lynn gedekt door Juravel Update

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
lynn
Berichten: 357
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Doetinchem

lynn gedekt door Juravel Update

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-02 08:00

Mijn moeder heeft afgelopen vrijdag zomaar besloten dat Lynn toch gedekt mag worden, ze was vrijdag erg hengstig. Hoe dat zo ineens komt zal ik even uitleggen. Lynn is al een tijdje af en toe kreupel, dat zit in haar boeg, ze heeft een lichte vorm van artrose. Dus echt veel wedstrijden rijden zal er wel niet meer van komen. Dus mijn moeder zei: laten we Lynn maar dekken. Mocht ik zelf André bellen om e.e.a. af te spreken. Ze is natuurlijk gedekt door mijn eigen lieve Juravel. Lyn zelf is een NRPS merrie van Conquistador (Dus al aardig wat Arabisch bloed). Ben nu al benieuwd wat voor een veulentje er uit gaat komen. Wie wil dat nu niet een veulentje van d'r eigen lievenlingen samen, want ik doe niet alleen voor Jur een moord, maar ook voor Lynn. Hopelijk loopt er volgend jaar juli een mooie kleine Juravel x Conquistador bij ons in de wei.
Laatst bijgewerkt door lynn op 22-08-02 08:06, in het totaal 1 keer bewerkt

Zaterdag Gelderse met Leonard:)


Karin

Berichten: 61811
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-02 09:27

Wow, dat is een mooie combinatie, goed sportbloed! Heel veel succes, ik hoop dat de dekking heeft gepakt en dat je volgend jaar een leuk veulentje bij Lynn hebt lopen! Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

hanna
Berichten: 727
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: doetinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-02 09:58

Ja, dat dacht ik dus ook, is super sportbloed. En Cathy (Lynn op bokt) rijdt zowel de hengst als de merrie. Met Juravel gaat ze in het komende winterseizoen wedstrijden starten. Hij is inmiddels 15 jaar, maar niet voor een kleintje vervaart. We zijn dus heel gespannen hoe dit alles gaat uitpakken. Karin heb jij ergens nog een foto van Conquistador, hij was toch ook bij het Welsh pony stamboek goedgekeurd?

Gratis af te halen mooie jonge katten

lynn
Berichten: 357
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Doetinchem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-08-02 08:10

Gisteren is Lynn voor de tweede keer geĂ¯nsemineerd. Rond 20.00 uur hebben Andre en ik eerst bij Jur sperma gevangen. Ik heb het door de microscoop mogen bekijken, echt leuk al dat gekriebel 't zijn net visjes. Sperma in buisjes gedaan en in de koelbox gedaan en toen in de auto naar Lynn toe. Gelukkig is ze helemaal niet bang en hoefde ze geen praam op. Ik ben echt heel beniewd hoe haar veulentje er volgend jaar uit ziet.

Zaterdag Gelderse met Leonard:)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: lkaw en 6 bezoekers