIN!!!!
B+12/ L1+3


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, ynskek en 9 bezoekers