Bokt.nl • Wat wil jij weten van het HE- Bokt Team?
Pagina 1 van de 1

Wat wil jij weten van het HE- Bokt Team?

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-08-18 21:31
door LoveUggs
Hoi!

Dit jaar heb ik mij nogmaals aangemeld om als fotograaf voor bokt naar HE te gaan. Na 2x zat ik er dit jaar helaas niet bij maar kreeg ik een berichtje van Leo of ik niet op een van de dagen langs wilde komen om een paar uurtjes verslag te leggen over hoe het er in de Boktlounge aan toe gaat en wat er allemaal gedaan word. Een beetje een kijkje achter de schermen :)

Op zondag ben ik dus van 09.30 tot 12.00 in de boktlounge aanwezig en de tijd mag ik in principe zelf invullen qua verslagleggen. Ik krijg hierin veel vrijheid en nu dacht ik dat het leuk was jullie hierbij te betrekken.

Uiteraard ga ik zelf wat leuke vragen proberen te bedenken en proberen wat leuke ideeën te bedenken om uit te voeren, maar wat zouden jullie nu echt graag willen weten? Wil je bijvoorbeeld graag weten wie welke rol heeft gespeeld in de voorbereiding van HE? Of wil je weten waarop de keuzes voor bepaalde kennismaking clinics op zijn gebaseerd? Ik noem nu maar even iets dat mij te binnen schiet hoor! Laat het mij dan vooral in dit topic weten!

Bij genoeg materiaal ga ik de HE-Bokt-Crew het hemd van het lijf vragen namelijk ;) :+

Verder, wat zouden jullie terug willen zien in dit verslag? Alle ideeën zijn welkom! Ik betrek jullie graag bij dit kijkje achter de schermen, dus laat het vooral weten!

Groetjes, en wie weet tot zondag 16 september! :wave:

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-09-18 13:43
door Ricie
Misschien leuk om een klein overzichtje verslagje te maken wat een teamlid het leukste vindt aan bokt op/met HE zegmaar en wat ze het minst leuke vinden.

Heb een tijd lang een tv programma gemaakt waarin datsoort vragen aan passanten werd voorgelgd. Is altijd erg leuk om naast elkaar te zien!

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-09-18 13:44
door StillAngel
Tot zondag, ik ben dan reporter! *\o/*