Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Adawi schreef:Als je deze tegen de deksel zet en omhoog haalt, net als bij een bierflesje openen zeg maar, komt er klein beetje lucht onder.
Je hoort dat ook en kun je hem zo opendraaien.
Weet niet hoe duidelijker uit te leggen, haha.
Oamaru schreef:Toch maar meer spinazie eten de volgende keer !
x_Marr schreef:Nogmaar een vraagje dan aangezien de titel appelmoes is en je hem toch al open hebt: Tot hoelang kan je geopende appelmoes ongeveer bewaren in de koelkast? Ik vind de smaak na een paar dagen nogsteeds hetzelfde maar wil natuurlijk geen bedorven appelmoes eten, als je het niet ziet
Karin schreef:Ik heb daar een enorm handig dingetje voor: de Jarkey - Deens design, ooit voor weinig gescoord bij de Appie Heijn:
http://www.handy-wijzer.nl/viewproduct.asp?OID=253003
Volgens mij verkopen ze soortgelijke gevalletjes ook wel bij zaken als de Blokker enzo. Je hoeft iig geen kracht te zetten, gewoon dit ding op de deksel zetten, drukken, *plop* en je draait de deksel er zo af.
x_Marr schreef:Oke zal er eens op letten
We zijn hier maar met twee en ik ben meestal de enige die appelmoes eet. Dan wel in 1 keer de halve pot maargoed
Mocca schreef:Nu moet je wel opletten, als er een gaatje in de deksel zit zal de appelmoes sneller bederven omdat er steeds lucht bij kan.
Laten ploppen is een beter idee.
Karin schreef:Ik heb daar een enorm handig dingetje voor: de Jarkey - Deens design, ooit voor weinig gescoord bij de Appie Heijn:
http://www.handy-wijzer.nl/viewproduct.asp?OID=253003
[img][/img]
Volgens mij verkopen ze soortgelijke gevalletjes ook wel bij zaken als de Blokker enzo. Je hoeft iig geen kracht te zetten, gewoon dit ding op de deksel zetten, drukken, *plop* en je draait de deksel er zo af.