filmpjes uploaden groter als 5 mb

Moderators: Muurp, Dani, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MarLottie

Berichten: 5022
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: St Johannesga(FRL)

filmpjes uploaden groter als 5 mb

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-05 14:37

bij zippyvideos kan je geen grotere filmpjes plaatse den 5 mb
weten jullie een site waar dat wel kan

www.joureimage.nl mijn nieuwe bedrijf sind 1 mei Fotografie / Visagie


juno1
Berichten: 1820
Geregistreerd: 12-03-05

Re: filmpjes uploaden groter als 5 mb

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-05 23:31

Dropload.com is een firma die voor iedereen gratis 50 MB tijdelijke serverruimte beschikbaar stelt. Je kunt er een gezipte map met foto's via je browser droppen en de geadresseerde laten verwittigen dat er een bestand van jou beschikbaar is op de server van dropload.com. De geadresseerde krijgt 48 uur tijd om dat bestand af te halen met zijn browser, zoniet wordt het automatisch verwijderd.
Ga met je webbrowser naar http://www.dropload.com. volg de instructies en maak er een gratis account aan (signup now). Kies ervoor dat je een bericht krijgt als het bestand opgehaald is. Je krijgt even later een mailtje met de bevestiging. Dat moet je maar een keer doen.
-----------------------
http://www.yousendit.com/ is een gratis dienst die je o.a. kunt gebruiken om bestanden te versturen die te groot zijn om te mailen.
Het verzenden van grote bestanden via e-mail wil nog wel eens een probleem zijn. Veel mailboxen hebben een beperking waardoor er niet meer dan enkele mb's opslagruimte beschikbaar is. Ook stellen veel mailproviders een beperking aan de maximum grootte van de bijlage. Het via e-mail verzenden van bestanden of programma's die enkele tientallen mb's groot zijn is dan niet mogelijk.

De webdienst Yousendit.com is dan een oplossing. Hier kun je geheel gratis bestanden van maximaal 1 gigabyte naar iemand toesturen.
Het versturen van deze bestanden gaat niet via e-mail zelf. Als verzender geef je op de website het mailadres op van de persoon aan wie je het bestand wilt versturen. Vervolgens selecteer je het bestand op je computer of netwerk wat je wilt versturen. Het betreffende bestand wordt dan geupload naar de servers van Yousendit.com.
De "geadresseerde" krijgt vervolgens een mailtje met een hyperlink waar hij het bestand kan ophalen. Hiervoor heeft hij zeven dagen de tijd. Na een week wordt het bestand namelijk weer automatisch verwijderd.

Yousendit is een zeer handige dienst waarmee je razendsnel bestanden kunt verpreiden. Ook andere toepassingen zijn te verzinnen zoals het tijdelijk opslaan van bestanden (maximaal een week) en het transporteren van bestanden van de ene naar de andere computer. Hoewel de dienst dagelijks al meer dan 432 gigabytes te verwerken krijgt is het gebruik geheel gratis en vrij van reclame. Het bedrijf belooft ook je privacy te respecteren en de mailadressen niet door te verkopen.

Paarden hebben ook recht op een eerlijk leven

MarLottie

Berichten: 5022
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: St Johannesga(FRL)

Re: filmpjes uploaden groter als 5 mb

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-05 08:49

aaaah dankje handig Lachen

www.joureimage.nl mijn nieuwe bedrijf sind 1 mei Fotografie / Visagie

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Re: filmpjes uploaden groter als 5 mb

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-05 16:22

Als je een homepage hebt gekregen bij je internetabonnement kun je het daar ook op zetten. Vaak is dat rond de 20 MB Lachen

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Pattypaard

Berichten: 10932
Geregistreerd: 24-12-04
Woonplaats: Leende(Noord-Brabant)

Re: filmpjes uploaden groter als 5 mb

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-05 17:10

had ik net nodig Knipoog haha toevallig romkabouter Clown

Actions really do speak louder than Words
and Promises mean nothing without Proof

When a flower doesn't bloom you fix the enviroment in wich it grows, not the flower.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ufurio4e en 1 bezoeker