Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
elnienjo

Berichten: 9541
Geregistreerd: 22-05-19

Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-22 10:23

Aangezien het niet mogelijk is een post met 2 quotes te quoten, is het dan niet technisch instelbaar dat ie automatisch alleen maar het bericht quote waar je op reageert zonder de daarin verwerkte quote? Ik vind het heel erg onhandig op mobiel om dan weer een quote weg te moeten halen. Ook zie ik regelmatig posts waar dat heel onhandig in is gebeurd omdat mensen dus het zelfde probleem hebben. Het wordt er minder leesbaar door. Bij de meeste forums quote je automatisch alleen het bericht van de poster, niet de post die diegene weer heeft gequote.


oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 10:29

Niet mogelijk, omdat phpbb eigenlijk weinig meer kan handelen dan platte tekst.
Daarbij horen we al jaren dat Flarum de toekomst is en dat er geen grote technische aanpassingen meer aan de huidige Bokt gedaan gaan worden.

Schoentje, kerstmuts en [o]

elnienjo

Berichten: 9541
Geregistreerd: 22-05-19

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-22 10:31

Jammer, verder is dit forum juist technisch erg fijn.

Ods
Forumcoordinator

Berichten: 38789
Geregistreerd: 01-02-02
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 10:51

elnienjo,

Wanneer je op je Mobiel bokt kan dit je helpen. Door te drukken op "nieuwe reactie", zie je onderin je scherm de voorgaande berichten, ook vind je daar het quote knopje Afbeelding. Deze kan je gebruiken om het betreffende bericht te quoten. Hopelijk helpt je dit?

Ben je een Bokker of een Jokker....


oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 11:04

Ods schreef:
elnienjo,

Wanneer je op je Mobiel bokt kan dit je helpen. Door te drukken op "nieuwe reactie", zie je onderin je scherm de voorgaande berichten, ook vind je daar het quote knopje [ Afbeelding ]. Deze kan je gebruiken om het betreffende bericht te quoten. Hopelijk helpt je dit?

Daar zitten eventuele geneste quotes toch ook altijd bij in?

Schoentje, kerstmuts en [o]

Ods
Forumcoordinator

Berichten: 38789
Geregistreerd: 01-02-02
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 11:28

Denk dat jij wakkerder bent dan ik :o

Ben je een Bokker of een Jokker....


elnienjo

Berichten: 9541
Geregistreerd: 22-05-19

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-22 13:16

oomens schreef:
Ods schreef:
elnienjo,

Wanneer je op je Mobiel bokt kan dit je helpen. Door te drukken op "nieuwe reactie", zie je onderin je scherm de voorgaande berichten, ook vind je daar het quote knopje [ Afbeelding ]. Deze kan je gebruiken om het betreffende bericht te quoten. Hopelijk helpt je dit?

Daar zitten eventuele geneste quotes toch ook altijd bij in?

Dit dus.
En dan wordt het een brei waar ik diverse [ /quote ] en [ quote ] uit moet zien weg te wissen. En dat wordt nogal 'ns slordig omdat ik 't overzicht verlies.

Ods
Forumcoordinator

Berichten: 38789
Geregistreerd: 01-02-02
Woonplaats: Achterhoek

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 13:29

Begrijp nu helemaal wat je zegt, heel herkenbaar ook maar geen handige oplossing Y;(

Ben je een Bokker of een Jokker....


Avalanche

Berichten: 16217
Geregistreerd: 28-04-16
Woonplaats: Zuid, Zuider Zuidst

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:30

Wat je kunt doen is als je naar beneden scrollt, het stuk selecteren wat je wilt quoten en dan op de quote knop klikken. Dat is hoe ik meerdere quotes in een post plaats.
oomens schreef:
Daar zitten eventuele geneste quotes toch ook altijd bij in?

Hoeft niet, zoals je ziet. Ook op de mobiel werkt die functie prima, alleen is het tekst selecteren wat lastiger.

They tried to bury me.
They didn't realise I was a seed.

Sinéad O'Connor 1966-2023

oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:35

Avalanche schreef:
Wat je kunt doen is als je naar beneden scrollt, het stuk selecteren wat je wilt quoten en dan op de quote knop klikken. Dat is hoe ik meerdere quotes in een post plaats.
oomens schreef:
Daar zitten eventuele geneste quotes toch ook altijd bij in?

Hoeft niet, zoals je ziet. Ook op de mobiel werkt die functie prima, alleen is het tekst selecteren wat lastiger.

Zojuist bij jouw post geprobeerd, maar als ik tekst selecteer en onderaan op de quoteknop druk, dan krijg ik alsnog de hele post, en niet slechts het geselecteerde deel in de quote.

Afbeelding

Schoentje, kerstmuts en [o]

Avalanche

Berichten: 16217
Geregistreerd: 28-04-16
Woonplaats: Zuid, Zuider Zuidst

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:44

oomens schreef:
Zojuist bij jouw post geprobeerd, maar als ik tekst selecteer en onderaan op de quoteknop druk, dan krijg ik alsnog de hele post, en niet slechts het geselecteerde deel in de quote.


Je moet de quote knop in de post klikken:
Afbeelding

Dan werkt het wel :j

They tried to bury me.
They didn't realise I was a seed.

Sinéad O'Connor 1966-2023

oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:49

Die knop zie ik niet (zie screenshot)

Schoentje, kerstmuts en [o]

Ods
Forumcoordinator

Berichten: 38789
Geregistreerd: 01-02-02
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:53

oomens schreef:
Die knop zie ik niet (zie screenshot)

Bok je mobiel en op Bokt5?

Ben je een Bokker of een Jokker....


oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:53

Android, met standaardbrowser. Bokt5.

Schoentje, kerstmuts en [o]

Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 23527
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:54

Die zie je als je reageert via "plaats een reactie" niet via het snel antwoorden vakje

Afbeelding

kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!

Ods
Forumcoordinator

Berichten: 38789
Geregistreerd: 01-02-02
Woonplaats: Achterhoek

Re: Quoteoptie technisch verbeteren mogelijk?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:55

Idd een goeie toevoeging Polly!

Ben je een Bokker of een Jokker....


oomens

Berichten: 8812
Geregistreerd: 12-04-07
Woonplaats: 's-Gravenhage

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-22 15:56

Weer wat geleerd. Dank je.

Schoentje, kerstmuts en [o]

IMANDRA

Berichten: 9823
Geregistreerd: 30-05-10
Woonplaats: Silva Ducis

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-22 11:04

Polly schreef:
Die zie je als je reageert via "plaats een reactie" niet via het snel antwoorden vakje

[ [url=m/Ws7qw6.jpg]Afbeelding[/url] ]


Wat ouder topic, sorry, maar werkt dit toevallig niet op iPhone (Safari) met bokt5?

Op mijn laptop werkt het wel, maar op m’n iPhone krijg ik het hele bericht op deze manier.

The greatest obstacle to discovery is not ignorance it is the illusion of knowledge.
- Daniel J. Boorstin


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 bezoekers