JongKWPN bijeenkomst hengstenkeuring !!!

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Olrike

Berichten: 1227
Geregistreerd: 27-06-03

JongKWPN bijeenkomst hengstenkeuring !!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-04 14:47

Hoi

sinds kort ben ik lid geworden van jong kwpn, omdat het me heel erg leerzaam lijkt. Nu kreeg ik via een mailtje een uitnodiging voor een bijeenkomst.

Graag zou ik een beetje informatie willen verzamelen over wat er die avond gaat gebeuren. Het is namelijk nogal ver weg, en ik zou graag weten of het interresant voor me is om deze afstand te overbruggen.

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

Groetjes Sanne


Franske

Berichten: 2909
Geregistreerd: 03-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-02-04 14:53

Volgens mij bedoel je die van 24 februari (as dinsdag)

Citaat:
KWPN Jong
03-02-2004: Jong KWPN evalueert HK met hengstenkeuringscommissie


Tijdens de KWPN hengstenkeuring, die van woensdag 4 februari tot en met zaterdag 7 februari in de Brabanthallen in Den Bosch worden gehouden, zal JongKWPN ook vertegenwoordigd zijn om hun activiteiten te promoten.

De JongKWPN-leden kunnen bij de KWPN Promotiestand een formulier invullen waarop zij aangeven welke dressuur- en springhengst zij tijdens de bijeenkomst met de hengstenkeuringscommissie rijpaarden op dinsdag 24 februari graag middels videobeelden bespreken willen. De voltallige hengstenkeuringscommissie, bestaande uit voorzitter Arie Hamoen, springspecialist Pieter Kersten en dressuurspecialist Frenk Jespers zullen aanwezig zijn. Wij zullen uit de meest gekozen hengsten een vijftal springers en een vijftal bewegingsgiganten laten bespreken. Daarnaast zal de hengstenkeuring aan de hand van vragen van jullie zijde geƫvalueerd kunnen worden.

Dus noteer in je agenda, de bijeenkomst van JongKWPN met de hengstenkeuringscommissie op 24 februari. De lokatie van deze bijeenkomt is nog niet bekend en hangt mede af van de belangstelling. Op het keuzeformulier kun je ook aangeven of je op dinsdagavond 24 februari aanwezig zult zijn.

Meer informatie over JongKWPN kun je vinden onder de knop JongKWPN op deze site. Per E-Mail zijn we te bereiken via jongkwpn@hotmail.com.

We zien jullie graag op de KWPN Hengstenkeuring!

(Persbericht, overname zonder bronvermelding toegestaan)


Ik ben er niet helaas.

Olrike

Berichten: 1227
Geregistreerd: 27-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-04 14:56

Ja die bedoel ik...

Als ik er naartoe ga moet ik mijn mammie ook al lief aankijken, en per slot van rekening is het ook nog carnaval hier in Brabant, dus zit in een dubio !!!

Franske

Berichten: 2909
Geregistreerd: 03-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-02-04 15:00

Daarom ga ik dus niet Knipoog

YvonneS
Berichten: 3303
Geregistreerd: 28-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-02-04 22:26

Ik ga wel, maar ik weet officiel helemaal niet hoe laat en wat dan ook, dus laat staan dat ik weet wat er gebeuren gaat! Ja uit bovenstaand stukje, maar that's it!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers