fokt 00Seven eigenlijk groot?

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dees

Berichten: 16680
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

fokt 00Seven eigenlijk groot?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-02 08:11

Nou, ik zit nog te dubben tussen Rubiquil en 00Seven, beide zonen van Rubinstein uit een kwpn-merrie(resp. Roemer en Doruto).
We moeten hebben; een hengst die goed kan lopen (en presteert!), die kwa karakter wat minder typisch is dan de drukke trakhener merrie, maar die ook wat groot fokt. De merrie mocht wat meer ruimte hebben in de stap.

Rubiquil fokt grote, brave paarden en heeft zichzelf bepaald wel bewezen in de sport. Ik zag hem voor het eerst 1,5jaar geleden en sindsdien is dat toch wel een van mijn favo-hengsten. Toch, de hengst kreeg in het verrichtingsrapport een 6,5 op zijn stap....iets wat bij mijn merrie dus eigenlijk wel wat ruimer mag....

Kom ik bij 00Seven. Waar ik eigenlijk helemaal niets van weet, behalve de uitslag van zijn verrichtingsrapport (8 voor stap) en zijn afstamming (erg indrukwekkend, allemaal prestatiebloed, vind ik).
Maar hoe zijn die veulens?
Wie heeft zo'n jong paard van 00Seven en zeg eens eerlijk, hoe is die nou? Zijn ze wat braaf? Hoe was de moeder?

00SEven, please tell me all about him? *LOL*


Corona

Berichten: 781
Geregistreerd: 01-08-01
Woonplaats: Vianen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-02 10:03

hoi, wij hebben een OOSeven-jaarling, UFO. zijn moeder is Ilina een dochter van Nabuur die weer een zoon is van Uppercut.
die jaarling staat bij ons in het land en als ik nu kijk verwacht ik dat hij 1.70 meter wordt echt niet groter. hij is wel lekker gespierd (het is een hengst) en al een echte shower. verder staat ie gewoon dag en nacht in het land bij ons in de hengstenkudde. als je het land inkomt is hij zeker niet de eerste die komt. hij is niet zo´n kroelkont.
verder kan ik er nog niet veel van zeggen eigenlijk, daar is ie nog te jong voor. met halsteren, voetjes geven en dat soort dingen beginnen we pas als de 4 jaar zijn. we laten ze eerst lekekr ravotten in het land. dat ligt langs een drukke weg naar een camping toe, dus veel aaitjes van mensen die langs lopen en de rest komt later wel. eerst maar even uitbouwen net als Xandor en Maël hebben gedaan. die hebben eerst echte enorme hengstenhalzen gekweekt, zijn toen gecastreerd en ingereden.
voor foto´s van UFO en OOSeven kan je kijken op mijn site http://communities.msn.com/ponytekoop
groetjes Fenna

Bon Jovi rules!

paulanda
Berichten: 2180
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: heerhugowaard(n-H)

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-04-02 16:53

als je even geduld heb kan ik een dezer dagen je vraag beantwoorden,heb goede hoop voor vanavond,maar goed je weet het niet he!
mijn merrie is trouwens wel 1.69 dus verwacht geen klein veulen.

Z1+4

mylittlepony
Berichten: 11
Geregistreerd: 26-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-04-02 12:36

00 seven fokt over het algemeen veulens met veel maat, Rubiquil wil nog weleens kleinere veulens geven.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 9 bezoekers