[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin november 2017

Moderators: Mjetterd, Polly, Ladybird, Hanmar, Maureen95, Dani, Giolli, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

[Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin november 2017

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-17 17:20

November. De maand is voorbij gevlogen, de dikke wintervachten zijn al in de maak en menig weiland is veranderd in een heuse modderpoel. Over afgelopen maand hebben we weer een en ander te melden. Zo heeft de Nieuwsredactie Bastiaan de Recht weten te strikken voor het schrijven van een column. Achter de schermen hadden we het idee eens een Bokt-dag te organiseren en het enthousiasme daarvoor bleek ook voor de schermen groot. En ook was er deze maand de uitslag van de veulenverkiezing.


Inhoudelijk

Forum
Zoals elk jaar is ook dit jaar weer de Bokt Veulenverkiezing geweest. Vele prachtige hengst- en merrieveulens kwamen voorbij, maar helaas kunnen er maar een paar de winnaars zijn. Ondanks dat is elk veulen dat meedeed het waard om even in de spotlights te staan. De uitslag kun je hier bekijken. Wil je nog even nagenieten van alle mooie veulens? Bekijk de hengstveulens hier en de merrieveulens hier.

Nieuwsredactie
Top drie nieuwsberichten
Ook voor november hebben we voor jullie weer een top drie met de meest gelezen nieuwsberichten gemaakt. Op nummer 1 staat het topic over het verongelukte politiepaard in Nijmegen. Het topic werd maar liefst 5821 bekeken. Het artikel [VN] Vrouw vindt twee ponyhuiden in container volgt op een tweede plaats. Dit artikel is 5365 bekeken. En het artikel [VN] Singel breekt af tijdens cross staat op een mooie derde plaats in de top drie. Dit artikel werd 5175 keer bekeken.

Bastiaan de Recht
Exclusief voor Bokt zal Bastiaan de Recht elke maand een column schrijven op de voorpagina. Een column waar jij een bijdrage aan kunt leveren! Bastiaan zal namelijk niet zelf het onderwerp van zijn column bepalen, maar zal dit doen aan de hand van een vraag van een bokker. Wat wil jij aan Bastiaan vragen? Laat het ons weten in een reactie in dit topic en wie weet kiest hij jóuw vraag uit voor een van zijn columns.

Bezwaarcommissie
De Bezwaarcommissie heeft alle onderwerpen behandeld. Mocht je vragen hebben voor het BZC of over wat zij doen? Stel ze gerust, de BZC neemt deze dan mee in het volgende BBB. Ook wanneer er weer nieuws is vanuit het BZC zullen zij weer berichten plaatsen.

Wiki
Afgelopen maand was de uitslag van de Bokt Veulenverkiezing 2017. Uiteraard heeft deze verkiezing ook een eigen Wiki pagina. Echter missen we nog wat foto's van eerdere edities. Ben jij de eigenaar van een Bokt Veulen en staat er van jouw veulen nog geen foto op de Wiki en wil jij dit wel? Stuur dan een PB naar een Wikimoderator. Samen zorgen we er dan voor dat de Wiki weer een stukje completer wordt.

Vanuit Beheer
Achter de schermen speelden we met het idee voor het organiseren van een Bokt-dag. We vroegen daarvoor ook jullie input en die was overweldigend. We hebben erg veel leuke ideeën van jullie ontvangen. De komende maanden zullen we verder onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, wat haalbaar is en hoe we de dag zouden kunnen invullen. Mocht je nog leuke ideeën hebben, meld ze dan hier.

Technisch
Uit een discussie op Forumzaken kwam naar voren dat gebruikers graag wat meer regie willen over hun eigen oude berichten. Daarom is er achter de schermen hard gewerkt naar een oplossing. Er is nu de mogelijkheid om je eigen berichten van minimaal één jaar oud aan te kunnen passen in de forumonderdelen [HK] De Huiskamer en [JHK] Huiskamer.
Wil je er meer over lezen of heb je vragen? Dat kan hier


Team

Terug in het team
Vol trots kunnen wij zeggen dat Leo weer terug is in het moderatorteam! Zij heeft de fora BB en LZP op zich genomen en haar groene jasje weer vol trots aangetrokken. Fijn dat je er weer bent Leo!

Break
Deze maand hebben twee teamleden een break genomen. Jans en Amaryllis hebben een korte pauze ingelast om straks weer volle energie op Bokt bezig te zijn. Succes met de break en tot snel!

Afscheid
Deze maand hebben wij afscheid genomen van Agossie. Wij willen haar erg bedanken voor al haar werk achter de schermen!

Helaas hebben wij deze maand ook afscheid moeten nemen van Paisano. Wij willen haar enorm bedanken voor haar inzet als Hoofdmoderator en hopen haar ooit weer terug te zien! Wij wensen haar veel succes met haar KNGF-pup Zowie.

Ook Chiave en Sasqiua zijn weer zwart. Enorm bedankt voor jullie inzet voor de Nieuwsredactie en het wikiteam! En heel veel succes en plezier met alles buiten Bokt.


Tips van het Team & Vragen van Bokkers
Censuurwoorden op Bokt
Om Bokt zo begaanbaar mogelijk te maken voor elke leeftijden is er een creatieve manier om sommige woorden te censureren. Diverse scheldwoorden worden op Bokt automatisch vervangen door een alternatief.

Soms komt het wel voor dat jijzelf de censuur uit hebt staan, maar dat er in een quote nog wel het gecensureerde woord komt te staan. Dit kan dan komen omdat die persoon de censuur wel aan heeft staan, maar ook omdat sommige gebruikers uit automatisme het woord zelf al anders typen i.p.v. het scheldwoord te gebruiken.

Een overzicht van alle woorden die een vervangend woord hebben, kun je hier vinden.
Censuur aan of uit zetten? Dat kan hier.

Ik heb een vraag of een suggestie voor een tip!
Dat kan! Je kunt je vraag of suggestie pb-en naar [***].


Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 39765
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin november 2017

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-17 18:17

Bedankt voor de update :)

Ladybird
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 18104
Geregistreerd: 15-06-09
Woonplaats: Wakkerdam

Re: [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin november 2017

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-17 23:43

Fijne update weer! Dank jullie wel :D


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 1 bezoeker