[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin oktober 2018

Moderators: Giolli, ynskek, Mjetterd, Hanmar, Dani, Maureen95, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin oktober 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-11-18 08:18

Met de omslag in het weer en het verzetten van de klok is de herfst nu echt begonnen. Het logo van Bokt heeft in het teken gestaan van dierendag en Halloween; altijd leuk om het logo weer even anders te zien en het ging ook niet onopgemerkt voorbij. Jullie kunnen weer stemmen, want de veulenverkiezing voor 2018 is begonnen, de Wiki heeft er een nieuwe pagina bij en er was weer veel nieuws. En natuurlijk is er nog meer te melden, lees daarvoor lekker verder! Veel leesplezier!


Inhoudelijk

Forum
Eindejaarsfora en feest-smileys
Traditiegetrouw worden rond Halloween (31 oktober) de eindejaarsfora PF (Prettige Feestdagen) en EJL-ITP (Een Jaar Lang - In The Picture) geopend. Deze fora blijven geopend tot eind januari. Ook de eindejaarssmileys zijn in deze periode beschikbaar.
Meer hierover is te vinden in deze dienstmededeling: [FZ] [Dienstmededeling] Eindejaarsfora en eindejaarssmileys
We wensen jullie heel veel plezier op PF en EJL-ITP!

Veulenverkiezingen 2018
Traditiegetrouw is ook dit jaar weer het welbekende topic geopend over de veulenverkiezing op Bokt.nl. Zoals elk jaar kun je je hengstveulen en/of merrieveulen opgeven.

Nieuwsredactie
Oktober was een maand van grote verschillen: van hitte tot de eerste echte koude herfstdagen. Voor de Nieuwsredactie bracht oktober geen grote veranderingen. Wel brengen we jullie weer de top drie meest gelezen nieuwsberichten van deze weertechnisch wisselvallige maand. In oktober zijn er twee grote interviews gehouden door de Nieuwsredactie. Aleeneh interviewde Hinke over de Mongol Derby en Marjoow interviewde de Bereden Politie.

Het meest gelezen in oktober is het tragische bericht over het meisje dat door haar eigen vader is overreden met een paardentrailer. Dit bericht werd 7040 keer gelezen. Het nieuwsbericht dat de bereden politie op zoek is naar 40 nieuwe paarden werd 6552 keer gelezen. En tenslotte werd het nieuwsbericht over de gezondheidstoestand van Bert Romp 6519 keer gelezen.

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.

Wiki
Afbeelding
Een opgevlochtend staart bij een Clydesdale. Foto: Granoek

Ras van de maand
Elke eerste van de maand komt er op de voorpagina een geschreven stuk over een gekozen ras. Om het overzichtelijk te houden is er op de Wiki een overzicht gemaakt van alle rassen die tot nu toe zijn geweest. Alle artikelen zijn hier terug te vinden.
De foto's die ter beschikking worden gesteld voor de Ras van de maand topics vormen ook een mooie aanvulling op de Wiki artikelen over de verschillende rassen. De foto van een opgevlochten staart bij een Clydesdale hiernaast is daar een mooi voorbeeld van!


Team
Nieuw
Een nieuw gezicht! khirshanta komt het team versterken; zij is moderator op Algemeen1 geworden. Heel veel plezier gewenst en nogmaals welkom in het team!

Ook mogen wij Ineke2 verwelkomen in ons team! Zij is moderator geworden op Algemeen2, heel veel plezier gewenst!

Break
Zonnebloem18 heeft deze maand een break genomen. Zij zal weer terugkomen wanneer ze in rustiger vaarwater is gekomen. Succes met alles en hopelijk tot snel!
Ook Duhelo heeft het erg druk en neemt een break. Succes met de drukte en hopelijk zien we je gauw weer terug in het groen!

Afscheid
Deze maand hebben wij afscheid genomen van twee teamleden, Nissima en Murthul. Wij willen beiden enorm bedanken voor de bijdrage binnen het team! Succes met alles en nogmaals dank!


Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Bokt op Social Media
Veel gebruikers zullen dit al weten en sommige hebben geen Facebook, maar Bokt.nl is ook aanwezig op Facebook. De leukste topics worden daar gedeeld en het is vaak de eerste plek waar je de verloren Bokkers ziet posten wanneer Bokt er eventjes uit ligt!
De Facebookpagina wordt door een aantal teamleden onderhouden. Zij proberen je te voorzien van de leukste topics, delen leuke onderwerpen die elders op Facebook staan en beantwoorden je vragen.

Ook heeft Bokt een instagramaccount hier wordt iets minder gebruik van gemaakt, maar tijdens evenementen worden er nog wel eens mooie foto's gedeeld.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar [***].


Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 44337
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin oktober 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-11-18 00:16

Bedankt voor de update :)

En ze renden tussen de wielen van de postkoets tot ze vlekken voor hun ogen zagen
Torsion standaard, zwart boomloos zadel te koop
Torsion endurance boomloos zadel in vrolijke kleuren te koop

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker