Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola
knhs reglement dressuur artikel 137 lid 11 schreef:g. Indien een ruiter/amazone niet in de juiste kleding of het paard niet met het juiste harnachement de ring betreedt, moet dit onmiddellijk hersteld worden.
De jury dient deze onregelmatigheid te beoordelen als een vergissing in de proef en de proef dient opnieuw begonnen te worden in de voorgeschreven kleding. Als de deelnemer de kleding niet kan corrigeren, mag de jury het opnieuw beginnen van de proef niet toestaan en volgt uitsluiting.
h. Wanneer de jury verzuimd heeft in te grijpen voor de inzet van het 3e onderdeel, mag de combinatie de proef verder uitrijden zonder consequentie voor de beoordeling, echter met het aanrekenen van een vergissing op deze overtreding. Zou dit de 3e vergissing zijn, dan volgt alsnog uitsluiting.
justSaar schreef:rowo schreef:Mag je uberhaupt gediskwalificeerd worden omdat je geen handschoenen aan hebt dan??? K reed eerder zo vaak zonder handschoenen met dressuur. Kreeg toen alleen bij verzorging een punt aftrek.
nee dat mag niet, ze mogen er alleen 2 punten voor aftrekken op het moment dat je nog geen 3 onderdelen gereden hebt
Lielle schreef:dit klopt dus niet. Ze moeten altijd 2 punten aftrekken, maar ze mogen ingrijpen totdat je het 3e onderdeel inzet, in jouw geval dus afwenden om te wijken.


justSaar schreef:@ jipje_niekje : ja dat klopt alleen toen waren wij al weg.
@ egnie: * edit * naam verwijderd, niet toegestaan namen te noemen.



Irene2 schreef:en waarom was je die keren uitgesloten Miky0?

hadden ze je dan inderdaad wel direct mogen vertellen..