ff van me afkletsen...(vervolg op situatie van een poosje te

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

 
 
Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-01 19:44

De laatste tijd ga ik vriendschappelijk erg goed met Mo om en sinds een paar weken heb ik de behoefte niet meer om met die andere jongen om te gaan.

Ik was erachter gekomen dat de vriendschap die ik voor die andere jongen voelde puur het gemis was van wat ik in die tijd bij Mo miste. Ik heb het die andere jongen geprobeerd duidelijk te maken. Ik heb hem weinig tot niet gesproken, maar hij bleef steeds bellen. Ik werd er helemaal gek van. Telkens weer z'n naam in m'n telefoonscherm. Op een gegeven moment wilde ik niet eens meer opnemen.

Iedere keer als hij belde kreeg ik verwijten naar m'n kop gesmeten dat ik niet belde. Boos! Ik had hem ook gezegd dat m'n wereld op z'n kop stond. Ookal had ik veel problemen met Mo, ik hield nog altijd van hem.

Constant had ik 't gevoel dat ik gewoon op m'n kop kreeg als ik 'em aan de telefoon had. Hij reageerde alleen maar sjaggo en daar werd ik niet vrolijker op. Dan zei hij weer: je belt nooit. Ik antwoordde dan ook: vind je 't gek als je alleen maar kan katten op me, ik krijg dan niet bepaald de drang om te bellen. Dan werd hij nog kwader. Boos!

Gisterenavond lag ik in bed en probeerde hij weer te bellen en ik had daar geen zin in, ik wilde gewoon lekker slapen, wat alsnog niet lukte, omdat ik toch aardig opgefokt raakte erdoor. Frusty

Vanavond bleef Mo eten, net na 't eten probeerde die andere jongen weer te bellen. Ik schrok ervan en drukte hem weg. Belde hij nog een keer. Toen heb ik m'n telefoon uit gezet.

Mo ging weg, ik achter de pc. Flikt die andere jongen het gewoon om ineens voor m'n deur te verschijnen. Ik schrok me lam. Ik liep naar de deur en zei dat ik nu niet kon praten omdat Mo zo zou komen en ik geen zin had in gezeik. Hij ging weg.

Ik over de rooie, ik weer achter m'n pc. Komt ie gewoon weer terug. Hij snapte niet dat ik zo kon doen. Ok, ik wil niet zeggen dat ik altijd even vriendeljk tegen hem ben geweest de afgelopen periode, maar ik was mezelf niet en had geen behoefte aan hem in m'n leven. Hij snapte niet dat m'n wereld overhoop lag. *grrrrrr....*

Vervolgens zegt ie heel sarcastisch: ik hoop dat je gelukkig word, maar je zal nooit gelukkiger worden dan met mij *ahum*. Toen heb ik de deur dichtgedaan.

Ik heb nu de rillingen over m'n lijf lopen. Ik was mentaal helemaal niet toe aan dit gebeuren. Ik begon net weer een beetje mezelf terug te vinden en nu ben ik weer over de zeik (sorry 4 the language).

Ik wil gewoon m'n eigen leven op mijn manier en geen gezeik van anderen die wel even voor mij bepalen wanneer ik bel of wanneer ik hun zie. Dit is mijn leven en ik wil bepalen hoe ik m'n leven leef.

Hij dringt zich de afgelopen weken zo op en als ik hem dan spreek alleen maar sh*t aan m'n hoofd, no thanx, daar heb ik geen behoefte aan.

Ik hoop dat ik nu eindelijk eens wat rust mag krijgen.

Sorry, dat 't zo'n lang verhaal is geworden, maar ik moest 't echt ff van me af kletsen.

Thanx voor 't lezen.

Dikke knuffel Mayo

Taart naar eigen ontwerp? www.yourcake.nl / Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D
A fool-proof method for sculpting an elephant: first, get a huge block of cake; then you cut away everything that doesn't look like an elephant...


Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 19:49

Hey Mayo-meissie! Wij lezen het hier wel hoor! 't Is maar goed dat je het van je af kan schrijven, opkroppen heeft ook geen zin! Kop op he, en gewoon zeggen: 'the rest of my life I'll take these chances, time goes by so very fast, share my fortune and my falior, till there's nothing left' Lekker schor mee brallen!

*knuffie terug*

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

ylva

Berichten: 1745
Geregistreerd: 08-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 19:57

geef mayo de ruimte!, wij lezen inderdaad wel hoor, geel luisterend oor, wel een lezend oog beschikbaar, ik snap best hoe je je voelt, zou haast willen dat ik het niet wist, maar ja, hopen dat die jongen je *hint* nu eindelijk begrepen heeft, echt snugger was ie niet denk ik als ie nog zegt dat je nooit bij iemand gelukkiger kan zijn dan bij hem, hoe haalt ie het in zn hoofd, en dan nog, jij weet beter bij wie je gelukkig wil en kan zijn! Dusse, als ie weer belt, of langskomt dan schrijf je hem maar van je af hier!! Lachen

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38881
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 20:25

Go grrrrrl!! Knipoog

Goezo meis! Opzouten met die jongen.. Pff, een beetje meer respect mag wel zeg. Wat een kapsones Verdrietig

Indeed eerst eens zorgen dat je alles zelf weer helemaal op een rijtje hebt. Laat ze maar banketstaaf!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

miseryfox

Berichten: 1681
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Dronten

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 20:41

kebn t helemaal met Bart eens...

eerst voor jezelf alles op n rijtje krijgen wat je wilt enzo
en dan pas kijken waar hij in dat plaatje past.
uit eindelijk draait jou leven om jou en niet om hem...
"it's all about you,you,you 4get about him!!"

Knuffie,
Sharda

..... leeg .....

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 21:26

Ik heb zoiets gehad in een gematigde versie....een bepaald persoon heeft mij eerst vorig zomer constant gebeld, gemaild, kaarten gestuurd - ik werd al zenuwachtig als de telefoon alleen al ging.....

een week of drie terug heb ik hem weer gesproken en daarna begon alles weer van voor af aan leek het.....weer bellen, mailen..etc. Ik heb hem nu echt recht in z'n gezicht verteld dat het niks wordt tussen ons. En nu is het over...hij heeft het probleem nu weer zelf terug.

Mayo; sterkte meis, en volhouden.vervelend is dat hè, die jongens die het woord 'nee' niet begrijpen......zucht.

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-01 22:15

Ik heb geen wijze levensraad enzo, maar ik ben wel een lezend oog hoor. Dat helpt ook al toch?

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 06:00

Je hebt helemaal gelijk hoor Mayo, oprotten met die gozer. Eerst lekker weerr "vriendjes worden" met jezelf, da's veel belangrijker. En wat een verwaande kwast zeg. Pffff, ik zou het "risico" maar nemen, dat je nooit gelukkiger wordt als met hem Misselijk !

Enne.... je hoeft hier nooit sorry te zeggen voor zo'n verhaal, iedereen steunt je hier graag!

Knuf, Sonja

Maaike

Berichten: 11621
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 07:51

heeeeeey meis wat naar!!! is nog zacht uitgedrukt eigenlijk... laat die vent maar lekker in de s*** zakken, met zn kapsones!
neem lekker tijd voor jezelf en bok t er maar lekker uit hoor
knuffie

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 08:45

Tsjee Mayo, wat zijn dat toch voor mannen die jij in jouw leven tegenkomt! Die goede vriend van jou was niet erg oprecht, die wilde gewoon meer, terwijl jij dat niet wilde. Die mannen willen jou een beetje je zelfbeschikkingsrecht afnemen, zoals ze zich aan jou opdringen. Mo had dus een beetje gelijk t.o.v. die jongen, hij zal geweten hebben dat die iets meer voor jou voelde. MAar pas ook op voor Mo, het kan zijn dat hij jou op een andere rustigere manier voor zich terug wil winnen. Hou hem meer op afstand en probeer hem niet te veel te zien. Je moet namelijk over hem heen komen en dat lukt niet als je hem vaak ziet. Het is niet voor niets "uit het oog uit het hart". Maar Mo is nog altijd niet uit jouw oog, en raakt dan ook niet uit jouw hart.

Karin

Berichten: 61938
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 08:59

Hee Mayo! Irritant hè, van die mannen die wel even zullen beslissen hoe jij je leven zult inrichten. Zoals zij dat in hun hoofd hebben dus, zonder rekening te houden met jouw gevoelens. Bleeeeh, zo ken ik er ook een paar. Het belangrijkste is dat je nu zelf even de kans krijgt om alles weer op een rijtje te zetten. Waar word je blij van, wie passen er in jouw leven, hoe ga je verder.

Meissie, we gaan vanavond weer fijn rijden en als je je hart wilt uitstorten, dan mag je dat lekker bij mij doen! Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 09:04

Zwakke actie van die jongen dat ie dat zei over dat gelukkig worden, triest voor hemzelf ook vooral. Laat maar links liggen als dat lukt.

Tja verder kan ik er niks over zeggen, want ik heb het zelf erg moeilijk met mijn relatie. Op dit moment zit ik op het punt dat ik het meeste behoefte heb aan de mensen die mij het beste kennen om me verder te helpen. Misschien geldt dat ook voor jou?

Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-01 10:47

Ik voel me gewoon Bleh, bleh, bleh! Hij probeerde gisteravondlaat dus weer te bellen, de zenuwen gierden door m'n lichaam. En waarom??? Beats me...

Ik heb niet opgenomen, ik heb lekker m'n telefoon uitgezet, ik had er geen zin in.

Ik snap gewoon niet wat er nou aan mij is waarom ik dit soort mannen aantrek. Ok, ze worden tot over hun oren verliefd en ze aanbidden me, zijn best wel knap,best grappig, totdat deze acties naar voren komen.

<IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> IK BEN HELEMAAL NIET ZO SPECIAAL, DUS ALS JE ZO'N SOORT MAN BENT, DAN ROT JE MAAR LEKKER OP <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zo sorry hoor, moest er echt even uit. Tong uitsteken

Knuf Mayo

p.s. bedankt voor al jullie reacties...

Taart naar eigen ontwerp? www.yourcake.nl / Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D
A fool-proof method for sculpting an elephant: first, get a huge block of cake; then you cut away everything that doesn't look like an elephant...

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 11:40

hey Mayo het zit je niet mee he?
duidelijk maken dat je 'm echt zat bent als ie zo doet helpt blijkbaar niet misschien een ander met 'm laten praten of dit alles uitprinten en opsturen met de tekst erbij dat je 'm als goede vriend wilt houden (als je dat nog wil) maar op deze manier niet?
hugz
Kim

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-01 14:47

Dat is 't nu juist. Door z'n gedrag van de afgelopen tijd heb ik de greibels van hem. Als ik er maar aan denk dat hij kan bellen of voor m'n deur verschijnt lopen de misselijkmakende rillingen over m'n lichaam. Ik gaf best veel om hem als een vriend, maar nu walg ik echt van hem.

Knuf

Taart naar eigen ontwerp? www.yourcake.nl / Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D
A fool-proof method for sculpting an elephant: first, get a huge block of cake; then you cut away everything that doesn't look like an elephant...

Karin

Berichten: 61938
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 14:57

Jammer dat hij misbruikt maakt van het feit dat jij en Mo uit elkaar zijn. Zo iemand kun je toch geen vriend noemen?

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Margje

Berichten: 2534
Geregistreerd: 26-04-01
Woonplaats: Etten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 15:09

hai!wat een eikel!bn het trouwens wel met Desiree eens, je kan een jongen niet vergeten als je hem nog regelmatig ziet. Ik heb het ook gehad,we hadden afgesproken om vrienden te blijven, maar hij kwam elke keer weer langs en dan werd k weer verliefder en dus weer verdrietiger Verdrietig . Toen ben ik met school een paar dagen weg geweest, had hem daarvoor ook een tijd niet egzien en toen heb ik helemaal niet aan hem gedacht. Ben nu niet meer verliefd, heb alleen nog een zwak voor die jongen, maar kan nu weer normaal met hem omgaan. Echt veel fijner hoor!

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 15:40

Ik spraak je gisteravond nog. Wat kunnen mannen toch banketstaaf doen (sorry BartVB) waarom moeten ze zich zo opleggen op iemand bah bah.

Misschien even beter om beide even niet te zien en het lekker te laten bekoelen. Dit schiet niet op voor jullie allemaal niet.

Zie je misschien vanavond.

Gr Pris

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Paulien

Berichten: 2864
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 19:17

begrijp heel goed hoe je je voelt meid.
Heb zelf ook in zo situatie gezeten en ben er door zelf te vechten dat ik eerst tot me zelf kwam er boven gekomen.
neem gewoon de tijd die jij denkt nodig te hebben.
Laat Mo en die jongen voor wat het zijn denk niet te veel aan ze en zie ze niet te veel, is voor jou beter.

Je vind heus nog wel een andere jongen die meer om je geeft en jou in je waarde laat.

als je wilt praten kan je me altijd bereiken meiske.

sterkte. Scheve mond\

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-01 21:57

Balen zeg als je niet van zo een af kan komen! Heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt... Maarre, mischien dat je hem nog eens recht in zijn gezicht kan zeggen dat het toch niets wordt? 't Zal wel erg hard voor hem zijin, maar je moet nu aan je zelf denken! Jij bent op dit moment degeen die eraan onderdoor gaat, en dus degeen die met rust gelaten moet worden!
Hou je taai meid!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-05-01 10:23

REcht in zijn gezicht zeggen? PUH! Een dreun voor z'n harses verkopen!

Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-01 20:40

Hahaha! Dees ik denk niet dat ik dat zou kunnen, alleen bij 't idee al lig ik in een deuk. Maar 't idee was wel cool!

Taart naar eigen ontwerp? www.yourcake.nl / Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D
A fool-proof method for sculpting an elephant: first, get a huge block of cake; then you cut away everything that doesn't look like an elephant...

Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-01 21:05

Ik heb 'em trouwens nog wel per ongeluk gesproken. M'n gsm zat in m'n tas en ging over, voordat ik kon zien wie 't was, had ik blijkbaar 't aan-knopje al ingedrukt (tassen grrr...)

Dus ik zeg: Met Marjolein...
Hey met mij... Frusty
't kwam erop neer dat hij vroeg wanneer ik tijd had. Hij zei op een gegeven moment: Ik heb nog niet alles gezegd wat ik wilde zeggen. Ik zei echt zoiets van: Oh, ja? En?
Vond ie niet leuk. Pech hebben. Ik heb gezegd dat ik geen zin had om er tijd voor vrij te maken en als ie iets te zeggen had, dat ie dat maar telefonisch moest doen. Dat wilde hij niet. Zijn probleem, niet die van mij. Maar echt Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel Frusty

Ik word zo Gaaaap van die gozer.

Knuf Mayo

Taart naar eigen ontwerp? www.yourcake.nl / Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel :D
A fool-proof method for sculpting an elephant: first, get a huge block of cake; then you cut away everything that doesn't look like an elephant...

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-01 21:42

Haha kennisje van mij had tijdens het uitgaan een gast aan d'r kont, met de opmerking 'Hee lekker poesje'oid...
Ze draait zich om, en DANG
Hij was dus ECHT KNOCK- OUT *LOL* *LOL* *LOL*
Vond t een strakke actie. Ik zou t alleen wel een beetje pijnlijk vinden voor je hand Party!!

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-05-01 12:41

hahaahahaha, ooit heb ik in de kroeg ook iemand een klap verkocht. Het ging in een reflex, pats. De geslagene nam dit niet in dank af.