[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Moderators: ynskek, Dani, Maureen95, Mjetterd, Ladybird, Polly, Hanmar, Giolli

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MirandaT

Berichten: 30459
Geregistreerd: 23-12-04

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-01-19 12:22

En zo zit 2018 er alweer op. De tijd is omgevlogen. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Er zijn heel veel leuke topics vol belevenissen, maar ook verdrietige topics of interessante vragen. Het blijft mooi om te zien hoe we ook in 2018 Bokt weer samen met jullie hebben kunnen maken. Dankjulliewel! De laatste maand van het jaar staat traditiegetrouw in het teken van de feestdagen. Zo bracht de Sint ons een bezoekje én had Bokt voor het eerst een heuse Adventskalender. In dit BBB kun je nog veel meer lezen over de afgelopen maand. Veel leesplezier! En allemaal de beste wensen voor 2019!

Inhoudelijk

Forum
Adventskalender
Voor het eerste op Bokt een heuse adventskalender, 24 dagen lang plaatste de moderators een topic op Bokt die een onderwerp bevatte, bijvoorbeeld het uitlichten van een topic op [PF] Prettige Feestdagen of statistieken van de gebruikers, ook kon je een prachtige kerstster uitdelen en meedoen met wedstrijden.,Wij hebben enorm genoten van deze kalender en wij hopen jullie ook!
Heb je de kalender totaal gemist en wil je toch even terug kijken? Dat kan hier in dit topic.

Sinterklaas op Bokt
Op 1 december plaatste Sinterklaas dit topic op Bokt. Hij vroeg de Bokkers om cadeautjes in hun onderschrift te zetten om mee te doen voor een echt cadeau! Op 5 december was het zover en waren de eerste cadeautjes al zichtbaar bij de Bokkers, deze keer kregen zij een cadeau als ondertitel.
In totaal waren er 570 cadeautjes uitgedeeld aan de lieve Bokkers, ook waren er een aantal Bokkers die Sinterklaas een beetje gemist hadden en naast de boot viste! Treur niet, volgend jaar komt Sinterklaas vast weer terug op Bokt!

Charter updates
Op [BEU] Regels en richtlijnen [BEU] Bokt Erop Uit is een aanpassing gekomen, vanaf nu moeten topics waarbij je vakantiefoto's laat zien voorzien worden van een [FOTO]-tag, dit om duidelijk te maken dat het om het laten zien van de foto's gaat. De regel dat er maximaal 15 foto's zichtbaar mogen zijn blijft wel staan.

Nieuwsredactie
December, en daarmee 2018, is alweer ten einde, en ook in deze maand is er weer van alles in het nieuws geweest. Allereerst het nieuws dat er in een gedeelte van Nederland het besmettelijke influenza-virus heerst. De Sectorraad Paarden waarschuwt voor verspreiding van het virus en somt op haar website de symptomen en een aantal voorzorgsmaatregelen op. Dit nieuws stond in december dan ook op nummer 1 in de lijst met meestgelezen artikelen. Op nummer 2 vinden we het nieuws dat de volgauto van een rijdende prinses Beatrix het moest afleggen tegen het zware zand op de Wassenaarseslag. De volgauto reed achter de prinses, maar kwam vast te zitten en moest uiteindelijk losgetrokken worden door de brandweer. Het derde meestgelezen bericht bereikte ons op 11 december waarin te lezen viel dat het jonge paard van Adelinde Cornelissen, Approved, slechts vier jaar heeft mogen worden. De goedgekeurde hengst overleed geheel onverwacht.

Voor een uitgebreid nieuwsoverzicht van 2018, klik hier!


Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.


Team
Wijziging
Met het vertrek van Nicole, was de positie voor hoofdmoderator op Informatief open. C_arola heeft deze positie vervuld en is de nieuwe hoofdmoderator. Wij wensen je enorm veel plezier met de nieuwe functie!

Van grijs naar groen, dat is wat Amaryllis deze maand gedaan heeft. Zij is terug in het groen en gaat weer helpen op Algemeen1. Welkom terug in het groen!

Terug van Break
SayaJones is weer terug van haar break! Alles verloopt weer soepel en ze heeft weer genoeg tijd voor haar moderatortaken. Wij zijn enorm blij dat ze weer terug is!

Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Die logo's die steeds op Bokt voorbij komen zijn allemaal te bezichtigen op hun eigen Wiki pagina. Elke keer wanneer er een nieuw logo is aangemaakt komt deze ook weer op die pagina te staan.
Er staan seizoensgebonden logo's, logo's die met de feestdagen te maken hebben, de 1 april logo's etc.

Ook kun je er het allereerste Bokt logo vinden.

Neem gauw een kijkje op deze pagina.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar [***].


Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 86763
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-01-19 12:30

Bedankt voor de update!

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!

Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 37980
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-01-19 18:21

Bedankt voor de update :)

Ladybird
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 17935
Geregistreerd: 15-06-09
Woonplaats: Wakkerdam

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-01-19 20:30

Bedankt voor de update :)

Cayenne
Crazy Bird Lady en onze Berichtenkampioen!

Berichten: 104965
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Haaren (NB)

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin december 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-19 12:58

Ipv de 'Rijdende prinses Beatrix' las ik 'Rijdende prinses Bellatrix' :D :+
Bedankt voor de update!

*\o/* Het kweekseizoen van 2021! Volg jij weer mee? *\o/*
"Alles van waarde is weerloos" ~Lucebert

pien_2010

Berichten: 30854
Geregistreerd: 08-12-10
Woonplaats: Limousin

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-19 14:01

MirandaT schreef:
Met het vertrek van Nicole, was de positie voor hoofdmoderator op Informatief open. C_arola heeft deze positie vervuld en is de nieuwe hoofdmoderator.
+:)+ , leuk Carola :evaw:
MirandaT schreef:
Van grijs naar groen, dat is wat Amaryllis deze maand gedaan heeft. Zij is terug in het groen en gaat weer helpen op Algemeen1.
+:)+ :evaw:


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: SemrushBot en 0 bezoekers