mijn autootje is kapot :( en sommige mensen!(lang verhaal)

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

mijn autootje is kapot :( en sommige mensen!(lang verhaal)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-05-02 15:37

ja hoor, 3 dagen geleden heeft mijn vader een "ongelukje" gehad met onze auto..al een geluk heeft mijn vader niets maar mijn auto is wel mooi helemaal kapot...

Hij was onderweg naar de pony's om ze eten te geven (ik doe dat dooordeweeks smorgens niet omdat ik dan naar school moet) en in zo een hele scherpe bocht (waar een stomme boom staat waardoor je niets kunt zien) is er een andere grote auto dus tegen gereden..(die sneedt de bocht af en is met zijn achterkant toen tegen het voorwiel van onze auto gekomen waardoor de as waar het wiel aanzit in 2 is gebroken Boos! )
Mijn pa kon niet uitwijken omdat er een auto IN DIE BOCHT geparkeerd stond, en wel meer als 1 het stond daar helemaal vol en volgens mij mag dat helemaal niet..heel die stal staat daar zonder bouwvergunning(is zo een hele sjieke stal daar met van die pretentieuze mensen heb er de pest aan)
Auto dus naar de bom, heb er mee leren rijden en zou hem volgend jaar gekregen hebben omdat mij pa toen een jeep ging kopen (dit was een hele oude Peugeot 205 als 2e auto omdat we nog een Toyota hebben) nou gaat mooi niet door...
het ergste van al is dat mijn pa daar wel mooi stond...die mensen waar het voor de deur gebeurd is kwamen heus niet helpen maar stonden als debielen te kijken van "gossie jan wat is dat nou"
Hielpen dus echt niet mijn arme papsie te helpen om zijn vrak aan de kant te hijsen (de man van de andere auto wel hoor, die was wel vriendelijk)
Er lag een kleine olievlek en glas, we waren 3 kwartier weg en die stomme mensen hadden het al klaargespeeld om brandweer en politie te bellen omdat we het zo hadden "achtergelaten" (mogen de mensen in shock even bekomen en het aanrijdformulier enzo invullen?)
Kortom ankelige mensen, mijn instructrice heeft vorig jaar net hetzelfde meegemaakt en die hebben ze ook helemaal niet geholpen (de aardige ander buren wel gelukkig) is toch geen stijl?Daar kwamen ze ook een beetje de "ramptoerist" uithangen!
En mijn buurman in met zijn 4-jarig dochtertje daar een keer "nieuwjaar" gaan zingen (weet niet of jullie dat kennen, maar je zingt een liedje en dan krijg je een snoepje ofzo), nou die mensen kwamen thuis van boodschappen dus mijn buurman loopt naar de deur, GOOIEN ZE DIE RECHT VOOR Z'N NEUS DICHT en doen niet meer open!!!!
Van je buren moet je het hebben, zo heb ik nog 1001 verhalen daarover!

Nou hebben we al een geluk al een nieuwe auto gevonden, 2e hands, vrij oud maar maakt ni uit het is als 2e om rond de kerk hier te rijden

Maar zeg nou zelf dat is toch helemaal geen stijl? Je bent nog altijd verplicht om mensen in nood te helpen hoor!
Ben er enorm pissed op, maar we zijn niet de enige, heel de buurt heeft er ruzie mee..

Ze kunnen ook enkel vriendelijk dag zeggen als je er met je knappe KWPN'er komt voorbij gemarcheerd..er is nog nooit iets uitgekomen toen ik er met mijn pony's voorbij ben gereden, enkel als ik met het sjieke Z2 dresuurpaard van de moeder van een vriendin voorbij kom..sorry hoor, ben geen racist of wat dan ook maar deze hollanders mogen toch snel weer hun boeltje pakken en naar eigen land gaan zoals zij doen Boos! (en even voor de duidelijkheid ik ben niet tegen holllanders want ben er zelf 1 voor de helft) maar dit is toch geen stijl!


* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-05-02 15:43

lekkere aso buren zeg Koe

zulke mensen kun je het beste gewoon negeren als je het mij zou vragen.
als je vriendelijk doet en ZO wordt behandelt dan zal het er wel op neer komen dat ze met de rest van de wereld niks te maken willen hebben. Misselijk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie