[TECH] Bokt doet het niet?

Moderators: Muurp, Dani, MirandaT

 
 
Eileen_

Berichten: 4149
Geregistreerd: 16-02-11
Woonplaats: Zwolle

[TECH] Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-16 14:22

Zoals de titel al zegt: bokt doet het dus opeens niet meer op mn laptop. Zowel op Google Chrome als internet explorer niet. Op mn mobiel heb ik geen problemen!
Andere websites doen het wel gewoon, het is echt alleen bokt. Ik denk dus niet dat het aan mn laptop ligt.
Ik kan gewoon op de website, maar op het moment dat ik op mijn berichten of een topic klik, krijg ik gewoon een wit vlak!

Ben ik de enige die dit heeft?

Ik heb de cookies al verwijderd, gaf geen verschil.
Laatst bijgewerkt door MirandaT op 06-02-17 19:06, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Nieuwe TECH TAG toegevoegd


Bellatrix
Cowgirl in Training

Berichten: 73466
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld...dat ligt tussen Leusden en Barneveld.

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 14:22

Hier geen problemen?

Shoot boeken? Voor €50 heb je een prachtige serie foto's van je paard, hond, kat of jezelf!
Kijk op https://marliestrapfotografie.weebly.com

RachelleV

Berichten: 10703
Geregistreerd: 05-06-09

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 14:22

Firefox al geinstalleerd?
Hier vanuit Firefox iig geen problemen..

Mama van Wouter (Kabouter) 21-10-2015
Op Kaboutermama blog ik over alle perikelen van het ouderschap in combinatie met het Ehlers Danlos Syndroom. Ook te volgen op Facebook en Instagram

Polly

Berichten: 14391
Geregistreerd: 09-04-01

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 14:26

geen problemen hier met chrome

~sterk en betrokken tot het laatst~ 1958-mama-2016
kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!

Pernilla

Berichten: 6582
Geregistreerd: 14-09-13
Woonplaats: Z-H

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 14:34

Dat had ik ook idd. Kon wel inloggen maar topics laden lukte niet. Volgens mij heeft m'n vader noscript er af gehaald en toen deed hij het wel weer.

Tessa
v. Allacher

Eileen_

Berichten: 4149
Geregistreerd: 16-02-11
Woonplaats: Zwolle

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-16 15:00

Hmm hij zegt dat de verbinding niet prive is.. geen idee of dat het probleem is, maar eens kijken of ik het kan fixen.
Bokt zal dan wel niet het probleem zijn denk ik

Exitium

Berichten: 1082
Geregistreerd: 03-04-13
Woonplaats: Gorinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 18:13

Eileen_ schreef:
Zoals de titel al zegt: bokt doet het dus opeens niet meer op mn laptop. Zowel op Google Chrome als internet explorer niet. Op mn mobiel heb ik geen problemen!
Andere websites doen het wel gewoon, het is echt alleen bokt. Ik denk dus niet dat het aan mn laptop ligt.
Ik kan gewoon op de website, maar op het moment dat ik op mijn berichten of een topic klik, krijg ik gewoon een wit vlak!

Ben ik de enige die dit heeft?

Ik heb de cookies al verwijderd, gaf geen verschil.

Heb ik sinds maandag ook. Bokt.nl opent goed, maar zodra ik naar forum.bokt.nl ga blijft alles wit. Firewall uitgeschakeld ter test en toen opende Bokt wel gelijk. Heb in m'n firewall een regel ingesteld zodat *bokt.nl* niet meer gecheckt wordt en sindsdien werkt het weer goed. Op de één of andere manier werd het forum blijkbaar geblokkeerd, maar in de logs heb ik niets kunnen vinden. Dacht al dat het aan mij lag :')

All wiyht. Rho sritched mg kegtops awound? ;(

geerte

Berichten: 5921
Geregistreerd: 26-11-06
Woonplaats: Zeist

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-16 18:18


Als je dit leest en je leest het nu nog steeds dan heb je het onderhand wel gelezen...
Voor mijn fotografie, zie ook mijn website of mijn Instagram
https://geerteblog.wordpress.com/

BartVB
Eigenaar

Berichten: 37491
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-16 12:41

Naar welke URL gaat je exact op je laptop?

En gebruik je iets aan firewall, virusscanner of adblockers?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Exitium

Berichten: 1082
Geregistreerd: 03-04-13
Woonplaats: Gorinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-16 14:00

In mijn geval heb ik een favoriet naar search.php?search_id=egosearch staan. Toen ik er maandag achter kwam dat die niet werkte ben ik naar http://www.bokt.nl gegaan (die opende wel) en heb ik daarvandaan op 'Forums' (linksboven naast het logo) geklikt. Die pagina bleef ook wit. Heb het met Chrome, IE en Edge getest, allemaal hetzelfde resultaat. Op m'n telefoon werkte het wel direct via Chrome, verbonden met hetzelfde netwerk.

Ik draai thuis op ESET. Weet niet of dat voor de anderen ook geldt?

Zal als ik thuis ben eens testen hoe het nu gaat door de regel even uit te schakelen.

All wiyht. Rho sritched mg kegtops awound? ;(

Eileen_

Berichten: 4149
Geregistreerd: 16-02-11
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-12-16 14:09

Ik had het opgezocht, en mijn computer zei dat de website niet veilig genoeg is en het vandaar het niet door laat. Ik heb dus geen idee hoe ik het kan veranderen..
Wanneer je in de link dus zet https://bokt.nl doet hij het namelijk niet. Alleen met http://bokt.nl. (totdat ik dus op een topic klik) Google zei dat https alleen werkt met een een of andere beveiliging ofzo. Wat dus schijnbaar nodig is.

Volgens mij zit er firewall op, een virusscanner maar geen adblocker.
Het is pas sinds een paar dagen dat ik er niet meer op kan, daarvoor niet heel veel problemen.

BartVB
Eigenaar

Berichten: 37491
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-16 14:15

Toch wel heel benieuwd naar de exacte URL/locatie :j
Zou je als je die melding nog eens ziet de URL (in de adresbalk) willen copy/pasten?

Er is recent het e.e.a. veranderd aan de HTTPS variant van Bokt maar die is niet algemeen beschikbaar. Dat https://www.bokt.nl/ (nog) niet werkt klopt dus :j

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Exitium

Berichten: 1082
Geregistreerd: 03-04-13
Woonplaats: Gorinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-16 21:24

Heb even twee filmpjes gemaakt vanuit IE. Eerst *bokt.nl* weggehaald uit de exclude list van ESET en toen dit gedaan.



Vervolgens Bokt weer toegevoegd in de exclude list.

Afbeelding

En vervolgens nog even Bokt bezocht.


All wiyht. Rho sritched mg kegtops awound? ;(

Eileen_

Berichten: 4149
Geregistreerd: 16-02-11
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-01-17 15:41

Hij deed het spontaan weer, maar nu ik bokt wat meer gebruik op mn laptop heb ik weer hetzelfde probleem. Heel apart
Het beginscherm doet het altijd wel. Probleem begint wanneer ik een topic aantik of iets anders.
Het linkje van bijvoorbeeld actieve berichten is:
Www.bokt.nl/forums/search.php?search_id=active_topics

taartjee

Berichten: 1337
Geregistreerd: 10-04-12
Woonplaats: Voorthuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-01-17 18:50

Ik heb momenteel exact hetzelfde probleem, maar alleen in chrome op mijn laptop. Zodanig erg dat m'n hele chrome daardoor vastloopt. Op m'n telefoon op chrome en de standaard internetbrowser nergens last van, op m'n laptop ook nergens last van wanneer ik op internet explorer zit.

De voorpagina laadt gewoon, zodra ik in het forumgedeelte iets wil laden slaat ie dicht.
Ik heb een screenshot van iets gemaakt, ik snap er zelf helemaal niets van, maar wie weet dat iemand er wat uit kan halen

Afbeelding

BartVB
Eigenaar

Berichten: 37491
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-17 09:05

Dank voor de informatie Exitium en taartjee! Dat helpt :j
Ik heb nu iig een beetje een idee waar ik het moet zoeken, ik ga hierop puzzelen.

