Poetin drachtig....

Moderators: petraaken, Nicole288

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Kitty

Berichten: 7531
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Assen

Poetin drachtig....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-04 10:27

Nou ja, middels een draagmoeder dan.Bron: NHP
Voormalig wereldkampioene Poëtin, die onlangs voor een topbedrag van 2,5 miljoen euro werd aangekocht door De Keizershoeve in Kessel, krijgt nageslacht. Dat gebeurt niet op de gebruikelijke manier: bij Poëtin zijn embryo’s weggehaald en inmiddels is een embryo van de hengst Jazz en Poëtin succesvol overgebracht naar een draagmoeder.

Na aankoop van de merrie op de PSI-veiling gaf de eigenaar Van der Zwan al aan dat Poëtin, naast een sportcarrière, ook haar sporen moest gaan verdienen in de fokkerij. Het team van De Keizershoeve is dan ook zeer verheugd met deze eerste stap richting hopelijk nog vele nakomelingen. De keuze voor de hengst Jazz was snel gemaakt, want de hengst Jazz presteert zelf op het hoogste niveau onder Tineke Bartels en ook de sportprestaties van zijn nakomelingen spreken voor zich.

Inmiddels is het traject voor een tweede embryo ingezet. Hierbij is gekozen voor de hengst Contango, een hengst waarvan de nakomelingen zich al nadrukkelijk bewezen hebben in de dressuursport. De trainingen van Poëtin worden op het moment gecombineerd met het fokkerijprogramma. Mede onder begeleiding van Jo Willems wordt de merrie door Patty v.d. Zwan op niveau gebracht voor de wedstrijdsport. De combinatie van fokkerij en sport lijkt de merrie goed op te pikken. Ze heeft een uiterst werkwillig karakter en ze is erg plezierig in de omgang.

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl


CGJ12

Berichten: 11673
Geregistreerd: 18-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 10:38

SLOTJE !!!!
bekend topic

Alles wat ik hier te melden heb berust op totale onzin en dient als dusdanig te worden opgevat. (Tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend)

GertJan
Berichten: 1482
Geregistreerd: 08-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 10:41


jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 10:58

Vandaar Haha!


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: IVAANAA__ en 7 bezoekers