Anonieme bokt-gebruikers??

Moderators: Muurp, Dani, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kendra

Berichten: 6016
Geregistreerd: 08-12-01
Woonplaats: Drenthe

Anonieme bokt-gebruikers??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-07-02 22:14

Vroeger kwam ik wel op de plaza van horses, maar ik vond het erg vervelend dat iedereen daar anoniem berichten kon plaatsen. Ondertussen krijg ik de indruk dat hetzelfde bij BOKT gebeurt. Ik zie steeds meer profielen met alleen maar een naam en verder onbekend, onbekend, onbekend. Eigenlijk heb ik daar toch wel wat moeite mee.


lageveld

Berichten: 3377
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-07-02 00:49

Tja, ik denk dat daar weinig aan te doen is. Natuurlijk kunnen de beheerders het invullen van bepaalde velden verplicht stellen maar dan nog kan iedereen een gefingeerd profiel maken. Dan heb ik nog liever geen gegevens.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 37499
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-07-02 08:17

Anoniem is niet echt een probleem, het grote probleem (IMO) van niet hoeven registreren is dat mensen op naam van iemand anders berichten kunnen plaatsen, dat kan nu niet meer.

Verder is het zo dat gebruikers die zich misdragen nu eenvoudiger aangepakt kunnen worden. Ook is het zo dat je voor een account een uniek email adres nodig hebt. Je kan dus niet zonder moeite tientallen accounts aanmaken.

Maar, zoals Lageveld ook al zei, er is redelijk weinig te doen aan die anonimiteit, ik denk dat dat ook wel zo z'n charmes heeft..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Nikita

Berichten: 950
Geregistreerd: 07-09-01
Woonplaats: Velp

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-07-02 11:54

Moet zeggen dat ik vorige week bewust een aantal dingen uit m´n profiel heb gehaald. Was op aanraden van een goede vriend van me, die me uitlegde hoe makkelijk het voor een kwaadwillend iemand zou kunnen zijn om erachter te komen waar mijn paard staat, waar ik woon enzovoort.

Het is nu eenmaal zo dat op een forum ook vreemden komen en die geef ik dus liever geen inzage in persoonlijke gegevens.

Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver..

Kendra

Berichten: 6016
Geregistreerd: 08-12-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-07-02 11:44

OK, alles duidelijk - vooral het berichtje van Bart - jullie hebben wel een mailadres, dus helemaal onbekend is iemand ook weer niet. Je hebt gelijk Nikita, ik zet er ook niet alles op, heb ook wel dingen weggelaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Danielleeee_, Mondy, Piekosjj en 12 bezoekers