[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin augustus 2018

Moderators: Mjetterd, Hanmar, Maureen95, ynskek, Dani, Giolli, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin augustus 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-18 08:39

Heet, heter, heetst, dat is wel zo'n beetje de beschrijving passend bij de eerste helft van augustus. Naast zweten door de warmte, heeft het team ook flink gezweet door de laatste voorbereidingen voor Horse Event. Maar we zijn er klaar voor! Maar er is meer gebeurd. Zo hebben we er weer een nieuw teamlid bij! Natuurlijk ontbreekt de top 3 van de nieuwsredactie niet én vinden jullie een uitgebreide uitleg over afkortingen op Bokt. Kortom weer een gevarieerde BBB, veel leesplezier gewenst!


Inhoudelijk

Forum
Het is jullie vast niet ontgaan dat er een bepaald topic steeds bij de laatste berichten verschijnt. Dit is namelijk een nieuwe winactie van Bokt, hier kun je kaartjes winnen om naar Horse Event te gaan. Ben je nieuwsgierig geworden hoe je kunt winnen? Neem dan een kijkje in dit topic en doe mee!

Nieuwsredactie
Ook deze keer hebben wij weer een top 3 meest gelezen topics. Op nummer één staat zonder twijfel de blog over de Mongol Derby [VN] [BLOG] Mongol Derby 2018 . Er werd actief meegepraat en meegelezen door bokkers. Deze werd maar liefst 34571 keer gelezen. Op twee staat [VN] Rien van der Schaft stopt als dressuurbondscoach waar een goede discussie plaatsvond. Dit nieuws werd 15245 maal gelezen. Het topic dat 8162 keer gelezen werd was [VN] Paard ernstig gewond aangetroffen, twijfels over de oorzaak. Ook hier ontstond een stevige discussie met enige verontwaardiging.

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.

Wiki
De Wiki zoekt nog altijd enthousiaste bokkers die een bijdrage willen leveren aan de Wiki. Mocht je vragen hebben over de Wiki, stel ze gerust. Het Wikiteam neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het Wikiteam zullen zij weer berichten plaatsen. Kijk hier voor meer informatie.

Vanuit Beheer
De afgelopen maand heeft vooral in het teken gestaan van Horse Event. De laatste spullen moesten besteld worden, de deelnemers aan de kennismakingsclinics werden geselecteerd, zie [VN] Deelnemers kennismakingsclinics op Horse Event bekend en voor de workshops kunnen deelnemers zich aanmelden, zie [VN] De workshops op Horse Event, doe je mee?. We hebben een planning gemaakt zodat de teamleden die aanwezig zijn, weten wat ze moeten doen en zo zijn er nog veel meer klussen gepasseerd. Over twee weken is het zover!

Team
Nieuw
Deze maand is er een nieuwe moderator bijgekomen op Algemeen1, welkom Polly! Wij wensen je veel plezier in het team!


Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Je ziet het wel eens voorbij komen, in een verplaatsing van een moderator of in een post van een gebruiker die je uitleg geeft. Zij gebruiken letters zoals VT en TS, maar wat betekent dat nou?

Op Bokt worden vaak afkortingen gebruikt; elk forumonderdeel heeft een eigen afkorting. VT is bijvoorbeeld Voedertijd. Het forumonderdeel heeft vaak de eerste letter en een middelste letter als afkorting. Soms bestaat het forumonderdeel uit twee woorden, dan zal de afkorting uit beide eerste letters bestaan.

Ook komen dus afkortingen zoals TS voorbij, wat TopicStarter betekent. Dit zijn voor de doorgewinterde Bokkers hele normale afkortingen die ze misschien wel dagelijks gebruiken, maar als je niet weet wat het inhoudt kan dat best lastig zijn.

Dan is er ook nog de Bokt Censuur. Dit is een censuur die scheldwoorden verandert in andere (vaak grappige) woorden, dus als je ineens banketstaaf of poedersuiker voorbij ziet komen en dit woord klopt totaal niet in de context, dan is het vast een scheldwoord! (Deze kun je aan/uitzetten via instellingen.)

Als laatste zijn er nog paardenafkortingen en algemene internetafkortingen. Deze verschillen soms per persoon, denk aan i.p.v. of imo.

Weet je niet wat een afkorting betekent en staat het niet in de Help? Stel gerust de vraag aan degene die het gebruikt of zoek het even op op google!

In de help van Bokt kun je alles nog even rustig nalezen en staan alle afkortingen vermeldt.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar [***].


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker