Zelf lust ik hem niet maar je moet wat voor ze overhebben he

Ingrediënten:
6 Literpan
Mergpijpje
2 Blikjes pomodori-tomaten
2 Blikjes tomaten puree
2 zakjes groentesoep van Honig
Vermicelli
500 gr gehakt
500 gr verse soepgroenten
peper/zout
Voor de liefhebbers: je kunt er natuurlijk ook rundvlees bijdoen maar dan moet het water zeker 1 á 1,5 uur langer koken afhankelijk van de hoeveelheid.
Dan even rundvlees,als het nog licht bevroren is,snijden en samen met de mergpijp in het water doen en koken.
Water aan de kook brengen,mergpijp erin en een uur laten pruttelen....
Ondertussen de tomaat in blokjes snijden,de gehakt voorzien van peper/zout en in kleine balletjes draaien.
Na een uur de volledige inhoud van de 4 blikken in de soep,samen met de groenten,zakjes soep en balletjes,de soep weer aan de kook brengen en daarna een minuut of 20 laten pruttelen.
Na 20 minuten de vermicelli toevoegen en nog een minuut of 10 doorpruttelen.
Tussendoor zo af en toe even roeren en aan het einde de mergpijp er even uitvissen,zorg ervoor dat alle merg uit de pijp in de soep terecht komt

Soep is klaar en kan gegeten worden...wel even blazen,soep is heet

Eet smakelijk

