[Dienstmededeling] BBB Maart

Moderators: Mjetterd, Polly, Ladybird, Hanmar, Maureen95, Dani, Giolli, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marieke_K

Berichten: 12899
Geregistreerd: 03-06-04
Woonplaats: ****

[Dienstmededeling] BBB Maart

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-03-18 16:26

Gelukkig lijkt het voorjaar nu echt voor de deur te staan. De maand maart is weer voorbij gevlogen, de spanning rondom 1 april op Bokt stijgt dan ook.. Maar nu eerst de BBB van de maand maart. Veel leesplezier!

Inhoudelijk

Nieuwsredactie
Ook deze maand hebben we weer een top drie van de meest gelezen nieuwsberichten samengesteld.
Op drie staat het bericht over de heldhaftige scooterrijder die een amazone hielp haar losgebroken paard te vangen. Dit bericht is maar liefst 5411 keer bekeken.
Met 7076 views staat het bericht over het paard dat in de tuin van een wanbetaler gezet is door een manegehouder op een tweede plaats.
Het bericht met de meeste views van de maand maart is het bericht over de omver gelopen mountainbiker in Apeldoorn, waarbij een losgebroken paard in een MTB-wedstrijd terecht kwam.

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust. De BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC, zullen zij weer berichten plaatsen.

Wiki
Inloggen op de Bokt Wiki, om bijvoorbeeld een artikel aan te vullen, doe je met dezelfde gegevens als inloggen op het forum. De Wiki vindt het alleen soms lastig om gebruikers die een _ aan het eind van hun gebruikersnaam hebben in te loggen. Hierdoor geeft de Wiki dan niet altijd duidelijk aan of je bent ingelogd. Je kan zelf controleren of je bent ingelogd (als de Wiki dat niet vermeldt op de pagina) als je links onderin, in het kopje 'hulpmiddelen' de link naar afmelden ziet staan. Mocht het inloggen toch niet lukken of heb je twijfels? Neem dan contact op met een Wiki-moderator.

Vanuit Beheer
In het BBB van februari was al aangekondigd dat er een start gemaakt zou worden met het herindelen van de moderators en het invoeren van de tabbladgroepen, zodat het team in de toekomst efficiënter kan gaan werken. Halverwege maart zijn de eerste wijzigingen doorgevoerd. De moderators zijn voortaan niet meer moderator 'per forum' maar 'per tabblad'. In totaal zijn er vier tabbladgroepen: Informatief, Kantine, Algemeen1 en Algemeen2. Meer uitleg hierover is hier te vinden: [FZ] [Dienstmededeling] BBB Februari

Ook de charters van de fora (te herkennen aan de titel 'regels en richtlijnen') zijn onder handen genomen. Deze staan voortaan op naam van het hele moderatorteam, zodat er niet telkens aanpassingen gemaakt hoeven te worden als er zaken wijzigen.

De komende tijd zal worden gebruikt om nog kleine aanpassingen te doen die verband houden met het nieuwe systeem, maar vooral ook om goed te wennen aan de nieuwe manier van werken.

Team
Afscheid
Angela heeft te kennen gegeven dat het modereren niet meer te combineren is met al haar andere bezigheden en heeft daarom besloten om te stoppen. We zullen haar heel erg gaan missen. Angela, bedankt voor alles en het ga je goed!
Neej heeft een tijdje geleden een break genomen en daarbij in het midden gelaten of ze nog terug zou komen in het modteam. Helaas is dit niet het geval en blijft Neej haar zwarte kleurtje houden. Neej, ook jou willen we bedanken voor je inzet en alle goeds toewensen!

Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Rondom de wisseling van de zomer- of wintertijd kan het zijn dat de tijd die jij ziet op het forum anders is dan de tijd op je horloge. Je kan dit zelf wijzigen in je profiel. Bij foruminstellingen kun je de tijdzone kiezen en aangeven of het zomer- of wintertijd is. Met de juist instellingen lopen alle klokken weer gelijk!

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar Marieke_k.

L2 + 0 met de Bolle :) // Eindstand


Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 39665
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Re: [Dienstmededeling] BBB Maart

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-03-18 21:17

Bedankt voor de update :)

Ladybird
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 18093
Geregistreerd: 15-06-09
Woonplaats: Wakkerdam

Re: [Dienstmededeling] BBB Maart

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-18 00:12

Fijne ipdate weer!

Neej en angela, bedankt voor al het modwerk :)

pien_2010

Berichten: 32804
Geregistreerd: 08-12-10
Woonplaats: Limousin

Re: [Dienstmededeling] BBB Maart

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-18 19:35

Angela thanks!

Paisano

Berichten: 12583
Geregistreerd: 28-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-18 10:24

Jammer dat het team je zal moeten missen, Angela! En jou ook, Renée, spijtig ... maar met de kijkjes die ik in jouw agenda heb gehad ( :oo !) waarschijnlijk wel de beste keuze. Beide bedankt voor alle inzet! :*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 1 bezoeker