Wiehaa! we hebben het gehad!!!!

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-06-01 18:46

Men, wat ben ik blij. het einde van m'n schoolcarriëre na het opstel van vanmorgen. Ik heb het verhaal gedaan en vijf kantjes volgeluld (ben altijd zo lang van stof ja), nmm wel een goed verhaaltje geworden.
Jippiieee!!!!!!
Boeken ingeleverd, weggefietst.....echt een fantastisch gevoel.

En nu ben ik bekaf, een uur met harde tegenwind naar huis gefietst van school (20km) en toen een uur afgebeuld tijdens m'n privéles.....vind ik op zich niet erg, we hebben weer veel gedaan, maar toch..volgens mij kan ik morgen niet meer lopen......ik had gister al spierpijn kun je nagaan......

Maar ik ben heeeeeeeeeeeeeel blij!!!!! Party!! Party!! Party!! Haha! Haha! Haha! Lachen Lachen Lachen Pling Pling Pling *LOL* *LOL* *LOL* <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">

Es könnte alles so einfach sein
Ist es aber nicht

~Die fantastischen Vier~


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-06-01 20:43

Hahaha, ik ben 15 jaar terug in de tijd door jouw berichtje! Ik kan me dat gevoel nog zoooo goed herinneren!!!
Nou joh, dat het maar een mooie, zonnige en heeeel lekker lange vakantie mag zijn!!!!

Enjoy, Sonja *LOL*

Fransijn

Berichten: 14
Geregistreerd: 06-06-01
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-06-01 17:48

Tjemig...ik had 4.5 kantje! Maarja, ik schrijf ook kleiner dan jij. Ik had nr.6 over vorming. De andere onderwerpen waren zoooooo standaard, je weet al welk standaardverhaal er van de mediarotzooi komt, idem privacy, milieu, Tweede Fase etc. Ik heb me uitgeleefd, dat wil zeggen dat ik mijn schooltje inelkaar heb gemept. Nu maar hopen dat het aantal anglicismen meevalt... En het feit dat paardrijden toch echt deel van mijn leven uitmaakt, en dus mijn vorming, niet door Dhr. Baronner (compleet met snor) wordt foutgerekend! Ik kan 2x een 2.5 (latijn en grieks wat dacht je...)halen en een 4.8 voor gesch en nog slagen. IWahoo! Ik heb nog mijn frans nagekeken, erm, bloosbloos, geen fouten in de multiple choice... Engels twee, achja. De hele tijd wel twee paarden gereden! Mijn bijrijdpaard die zo krom is als een stekker en een eigenaar heeft die haar niet rond kan krijgen, is mede dankzij mijn gestuntel toch nog tweede geworden in de B. Vorige zomer had ze 120 punten! Ik weer met mijn held de M1 gewonnen... echt erg. Nouja, feestze, ik rijd op het ogenblik alleen maar. Joy!

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-06-01 20:36

Heeej Sijnie ook op Bokt! Join the club! Pas op, 't is verslavend hè.
Ik denk dat ik bij nader inzien ook beter nr. 6 had kunnen doen, een vferhaal wordt natuurlijk snel gezien als je er makkelijk vanaf maken.
Ach, we zien wel, ik heb wel het idee dat ik geslaagd ben.

Nu heb ik vakantie en ik heb het nog srukker dan eerst.....vandaag werken, klarinetles, paardrijles, zucht...mij kun je wel opvegen. En ik voelde me al niet zo faith and happy.....maargoed.

Es könnte alles so einfach sein
Ist es aber nicht

~Die fantastischen Vier~


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie