keruingrapport zoeken

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ippolata

Berichten: 1344
Geregistreerd: 11-09-02
Woonplaats: Tilburg

keruingrapport zoeken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-03 11:59

weet iemand mischien hoe ik informatie kan vinden over kennedy bv foto, geboortedatum, kleur, afstamming, verrichtingsonderzoek, moederrapport, beoordeling nafok, fokwaarden, etc. net zoals bij www.kwpnstallions.nl maar dan zonder te betalen vindt ik zonde om zo veel te betalen om 1 keer achter informatie te komen want ik ga msichien een paard kopen van kennedy.

alvast bedankt
Laatst bijgewerkt door ippolata op 31-08-03 12:05, in het totaal 1 keer bewerkt


tamary

Berichten: 20428
Geregistreerd: 19-06-02
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-03 12:04

stuur een mailtje met je adres en over welke hengst het gaat naar het KWPN (via hun website) Dan sturen ze in elk geval de standaard info, foto kleur, maat samenvatting keuringsrapport, etc.

Bayo - 01-01-1996 - 15-04-2017 ;(
“Technological progress has merely provided us with more efficient means for going backwards.” – Aldous Huxley –

ippolata

Berichten: 1344
Geregistreerd: 11-09-02
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-08-03 12:05

oke thanx zal ik doen

MissHIS

Berichten: 4214
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Weert

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-08-03 12:10

Kennedy 92.2109 Stb
Rijpaardtype
Geboren: 26-03-1992
Kleur: Donkerbruin
Stokmaat: 1.66 m
Pijpomvang: 21 cm

Verrichting 1995
Stap 7
Draf 7.5
Galop 8
Rijproef 8
Springen ohz 6.5
Springen vrij 6
Karakter 9
Stalgedrag 9
Trainingsrapport 8

Totaal: 69 punten
Plaatsing: 6e van 27 (16)

Fokker: J. Bardoel, Maashees

Ferro Keur x Zilverster Keur Pref Prest van Saluut x Sylphide van Liguster x Nymph van Joost Pref x Freule van Amor Pref

Elegante rijtypische hengst met ras en uitstraling.

Bloedopbouw
De bloedopbouw geeft een veelzijdigheid aan, die Kennedy ook inderdaad ten toon spreidt. Daarbij komt het zwaartepunt iets meer te liggen op zijn mogelijkheden als dressuurpaard. Hoewel de moeder nooit in de sport is uitgebracht kan uit haar rapport worden afgeleid dat ze qua model en beweging aan de hand gedisponseerd lijkt om goed dressuur te kunnen lopen. Van vaderszijde is dat patroon ook reeds aangegeven. Een halfbroer van Kennedy werd tweede bij de 4-jarige dressuurpaarden in Limburg tijdens de CK en ontving een uitnodiging voor de finale. Een halfzuster heeft een prima stationsmerrietest afgelegd.

Moederrapport 1995
De moeder is een langgelijnde, rijtypische fokmerrie met een goede voorhand en een sprekend hoofd. Hals, nek, schoft, rug en schouder zijn allemaal positief te waarderen. Rug en lendenen zijn ook goed van lengte en bespiering. De croupe is ook goed van vorm en lengte. Het voorbeen is goed gesteld, evenals het achterbeen. De voeten zijn goed ontwikkeld, het beenwerk is royaal en heeft kwaliteit. De stap is ruim en gemakkelijk, de draf is ruim, gemakkelijk en goed gedragen.

Verrichting Ermelo 1995
Eerlijk, betrouwbaar, blij. Ruim voldoende bereidheid om te werken, laat zich goed bewerken. Stap voldoende ruim en krachtig. Draf met goede zelfhouding en voldoende ruimte en souplesse. Galop goed gedragen. Laat zich in dressuur goed rijden, heeft ruim voldoende tact en balans. Als dressuurpaard ruim voldoende tot veel aanleg, geeft zijn ruiter een goed gevoel. Bij springen voldoende techniek, maar hij zou meer afdruk en vermogen moeten tonen. Als springpaard voldoende aanleg, geeft zijn ruiter een voldoende gevoel. Stalgedrag normaal.
Op 09-04 enkele abcesjes voor op de borst. Op 25-04 ernstige huidzwelling links op de rug door een abces. Dit brak op 27-04 door, daarna snel genezen. Hij heeft daarom enige tijd niet kunnen werken. Aan het eind van deze periode rechtsachter habituele dorsale patellafixatie (knie op slot). Aangepast beslag. Dit probleem heeft zich in de voorliggende trainingsperiode nooit voorgedaan en is na hervatting van de training niet meer geconstateerd.

Afstammelingen 1996 (veulens)
Er werd een uniforme collectie voldoende ontwikkelde veulens getoond. Ze zijn rijtypisch gebouwd maar ze zouden langer gelijnd moeten zijn. Ze hebben ras en zijn teer in het fundament. De hoofden hebben veel expressie. De nek is goed van lengte. Ook de halzen zijn goed van lengte en zijn goed gespierd in de bovenlijn. De schoften zijn wisselend, van matig tot voldoende ontwikkeld. De schouder heeft voldoende lengte en is goed gespierd, maar zou soms schuiner moeten liggen. De rug is wat kort en zou sterker gespierd moeten zijn. Ook de lendenen missen een goede bespiering. De croupe is hellend, heeft voldoende lengte en is goed bespierd. De broekspier zou echter langer moeten zijn. Het voorbeen is goed gesteld, doch teer. Het achterbeen is wat lang en staat achter de massa en is soms wat steil. Het beenwerk is hard en droog maar het zou forser moeten zijn. In stap laten de veulens voldoende ruimte en souplesse zien. In draf gaan de veulens wat op de voorhand, ze hebben voldoende schoudervrijheid maar het voorbeengebruik is wat vlak. Het achterbeen zou krachtiger ondergebracht moeten worden en meer tot dragen moeten komen. De kwaliteit van de moeders was goed.
Getoond: 15 veulens uit 44 dekkingen.

Uit: Het Complete Hengstenboek (RBI)

Hippische evenementenorganisatie http://www.hippicprojects.nl
Hippische teksten http://www.hippicventure.nl

ippolata

Berichten: 1344
Geregistreerd: 11-09-02
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-03 07:48

thanx das handig duury pas een tijdje voordat ik heb vn het kwpn zou krijgen :d

Imago01

Berichten: 4919
Geregistreerd: 21-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-03 13:35

Ik heb Kennedy op de hengstenshow gezien bij Bardoel. Ik heb ook video-opnamen van hem. Hans Peter Minderhoud traint hem nu en de planning was toen om hem eind dit jaar in de Pr. st. George uit te brengen.
Hij is écht heel mooi (Kennedy dan) en heeft een geweldige uitstraling.
PB me anders met je e-mail adres, ik heb wel wat foto's van hem!

Life isn't about waiting for the storm to pass...it's about learning how to dance in the rain!!!
[ITP] 25 september 1993: de dag dat ik mijn Imago kocht! [ITP] En ook Imago is op kamers in Uddel gegaan!

<3 Imago <3 R.I.P.....25-09-1990 - 19-06-2014


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 7 bezoekers