http://www.vilt.be/nieuwsarchief/detail.phtml?id=7468 en wilde het jullie niet onthouden.
Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola


vera schreef:
Maar koeien worden speciaal gefokt met dikke billen dus.......
Tenminste de halter gefokte kanonnen dan wel. Ik had altijd begrepen dat vooral trekpaarden in trek waren voor het vlees. Maar ik eet nooit paardenbiefstuk, dus zoveel verstand heb ik er niet van
cissy schreef:waarom zou quarter vlees anders smaken dan gewoon paard?
waarom smaakt vlees van een vleeskoe anders dan het vlees van een melkkoe, het is gewoon zo!
er zal dus ook smaak verschil zitten in paardenvlees
leuk discussie onderwerp:
vlees is vlees en omdat het van een paard is zou je het niet moeten eten? wie bepaalt welk vlees wel of niet eetbaar is? in sommige culturen eten ze hond en in weer anderen aap dus waarom geen paard?
Het enige paard dat ik graag eet is dat vleugje paard dat in het stoofvlees zit van een frietjes stoofvlees, maar da's ook hooguit 2 x per jaar