Vrij Springen

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ceasario

Berichten: 12330
Geregistreerd: 26-10-03

Vrij Springen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-04-04 07:15

Citaat:
KWPN
13-04-2004: Veel animo voor ZH kampioenschap vrijspringenDelft - Zaterdag 17 april organiseert Fokvereniging VWF Z-H West, voor de tweede keer het Open Zuidhollands kampioenschap vrijspringen om de Geert Meursing Wisselbokaal. Dit evenement vindt wederom bij Manege de Prinsenstad te Delft plaats.

Aan de jury, die bestaat uit de internationale springruiter Wil Schellekens en de gerenommeerde springpaardenfokker Wim van Dam, zullen een veertigtal driejarige paarden worden gepresenteerd. Na ieder paard zal de jury direct haar waardering bekend maken en een toelichting geven.

Naast het vrijspringen vindt er ook een rubriek voor 4-jarige springpaarden onder het zadel plaats. De beste paarden uit deze rubriek worden overgereden door Wil Schellekens.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom het evenement te bezoeken. De toegang is gratis.Het programma begint om 16.00 uur met de 4-jarige rubriek. Aansluitend (om ca. 18.30 uur) vindt het vrijspringen voor 3-jarigen plaats. Meer informatie en een overzicht van de paarden die deelnemen is te vinden op www.vwf.nl

(KdH, overname toegestaan)


gerenommeerde springpaardenfokker Wim van Dam

Voor niet kenners.
Deze fokker was ook al 20 jaar geleden lid van NRW en fokte tegen de stroom in als een van de eerste met Almé.

Een theorie blijft een hypothese tot het moment waarop deze aan de praktijk wordt getoetst!

Facebook méér klik


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers