KWPN site ligt plat, wat is de uitslag?

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pascha

Berichten: 4289
Geregistreerd: 20-06-01

KWPN site ligt plat, wat is de uitslag?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-04 20:52

Ik wou graag de uitslag weten van de Divoza-bokaal. Wie heeft er gewonnen in de L-Klasse?

De kwpn site ligt plat, komt denk ik omdat de Select Sale nu aan de gang is.
Via de site kon je meekijken en meebieden.

Wie helpt mij aan de uitslagen?


Jaffel

Berichten: 3890
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Noorden van het land.

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 22:05

Klasse L:
1. Scandic - Remy Bastings

Klasse M:
1. Ro-lex - Madeleine Vrees

Klasse Z:
1. Prestige VDL - Christa Laarakkers

^&+ 20 mei 2016

Pascha

Berichten: 4289
Geregistreerd: 20-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-04 23:40

Dank je, ik ben weer op de hoogte!!!
De kwpn-site ligt nog steeds plat........ Boos!

Jaffel

Berichten: 3890
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Noorden van het land.

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:05

Klasse L:Na alle competitiewedstrijden in de klasse L winnend te hebben afgesloten was vanavond ook de eindoverwinning een feit voor Scandic (Solox Carex x Admiral) en Remy Bastings. Bij het begin van de proef was Scandic erg fris, hij moet een deja vu hebben gehad van de toejuichingen die hij ontving op Jumping Amsterdam na de show met Wibi Soerjadi. Maar de jury kon toch een goed aantal punten kwijt aan het fokproduct van mw. Mosman-Rohe te Enschede. De hengst van Jan Greve en de HBC Stal scoorde een 6.5 voor de zeer actieve maar wat gespannen stap. Juryvoorzitter Cor Loeffen roemde de draf van Scandic om het goede voorbeengebruik, de schoudervrijheid en de verheffing van de knie en het goede gebogen achterbeen. De hengst was de eerste van de avond die hiervoor een 9 scoorde. De vos galoppeerde met veel afdruk en souplesse en toonde een goede zuiverheid in de beweging en werd beloond met een 8.5. Ook de gedragenheid scoorde een 8.5 en met nog achten voor de algemene indruk en het exterieur was de overwinning met 316,5 punt een feit.

Special D (Métall x Zandigo) en Sarah van Fessum stonden tweede in het tussenklassement en hun optreden van vanavond veranderde niets aan die stand. Sarah stelde Special D met veel actie voor was wat spanning in de basisgangen opleverde. De jury waardeerde de ruime, zuivere en actieve stap met een 8. In draf toonde de hengst een mooie beentechniek en voldoende buiging en oogstte een 8, de galop werd gewaardeerd met een 7. Met een 7,5 voor de gedragenheid, een 7 voor de algemene indruk en een 7.5 voor het exterieur behield Special D de tweede plaats (307 punten).

San Remo (Wolkentanz x Volturno) werd onder Edward Gal derde in de eindklassering. De stap scoorde een 7, de draf toonde veel souplesse en scoorde een 8. De galop werd gekenmerkt door voldoende ruimte en afdruk en met een 7.5 voor de galop en de gedragenheid, een 8 voor de algemene indruk en een 8.5 voor exterieur behaalde de zwarte hengst 303.5 punten.

Skydancer (Florestan x Peter Pan) eindigde onder Nathalie Smeets als vierde (292) en Son de Niro onder Willem Jan Piggen werd met in totaal 290 punten vijfde.

Klasse M:Op grond van zijn prestaties in de hengstencompetitie M-dressuur tot dusver vervulde Ro-lex al de favorietenrol. Maar toen vice-wereldkampioen Rousseau zich moest terugtrekken wegens een blessure, kon er weinig meer mis gaan voor Ro-lex en Madeleine Vrees. Rhodium leverde samen met Hans Peter Minderhoud goed partij, maar de beeldschone Ferro-zoon moest genoegen nemen met de tweede plaats, zowel in de finalewedstrijd als in de eindstand van de competitie.

Madeleine Vrees had Ro-lex weer uitstekend voor elkaar. De zoon van Montecristo toonde de inzet en de technische perfectie waarmee hij bijna de hele winter al hoge ogen gooit. Hoewel het daar aanvankelijk niet naar uit zag, na de zevende plaats in de eerste competitiewedstrijd in Hengelo. "Toen ik destijds naar huis reed, dacht ik bij mezelf: en toch heb ik een gouden paard in de trailer."
Een kampioen bleek het te zijn, winnaar van de Divoza Bokaal. En de grote trots van de fokster, mevrouw Sturkenboom uit Odijk, die volop in de spotlights werd gezet.
De uitslag van de wedstrijd was identiek aan de einduitslag van de competitie om de Divoza Bokaal. Op de derde plaats eindigde Redford, gereden door Hans Peter Minderhoud, de vierde plaats was voor Radar en Marlies van Baalen.

Klasse Z:Prestige VDL is zojuist gehuldigd als de winnaar van de Divoza Bokaal in de klasse Z-Lichte Tour. Christa Laarakkers reed de met veel ‘tritt’ lopende zoon van Silvano N overtuigend naar de overwinning. Ze wonnen zowel de finalewedstrijd als de competitie.

Op de tweede plaats in de eindstand van de competitie gaven Paganini en Bert Rutten heel goed partij. De tweede plaats in de dagwedstrijd was voor Parcival die vooral in galop heel veel punten kreeg van jurylid Wim Ernes. De hengst van Maaike Lassche werd als vertegenwoordiger van het Gelderse paard gehuldigd met een aparte deken van Divoza.
Onder Bert Rutten bleek Paganini nog weer verder gegroeid te zijn in de verzamelingsoefeningen van de lichte tour. Juist voor dat verzamelen toonde de zoon van Havidoff zijn talent.
De mooie Riant eindigde onder Marlies van Baalen met een half punt achterstand op Paganini op de derde plaats in de eindstand van de Divoza Bokaal. Paddox en Alex van Silfhout nemen achter Parcival en Maaike Lassche de vijfde plaats in.

^&+ 20 mei 2016

gast981
Berichten: 18214
Geregistreerd: 13-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:16

Ik moet zeggen dat ik vroeger Rolex maar niets vond. Tijdens Weert vond ik het nog steeds maar niets.

Maar in Zuidbroek maakte hij zoveel indruk, toen Madelein aan het uitstappen was stond ik toevallig bij het losrijden en hoorde haar praten tegen de hengstenhouder. Madelein was zo ontzettend enthousiast over zijn karakter tegenover de hengstenhouder, en hij was zo braaf, dat ik het een leuk paard begon te vinden.

Gisteren vond ik hem echt heel goed, afdruk, veel, lossigheid.......hij had het allemaal.
Maar ik vind dat Madeleine Vrees hier zeker een heel groot compliment verdiend, want die haalt alles uit die hengst wat er in zit!! Gelukkig werd dit door de jury ook gewaardeerd!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 4 bezoekers