Ik heb een tijd geleden dit gemaakt, in het kader van een vegatisch avondje voetbal kijken 
De groente kun je vervangen door vlees (of vis of paddestoelen of wat je nog meer lekker vind) en de groenteboulion door vleesboulion
Ingredienten:
250 gram Italiaanse wokgroente (klein zakje van AH)
1 tablet groenteboulion
30 gram boter of margarine
30 gram bloem
2 eieren
paneermeel
zout
peper
eventueel wat knoflookpoeder
Bereiden
Kook de groente in ruim water gaar.
Haal de groente met een schuimspaan uit het water en zorg dat je 400 ml water over houdt (eventueel aanvullen met heet water)
Hou de groente apart. Los de bouliontablet op in het water.
Smelt de boter in een pannetje (lieft een braadpannetje), zorg dat het niet bruin wordt. Als de boter gesmolten is voeg de bloem toe en roer tot er een dik deeg ontstaat. Voeg beetje bij beetje de boulion toe, telkens goed roeren en verwarmen. Voeg zo alle boulion toe. Voorkom klonten.
Als alle boulion in de pan zit en er een dikke saus ontstaan is de groente erdoor roeren en af laten koelen.
Laat het mengsel een uur in de koelkast staan.
Klop de eieren los in een kom, doe de paneermeel in een kom of diep bord, meng de paneermeel met wat zout, peper en eventueel wat knoflookpoeder. Maak van het afgekoelde mengsel bolletjes ter grote van een bitterbal.
Wentel ze eerst door de paneermeel, vervolgens door het ei en weer door de paneermeel.
Frituur ze vervolgens tot ze mooi bruin zijn.