[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Mei 2022

Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Zwerte
Lid Bezwaarcommissie

Berichten: 6660
Geregistreerd: 06-02-05
Woonplaats: Beerta

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Mei 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-06-22 19:58

Terwijl de zomer alweer bijna op de deur klopt, kabbelt het werk achter de schermen gewoon rustig door. Deze maand heeft vooral de nieuwsredactie veel te melden; lees erover in deze BoktBeheerBulletin!

Inhoudelijke mededelingen

Forum
Nieuws
Op voorpaginanieuws worden tags gebruikt. Deze tag wordt tussen deze haakjes [ ] geplaatst voor de topictitel en geeft aan onder welke categorie het artikel valt. Op dit moment gebruiken we de volgende tags:
[VIDEO] Dit betreft een artikel waarbij een video of een link naar een video is bijgevoegd.
[FOTO] Dit betreft een fotoverslag van een evenement.
[COMM] Dit betreft een artikel waarin communitynieuws wordt gedeeld.
[BLOG] Dit betreft een blog die meestal is geschreven door één van onze correspondenten.
[AG] Dit betreft een achtergrondartikel waarin we dieper ingaan op een onderwerp.
[OPINIE] Dit betreft een artikel waarin de opinie van iemand uit de paardenwereld wordt gedeeld.

De nieuwsredactie heeft naar aanleiding van enkele tips van gebruikers besloten om versneld bezig te gaan met het plaatsen van meer communitynieuws en meer eigen geschreven artikelen.
Ook hebben we afgesproken om kritischer te kijken naar welke artikelen we doorlinken.
Hierdoor kan het zijn dat er minder nieuws op de voorpagina verschijnt, maar de artikelen die verschijnen zouden dan wel interessanter moeten zijn voor onze gebruikers.

Door Banjer zal er regelmatig een nieuwsbericht op de FB-pagina van Bokt worden geplaatst.

Nieuwsredactie
Toen was mei alweer voorbij. Wat gaat het toch snel zeg... Nog een klein maandje en dan zitten we alweer halverwege 2022. “Als iets leuk is, vliegt de tijd,” zegt men wel eens. En daar lijkt wel een kern van waarheid in te zitten. Helaas zijn er deze maand ook dingen gebeurd die minder leuk waren, maar daar ontkom je toch ook echt niet aan. Ook qua nieuws was er deze maand genoeg variatie te vinden; van leuke tot verdrietige berichten, van evenementenverslagen tot persberichten en boekrecensies tot nieuws uit de regio. En jullie, de gebruikers van Bokt, weten de NR ook goed te vinden met jullie nieuwstips! Blijf deze ook vooral doorsturen, dat mag via de PB of via de mail naar redactie@bokt.nl. Wij nemen elke tip mee in onze overwegingen, elke tip is welkom! Mede dankzij jullie tips kunnen wij elke dag weer nieuws posten op VN en aan het einde van de maand de balans opmaken welke berichten het best gelezen zijn. Ook deze maand hebben we dat gedaan en daar kwam een leuke top 3 uit.

We beginnen even in Rotterdam. Van woensdag 22 juni tot en met zondag 26 juni vindt daar, in het Kralingse Bos, het jaarlijkse CHIO plaats. In aanloop naar dit prachtige paardenevenement wordt er gesproken met diverse mensen uit de paardenwereld, die allemaal iets met het CHIO hebben. Deze keer was de eer aan Bart Bles. Hij vertelt in het artikel over de verschillende wedstrijden die er momenteel zijn, zijn toppaarden KrisKras DV en Comme Loude W en hij had het er over dat goede paarden op dit moment schaars zijn. Jullie hebben dit artikel 3769x bekeken en dat betekent de 3e plek en het brons voor Bart Bles in de top 3 deze maand!

Iedereen zal het al wel eens meegemaakt hebben: terwijl je met je paard of pony bezig bent, gaat je grote vriend op je tenen staan… Auw! Menig bokker zal op zo’n moment even een lelijk woord door de stallen of over de wei slingeren. Met goed schoeisel, zoals rijlaarzen, johdpurs of stalschoenen, valt de schade vaak nog wel mee. Het levert dan hooguit een blauwe teen, het verlies van een nagel of in het slechtste geval een gebroken botje in je voet op. Maar het kan nog meer pijn doen als je op dat moment niet het juiste schoeisel aan hebt. Denk aan sandalen of zelfs slippers. Dan is de kans heel groot dat zo’n aanvaring met de harde hoeven van paardlief eindigt op de SEH met een behoorlijk kapotte voet. Toch zijn er nog elke keer mensen die op deze slechte schoenen even snel het paard binnen halen of voeren. Op 25 mei verscheen hierover een artikel, dat slippers op stal gewoon verboden zouden moeten zijn.. Daar waren jullie het ook mee eens! Onder dit artikel deelden jullie massaal je, soms zeer pijnlijke, ervaringen met het schoeisel dat je draagt naar de stal. Genoeg stof om even goed na te denken welke schoenen je aandoet als je met je lieveling aan de slag gaat. Jullie hebben dit topic 3809x bekeken en dat levert een zilveren plek op, oftewel de tweede plaats in de top 3 van mei.

Het meest gelezen bericht van mei is echter een bericht wat je liever niet leest. Bij een manegebedrijf in het Belgische Lier heeft zich halverwege de maand mei een groot drama afgespeeld. De grootste nachtmerrie van paardengekke ouders van jonge kinderen werd hier helaas de harde werkelijkheid. Een jongetje van 2,5 jaar ontsnapte even aan de aandacht van de ouders, belandde in een paardenwei en werd geschopt door een paard. Het kindje werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later in de nacht aan zijn verwondingen. Een tragisch ongeluk met zeer grote en verdrietige gevolgen. Jullie wisten dit topic goed te vinden en leefden mee met de ouders. Dit tragische bericht is 7667x bekeken, en dus het best bekeken deze maand. De nummer 1 van mei, maar wel een met een gitzwarte randje eromheen…

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.

Wiki
Deze maand is er geen bijzondere update vanuit de Wiki. Wil jij meeschrijven met de Wiki of heb je een aanvulling die je wil plaatsen? Kijk dan op het Wikizakenforum óf op de Wiki zelf hoe je dat moet doen.

Beheer
Vanuit beheer deze maand niks bijzonders te melden.

Technisch
Op wat standaard hikjes na is het op technisch gebied ook een rustige maand geweest.

Team Mededelingen

Wederom goed nieuws op dit vlak: weer een maand zonder veranderingen in het team!

Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Het komt wel eens voor dat je even niet meer weet hoe iets precies op het forum moet of je krijgt een foto niet geplaatst.
Daarvoor hebben wij de help. De help is een verzameling en overzicht van de meestvoorkomende zaken die fout kunnen gaan en ook staat daar alle informatie in die je nodig hebt om met het forum om te kunnen gaan.

Wil je bijvoorbeeld je bericht leuk opmaken maar weet je niet hoe? In de help staat uitgebreid geschreven hoe je iets vetgedrukt kunt maken of juist iets schuin kunt plaatsen.

Ook staat hier informatie in die je kunt gebruiken als je je wachtwoord vergeten bent en wat je dan moet doen.

Kortom, neem eens een kijkje in de help, dat scheelt een hoop vragen.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar Zwerte.

Verwar de mening van de meerderheid niet met de waarheid!


Muurp
Fotograaf

Berichten: 15030
Geregistreerd: 16-06-05
Woonplaats: Op de Veluwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-22 12:29

Dank voor de update met betrekking tot het nieuws :)
Ik vraag me alleen nog steeds af of zoveel TAGs echt nodig zijn, maar misschien ben ik daar de enige in.

Zien jullie als team al verschil in het aantal views/reacties nu jullie het een en ander hebben aangepast?

        ''Even when you're gone, it never really ends...'' :)ddd

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 bezoekers