@taartjee; welke versie van Chrome heb jij exact? En gebruik je een virusscanner? (en, zo ja, welke?)

Edit: lijkt erop dat ESET en Kaspersky sommige sites stuk maken. Ben er nog niet achter waarom dit maar met een deel van de sites mis gaat.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

taartjee

Berichten: 1337
Geregistreerd: 10-04-12
Woonplaats: Voorthuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-17 15:43

@bart, momenteel zit ik weer op chrome te bokken en is er niets meer aan de hand!
Ik heb volgens mij de nieuwste versie van chrome en ik gebruik Avast als virusscanner.

edit: de versie van chrome: Versie 55.0.2883.87 m

Exitium

Berichten: 1082
Geregistreerd: 03-04-13
Woonplaats: Gorinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-17 23:40

Ik draai dezelfde versie van Chrome, is inderdaad de laatste stabiele release. Is pas uitgebracht nadat deze topic aangemaakt is. Andere browsers heb ik al een tijdje niet meer aangeraakt.

Hier heeft het een tijdje goed gewerkt, maar de laatste 1/2 weken komt het hier met enige regelmaat voor dat ik een topic aanklik en dat er dan niets gebeurt. Ik kan dan in dat browserscherm ook geen andere links meer aanklikken of tekst selecteren, cursor reageert nergens op. Als ik op de previous-knop in m'n browser klik, kan ik wel weer klikken. Soms speelt dit éénmalig, soms een paar keer achter elkaar. Na een paar keer proberen opent de topic uiteindelijk wel. Heb het idee dat het hier mee te maken heeft, maar heb nog niet zonder ESET getest.

Bart, mag ik vragen waar je de info over ESET en Kaspersky gevonden hebt?

All wiyht. Rho sritched mg kegtops awound? ;(

pjer
Berichten: 430
Geregistreerd: 18-03-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 11:02

Hier op m'n desktop een error (geprobeerd met chrome en firefox). terwijl het op m'n mobiel goed gaat, en op de pc van m'n man ook.

Er is vast iemand druk met het reparen van eens van de servers van bokt... het uploaden van een screenshot lukt wel.. maar in deze post laat een hem nog niet zien...

Afbeelding

schoentje

Szan

Berichten: 6627
Geregistreerd: 29-03-08

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 11:12

Hier ook 500-nogwat error als ik op mobiel naar www.bokt.nl ga. Via Google kom ik wel op Bokt.

Mondy
Correspondent

Berichten: 6615
Geregistreerd: 13-07-05
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 11:46

Bij mij het probleem dat afbeeldingen niet zichtbaar zijn.

Afbeelding

Mondy R.I.P 30-05-2012 <3 Jolly Joker
*You know you're a cowgirl, when there's hay in your bra !*
Be a appaloosa in an arena of sorrels.

ItsMe2
Berichten: 3025
Geregistreerd: 02-12-07

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 11:48

Hier via Chrome op mobiel ook de foutmelding 500 Internal Server Error met de melding ''Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconenience caused

Myrth97

Berichten: 966
Geregistreerd: 24-11-13
Woonplaats: Breda

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 11:49

Hier ook! Via telefoon wel maar laptop niet

floorsil

Berichten: 2039
Geregistreerd: 22-10-04

Re: Bokt doet het niet?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 12:00

Hier ook het probleem.

nieky1993

Berichten: 1703
Geregistreerd: 27-10-06
Woonplaats: Ellikom

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-01-17 12:03

Hier hetzelfde probleem. Zowel via chrome als firefox. Echter als ik bokt intyp bij google en dan rechtstreeks op forums klik ipv de beginpagina dan werkt hij wel via de pc.

Brandon :+: Sjaakie :+: mijn lieve paardjes .
Flame, Diego en Loena ik zal jullie nooit vergeten Y;( Nieky en Big Mac RIP uit het oog maar nooit uit het hart |(


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: superlotje, Vagabondo en 1 bezoeker