[Dienstmededeling] Herverdeling: Nieuws onder Algemeen2 mods

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
RianneH

Berichten: 28224
Geregistreerd: 02-05-05
Woonplaats: Amersfoort

[Dienstmededeling] Herverdeling: Nieuws onder Algemeen2 mods

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-09-20 21:25

Herverdeling subfora: Nieuwsfora onder Algemeen 2 moderators

Sinds begin 2018 vallen de verschillende fora onder tabbladgroepen, wat betekent dat een vaste groep moderators een vast tabblad beheren. Over die verdeling en welke moderators waar staan, kan je hier meer lezen: https://www.bokt.nl/wiki/Bokt:Help#Hoe_ ... n_eruit.3F

Dit jaar is er een nieuw subforum op de algemene fora, Corona Vragen [CV]. Waar in eerste instantie werd verwacht dat dit een tijdelijke aanvulling zou zijn, zien we gezien de huidige ontwikkelingen voorlopig nog geen reden het op te heffen.
Om een betere werkverdeling te creƫren voor de moderators, zeker voor het team van Algemeen 1, is er opnieuw gekeken naar de verdeling van het huidige forumpakket. In dit pakket zit onder andere het subforum Nieuws. Er is besloten dit subforum onder Algemeen 2 te laten vallen, waar nog wat ruimte was en een paar enthousiaste oud-Nieuws mods aanwezig zijn.

Gezien we deze omzetting zo snel mogelijk zullen doorvoeren, zal je zeer binnenkort al de naam van de andere moderators bovenin vinden en van hen antwoorden krijgen op de TEMs. Dit kan de eerste dag mogelijk nog technisch achter lopen, maar zou erna volledig soepel horen te verlopen. Verder zouden jullie als gebruikers hier weinig van moeten merken, maar mocht het databeest onverhoopt toch de hik krijgen, horen we het uiteraard graag.

"Een draver, is gaver" :D


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 35 bezoekers