[AR] Mensportrally Kootwijkerbroek

Moderators: Dyonne, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MoniqueT

Berichten: 4897
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Macisvenda, Spanje

[AR] Mensportrally Kootwijkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-04 10:54

Wie rijden er zaterdag ook mee in de Mensportrally die georganiseerd wordt ter ere van het 20 jarig bestaan van het blad Mensport?

Citaat:
MENSPORT HOUDT JUBILEUM MEN-RALLY

In het kader van twintig jaar MenSport magazine wordt op 18 september een Jubileum men-rally gehouden in Kootwijkerbroek. De organisatie is een samenwerkingsverband van 'Mensociƫteit Onder de Kastanje' en MenSport. De lokatie voor start en finish is het mencentrum 'Onder de Kastanje', Harskamperweg 22, 3774 JP Kootwijkerbroek. Het rally-traject wordt uitgezet in het bos- en heide gebied van de Veluwe over een lengte van circa 20 km. Aanspanningen uit alle rubrieken kunnen inschrijven. Het batig saldo van dit jubileum-evenement komt ten goede aan de gehandicapte mensport.
Rally rijden met aanspanningen is de nieuwe uitdaging voor de recreatieve menner die sportief wil rijden in de natuur, op onverharde wegen en bereid is zijn paard of pony daarvoor extra te trainen. Anders dan bij de meeste ritten wordt bij het rally rijden individueel gestart, krijgt de deelnemer een aantal opdrachten onderweg uit te voeren, moet hij of zij binnen een bepaalde (ruim genomen) tijd gefinisht zijn en controleert een veterinair de conditie van de paarden. Rallyrijden is niet te vergelijken met de thans ook in de belangstellingstaande men-endurance. Bij de endurance gaat het puur om snelheid en uithoudingsvermogen. Daarbij vergeleken is de rally niet meer dan een ontspannen men-evenement voor de hele familie.
Wie meer wil weten over deelname-voorwaarden kan contact opnemen met MenSport (0573) 25 29 52 of direct een deelnameformulier opvragen via email: info@mensport.nl. De deelname is gelimiteerd tot 100 aanspanningen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, heino2006 en 3 bezoekers